şoklardayım nasıl bir erkek?

bende adamın eşine kızıyorum,ayrıca konuyu açan arkadaşta bana göre yanlış yaptı:50:

ayrıca olayın anlatan kişi eşi ve arkadaşının biraraya geleceğini hiç mi düşünmedi acaba

peki bu kişi konu sahibinin kendisi olamazmı??

yani bu kadar özelin bir arkadasa anlatılabilmesi pek olası gelmiyor bana
:26:

Bence gerçekten arkadaşı olması kuvvetle muhtemel.Nitekim yatakodası sırlarını eşlerinin bilgisi dahilinde olmadan anlatan insanlar var, bu da olmayacak bir durum değil

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

bence bu kesinlikle ilk değildir arkadaşının eşinin problemleri içinde bastırdığı değişik duyguları olabilir. arkadaşın eşiyle konuşmalı bence bir uzman desteği lazm

Elimde olmadan güldüm yahu,kusura bakmayın. Eşimi o durumda düşündüm birden. Muhtemelen biseksüel eğilimleri vardır. Şimdiye kadar bastırmış olmasını umalım...

Şahsen kocamı o şekilde görsem kahkahayı patlatırdım :D Napıyon lan sen der, psikoloğa götürürdüm.

1. evlı kadınların coğu kımse ınkar etmesın ölçülü veya ölçüsüz ıllakı arkadaşlarıyla zaman zaman bişeyler paylaşmıştır.
2. kımse ben olsan gulerdım şakaya vurudum makarası yapıyr 1 sanıye dusunun gercekten kendınız oldugunuzu o kadar basitmi koca olarak bıldıgınız adamı gordugunuz anda aklınızdan mılyonlarca olumsuz dusunceler gecıyo yanı konusmak tepkı vermek gulmek sormak o kadarda kolay değil bence önce arkadaşının gördüğünü kendine itiraf etmesi ve idrak etmesi lazımki konuşabılecek cesareti olmalı...
hayat çok ilginç ne zaman neyle karşılaşacağımız belli olmuyo malesef umarım arkadaşın evliliğini fazla yaralamadan sağlıklı bır karar veriri

klasik erkek tarzindan ciktigimizda , bu tarz fetisleri olan cok insan var.

kravat, boxser,beyaz uzun erkek gomlegi, cogu kadinin aksesuar olarak kullandigi objeler, bazen erkege benzemek amaciyla da kullanilir, bazen sirf giyinmis olmak icin, bazen farketmeden. ama bunlarin hic biri kadin icin bicilen giysiler, yada yaratilmis giysiler deillerdir dimi?

eglencesine hic esinin boxserini giyen olmadi mi? yada papyonunu takan? bunlari giydiginde kendini daha cekici hissetmez mi insan?

yada bu direk bunlari giyen kadinin gay yada biseksuel oldugunu mu cagristirir akilda?

bunlari yapan kadinlara hemen gay yada biseksuel demeyiz dimi? baska gostergeler de arariz. baska kanitlar vs..

kadina neden yakistirmiyoruz peki? cunku kadin uzerine koyulan herseyle guzel ve uyumlu durur. kadin fiziginde hic biri aykiri durmaz.

ancak erkek daha maskulen, oldugundan kadin giysisi erkekte igreti duruyor. direk mide bulantisi yaratir.

adam varsayalim ki fantazi amacli , fetis ogesi olarak gordu, dahasi uzerinde nasil duracagini merak etti, satenin hani elde olusturdugu hissi uzerinde hissetmek istedi :)

olamaz mi bayanlar ?:1:

Belki adam cilginin teki :)

bi takim farkli durtuleri de olabilir tabi. ama konu sahibi arkadasin, dostuna soylemesi gereken sey esini gozetlemesi gerektigidir bence.
eger ki adam esinin ondan suphelendigini anlarsa , kendini daha cok kabuguna da cekebilir.

bu arada insanin gozunde canlanan o sahne cok fena ya, adamin yerinde olsam klozetin icine girerdim , kuvet saklamaz onu .

İnsan soğur herhalde ya böyle bir durumda :S Benim gözümün önünden bile gitmez ...

bence bu konu kapanmali,zaten konuyu acan arkadasta cevap vermiyor konuya,
bosu bosuna fikir yürütmenin ne anlami var,sohbet topigine döndü bu konu...:40:

Ben anlamadım,Bir derdim var'a açılan konu sizin derdiniz değil..
Hadi anlatıp rahatlamak istedim dediniz,ama sizin derdiniz değil....
Yüztüze bakacağınız bir insan hakkında bu kadar mahrem şeyleri konuşmak,tuhaf..
Burda bize anlatıyorsunuz,acaba gündelik yaşamda da etrafınızdakilere anlatıyor musunuz?
Sizin,bizim yapabileceğimiz birşey var mı?Hayır!
Gereksiz konu işgali bence......

Back
X