şoklardayım nasıl bir erkek?

kesin gizli gay'dir...

Gayliğin tanımı gayet açık, kendi cinsinden olanlara karşı cinsel çekim duyanlara gay denir.Arkadaşın bahsettiği adamın karısıyla gayet iyi bir cinsel yaşantısı varmış bu güne kadar. İnsan zihni ve cinselliği bu kadar basite indirgenmeyecek kadar karmaşık. Aklımızın hayalimizin alamayacağı kadar farklı şeylerden zevk alan insanlar var. Bu adam da belki kadın kıyafetlerini giymekten hoşlanıyordur, belki sadece satenin dokunuşunu seviyordur, belki bambaşka birşeydir, ama bu onu kesin gay yapmaz. Tedavi görmesini de gerektirmez başkalarının söylediği gibi, çünkü cinsel terapi insanların fantazilerini şekillendirmek bazı üyelerin tabiriyle -anormal olanı normalleştirmek- üzerine kurulu değildir.Burada bütün iş eşinde o adamın, bu tarz zevkleri olan biriyle ortak bir payda da buluşabilir mi yatakta? Diyelim ki ortak bir nokta bulamadı cinsellik onun için evliliği bitirecek kadar önemli mi? Eğer kocası bu fantazilerini ona hiçbirşekilde hissettirmiyorsa bu durum evliliklerini ne yönde etkiliyor bunu düşünücek. Şu yöntemi de uygulayabilir bu olayı farketmeden önce kocasında olduğunu düşündüğü iyi ve kötü yönleri bir kağıda yazar ( Güvenilirdir, sadıktır, öfkelidir, yatakta iyidir, çocuklarla ilgilidir vs vs, sonra da sonra da kocasını gecelikle görmesinin kafasında bu özelliklerden hangilerini değiştirdiğine bakar yeni bir liste yapar, yeni listedeki adam birlikte olmak isteyeceği bir adam mı? bunları anlamaya çalışır )

arkadaşım eşiyle konuşmadı onun tabiriyle konuşamadı tam dilime geliyor ama soramıyorum kırmak istemiyorum diyor,burda yazılanlarıda okuttum normal olmadığının oda farkında ama kocasını seviyor ve onun saten manyağı biri olduğuna karar vermiş kendi kendine :) fazla üstüne gitmedim kapandı konu o konuşmadan sonra..

arkadaşım eşiyle konuşmadı onun tabiriyle konuşamadı tam dilime geliyor ama soramıyorum kırmak istemiyorum diyor,burda yazılanlarıda okuttum normal olmadığının oda farkında ama kocasını seviyor ve onun saten manyağı biri olduğuna karar vermiş kendi kendine :) fazla üstüne gitmedim kapandı konu o konuşmadan sonra..

eger komıklık olsun anlamında gıyıp eşine gösterıcek olsaydı hemen duşakabıne kaçmazdı,eşiyle konuşması daha mantıklı,daha farklı şeyler görmez umarım ama daha sonra görupte ıyıce şaşıracagına baştan konusmalı..böyle şeylerın hayra alamet olmadıgı sonradan anlaşılıyor hep...

hem cinslerimin en sevmediğim özelliklerinden biri. bu konu bir kere mahrem. arkadaşınız size söylemiş belki aranız çok iyi diye sizde bunu gelmiş burada binlerce insanla paylaşmışsınız. onun bu durumdan haberi var mı? biraz empati yapın derim.hadi sorunu yazdınız da yok renkli bi cinsel hayatları var yok eşi saten gecelik seviyormuş falan filan. bunlara ne gerek vardı da burda açıkladınız ki,direkt konuya gelebilirdiniz,hoş o bile çok ama çok yanlış... ölsem eşimden başkasına anlatmam haa anlatana saygı duyarım birşey diyemem ama sizin gibi burda binlerce kişi önünde bunları paylaşmak... ne diyeyim Allah sizin gibilerden korusun beni...

Arkadaşınızın bu duruma düşmesi hoşunuza gitmiş galiba
Boy boy manşet yapmışsınız bütün sitelere hangi kadın sitesine girsem bu olay bırakında eşiyle çözsünler durumu..
Özel hayata saygı lütfen..
Kendi sorunlarını kendileri çözsünler..

hem cinslerimin en sevmediğim özelliklerinden biri. bu konu bir kere mahrem. arkadaşınız size söylemiş belki aranız çok iyi diye sizde bunu gelmiş burada binlerce insanla paylaşmışsınız. onun bu durumdan haberi var mı? biraz empati yapın derim.hadi sorunu yazdınız da yok renkli bi cinsel hayatları var yok eşi saten gecelik seviyormuş falan filan. bunlara ne gerek vardı da burda açıkladınız ki,direkt konuya gelebilirdiniz,hoş o bile çok ama çok yanlış... ölsem eşimden başkasına anlatmam haa anlatana saygı duyarım birşey diyemem ama sizin gibi burda binlerce kişi önünde bunları paylaşmak... ne diyeyim Allah sizin gibilerden korusun beni...

Katılıyorum arkadaşım.
Allah böyle bir dosttan korusun benide :20:

Boy boy manşet yapmışsınız bütün sitelere hangi kadın sitesine girsem bu olay bırakında eşiyle çözsünler durumu..

inanmıyorum ya başka siteleredemi yazılmış konu, bu zaten bi ayıp, ya diğerleri ayıptan dahada ayıp,:20::20:

ilk aklıma gelen , ve yazıdan anlatım tarzından hissettiren,

tipik arkadaşım olarak anlatılan kişinin , kendisi gibi geldi bana ...bilemiycem...

