sokaktan topladıklarını şoför yapmasınlar!!

ebrulida

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
9
0
1
35
sabah sabah o kadar sinirim bozuldu ki. otobüse bindim, dolu olduğu için kapının ağzında kaldım. kartımı bastım.sonraki durakta arkamdaki bey inecekti ona yer vermek için inip tekrar bindim arkaya ilerledim. biraz gidince şoför arkamdan bağırdı kart basmadınız diye. yaklaştım güzel güzel izah etmeye çalıştım şu durakta bindim merdivenlerdeydim bastım falan. o kadar gıcık ki kaşlarını kaldırmış hayır hayır basmadın diyor.

bizi izlwemekten zevk almış olmalılar ki epey bi zaman sonra bi kaç kişi hanımefendi bastı dedi.şoför de hee tamam dedi.allahtan şahit var da yoksa böyle suçlayacaksınız dedim. adam da sen de doğru düzgün söyle ben ne bileyim senin bastığıı dedi. açık açık suçluyorsunuz özür dileyeceğinize hala konuşuyorsunuz dedim .

tarrtışmaya başladık benimle bu üslupla konuşma diyorum niye sen kimsin ki diyor.
ben de boşver benim kim olduğumu, ben senin kim olduğunu öğrendim şimdi şikayet ediyorum dedim o da et falan dedi
egoyu aradım kimse konuşmadığı için sesim yayılıyordu 'şikayette bulunacağım, kart bastığım halde basmadın diye benimle üslupsuz ve hakaretvari tartışmalara girdi dedim' bindiğim saaati, durağı aldı, plakayı istedi ben de şimdi iniyorum bakayım plakaya dedim otobüsün önüne gidip plakayı okudum. otobüs şoförü kornaya basmaya başladı kesintisiz 10 saniye falan bastı. hala tacizine devam etti yani

Şikayetinizden asla vazgeçmeyin. Haddini bildirin densizin. .!!terbiyesize bak ya..!

Bastım demek yetmedi herhalde gerizekalıya.
Bazıları felaket şirret oluyolar.

şikayet etsenizde bir şey değişmiyor malesef. ben uyardıklarını bile düşünmüyorum. sadece şikayet etmekle kalıyoruz.

Ehliyeti kasaptan alanlar çok olduğu için bu manzaralar çok yaşanıyor malesef. Keşke herkes işini hakkıyla yapabilseydi.

ya insan der ki kusura bakma yanılmışım. tamam oldu bitti mahalle karısı gibi çan çan çan yapıyor hala.
bir kişi de agzını açıp bana destek olmuyor hayret bir şey. bana tamm sus sus boşver diyolar

Şikayet etseniz de en fazla bi tutanak tutar, ikaz ederler. Onun da çok bi şeysi olmaz.
Bu tip insanlardan her yerde var; özür dileyeceğine, bir de horoz gibi kabarıyorlar.
Özür dilemeyi, eğilip bükülmek, ezilmek, küçülmek zannediyorlar. Hatta öyle bi kalıp yok onların zihninde, özür dilemek de neymiş.

Bu insanlarla ya onların dilinden konuşacaksınız, ya da kale almayacaksınız.
En azından öfkenizi atmak için şöyle ufaktan bi saydırsaydınız otobüsten inerken, iyi gelirdi.

Neyse artık takılmayın... Mal işte.

Şikayet etseniz de en fazla bi tutanak tutar, ikaz ederler. Onun da çok bi şeysi olmaz.
Bu tip insanlardan her yerde var; özür dileyeceğine, bir de horoz gibi kabarıyorlar.
Özür dilemeyi, eğilip bükülmek, ezilmek, küçülmek zannediyorlar. Hatta öyle bi kalıp yok onların zihninde, özür dilemek de neymiş.

Bu insanlarla ya onların dilinden konuşacaksınız, ya da kale almayacaksınız.
En azından öfkenizi atmak için şöyle ufaktan bi saydırsaydınız otobüsten inerken, iyi gelirdi.

Neyse artık takılmayın... Mal işte.

evet öfkemi içimde tutmamak adına yanında şikayet ettim zaten, o da çok sinirlendi. plakayı okurken kornayla taciz etmesi bunun göstergesi, ne yaparsan yap der gibi. sanki adam belediyenin görevlisi, halka hizmet veren biri değil de şahsi arabasıymış gibi davranıyor. bunun bilincinde olsa tartışmayı bile seviyeli yapar böyle üslupsuz davranmaz

evet öfkemi içimde tutmamak adına yanında şikayet ettim zaten, o da çok sinirlendi. plakayı okurken kornayla taciz etmesi bunun göstergesi, ne yaparsan yap der gibi. sanki adam belediyenin görevlisi, halka hizmet veren biri değil de şahsi arabasıymış gibi davranıyor. bunun bilincinde olsa tartışmayı bile seviyeli yapar böyle üslupsuz davranmaz

Ya hatasını algılayınca özür dilemek yerine "Sen de doğru düzgün söyle" diye atarlanıyorsa zaten, o tipte üslup olsa ne?
İstersen şikayetini et. Ama dediğim gibi en fazla bi tutanak tutarlar. Ancak o şikayetler belli bir sayıya ulaşırsa işlem yapar işten çıkarma yoluna giderler. Budur yani.

Ondan bu cesaretleri.

Ülkede hukuk düzgün işlemiyorki böyle konuları dikkate alsınlar. Kucağında 6 yaşlarında bir çocukla halk otobüsü kullanan bir şöförü şikayet ettim. Tek yaptıkları sözlü ikaz. Bir cacık olmuyor. Benim anlamadığım trafik polisleri neden bunları hiç görmüyor.

Back
X