ulasimiz Hızır Senin Kalbindedir Be Güzelim.. Pro Üye 4 Mart 2012 15.639 36.261 798 18 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Emiliaa #101 Sizin gibi insanlar bir aileye bomba gibi düşer, bütün aileyi birbirine katar. Allahtan adam sizden kurtulmuş bol bol çocuk sevindirsin. Zihniyetiniz, düşünce yapınız çok kötü. Büyük ihtimal rahatsızsınız hemen tedavi olun. İyileşmeden de kimseye bulaşmayın!
Sizin gibi insanlar bir aileye bomba gibi düşer, bütün aileyi birbirine katar. Allahtan adam sizden kurtulmuş bol bol çocuk sevindirsin. Zihniyetiniz, düşünce yapınız çok kötü. Büyük ihtimal rahatsızsınız hemen tedavi olun. İyileşmeden de kimseye bulaşmayın!
E Emiliaa Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Kasım 2023 625 617 23 18 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Emiliaa #102 Lentilsoup .!.: Peki bu adamla alâkalı hatırladığınız iyi anlar nedir?Onlar hangi anlar da size acaba ben bir yerde yanlış mı yaptım diye kendinizi sorgulatiyor? Genişletmek için tıkla... Çok basit şeyler kendiliğinden bazen sevdiğim şeyleri alır gelirdi çikolata vs Bı yere giderken korumacı elini vs koyması koruyucu durması El ele yürüyüşlerimiz falan Düşününce büyük bişey yok
Lentilsoup .!.: Peki bu adamla alâkalı hatırladığınız iyi anlar nedir?Onlar hangi anlar da size acaba ben bir yerde yanlış mı yaptım diye kendinizi sorgulatiyor? Genişletmek için tıkla... Çok basit şeyler kendiliğinden bazen sevdiğim şeyleri alır gelirdi çikolata vs Bı yere giderken korumacı elini vs koyması koruyucu durması El ele yürüyüşlerimiz falan Düşününce büyük bişey yok
MissCherryBlossom Nirvana Pro Üye 23 Ağustos 2012 51.377 En iyi cevaplar 1 239.184 898 18 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Emiliaa #103 Adam bariz sapikmis, bosanip gitmissin zaten daha neyini konusucaz