.

Son düzenleme:
ocagimizdan irak :1::1::1::1:aboooooow meraktan giymistir ya sonucta cinsel hayatlarida varmis korkmasin bence sadece esi fazla civik bir kisilik gibi geldi bana

Neden bu kadar büyütüldüğünü anlamadım ben, belki kadının kendi kocasının problemi burada paylaşımda bulunduğu her konuda yazıp ettiği için insanları tanıdık gibi görüyor benim problemim yazmak istemedi arkadaşınınmı gibi anlattı. Belki gerçekten arkadaşının problemii yardımcı olmak fikir vermek için bilgi almak istedi. O yüzden danıştı. Afişe etmek böyle olmaz ki. Sanırsın boy boy fotoğraflarını isim adres bilgilerini verdi çiftin cinsel hayatlarını çekiştiriyor. Arkadaşını rezil edicek bir durum yok ki burada. Eğer o çiftin tanıdıklarından biri okursa sadece durumu bilenler süphelenebilir onlardan bahsedildiğinde, onlar da zaten durumu bildikleri için problem olmaz. O cinsel hayatları da renkliydi vs. tarzı söylemleri de arkadaş gaydir belki diyenlere açıklama yapmak için söylemiş.
Bir de bu siteden başka sitelerde paylaşılmasından daha da rahatsız olunması komik geldi bana. E onlardan da fikir almak istiyor demek ki. Ne var ki bunda?

tovbe tovbe yarabbim..

ben de simdi bi arkadasim bana bisey anlatmisti dicem ama sakin ola ben sanmayin cidden ben degilim killi sakalli gobekli sukur kendi camasirlarini kendi pijamasini giyen bi kocam var. (valla bak :)))

neyse. bi arkdan duymustum ben de esi ilk soguk oluyo diye bunun kalin opak coraplariyla baslamis kotun altina giymeye sonra ten coraba gecmis sonra kadinin iccamasirini giymeye baslamis ve bi sure sonra kadindan coraplarini giymisken birlikte olmayi istemis falan..ardindan kadindan farkli seyler istemis.. yazamiycam cok igrenc..

birsuru olay yasadilar ettiler.. bosandilar.. adamin cinsel tercihleri farkliymis ve bastiriyormus herhald.. kadini paravan kullaniyomus..(bosanma sebepleri de bu sapkinligiymis adamin)

ben milletin yalancisiyim.. inandim mi duydugumda valla urkutucu geldi ve inandim..

bence bu adam da boyledir.

uzuldum kadincagiza

Eğer anlatan kişi, olayın kahramanı değil gerçekten arkadaşıysa; şu kadınlar da ne düşük çeneli demek istiyorum. Benim eşim yapsa bunu anlatmam. Hele de 2 yıllık tanıdığım bir arkadaşa asla. Ben problemden çok bu kısma takıldım. Pardon :)

Neden bu kadar büyütüldüğünü anlamadım ben, belki kadının kendi kocasının problemi burada paylaşımda bulunduğu her konuda yazıp ettiği için insanları tanıdık gibi görüyor benim problemim yazmak istemedi arkadaşınınmı gibi anlattı. Belki gerçekten arkadaşının problemii yardımcı olmak fikir vermek için bilgi almak istedi. O yüzden danıştı. Afişe etmek böyle olmaz ki. Sanırsın boy boy fotoğraflarını isim adres bilgilerini verdi çiftin cinsel hayatlarını çekiştiriyor. Arkadaşını rezil edicek bir durum yok ki burada. Eğer o çiftin tanıdıklarından biri okursa sadece durumu bilenler süphelenebilir onlardan bahsedildiğinde, onlar da zaten durumu bildikleri için problem olmaz. O cinsel hayatları da renkliydi vs. tarzı söylemleri de arkadaş gaydir belki diyenlere açıklama yapmak için söylemiş.
Bir de bu siteden başka sitelerde paylaşılmasından daha da rahatsız olunması komik geldi bana. E onlardan da fikir almak istiyor demek ki. Ne var ki bunda?

Şahsen ben kendi adıma böyle bir şeyi bir arkadşımla paylaşmam hadi paylaştım diyelim onunda binlerce kadınla paylaşması hiçte hoşuma gitmez.
Hadi bir siteye yazdın bilgi aldın 2.biryere yazmak neden kendi sorunuysa kendim yaşadım desin yalan söylemesin öyleyse sanki nick'inden tanıycaklar.
Derdine nasıl çare olabiliriz ayrıca bir psikiatrise gitsin sorsun adamı afişe etmek niye.
Bana ters böyle şeyler fikrimi söyledim lütfen sizde beni eleştirmeyin konu sahibine fikrinizi söyleyin..

Şahsen ben kendi adıma böyle bir şeyi bir arkadşımla paylaşmam hadi paylaştım diyelim onunda binlerce kadınla paylaşması hiçte hoşuma gitmez.
Hadi bir siteye yazdın bilgi aldın 2.biryere yazmak neden kendi sorunuysa kendim yaşadım desin yalan söylemesin öyleyse sanki nick'inden tanıycaklar.
Derdine nasıl çare olabiliriz ayrıca bir psikiatrise gitsin sorsun adamı afişe etmek niye.
Bana ters böyle şeyler fikrimi söyledim lütfen sizde beni eleştirmeyin konu sahibine fikrinizi söyleyin..

Konu açıldığından beri hem eşle ilgili problem, hem de konunun açılıp açılamayacağı tartışılıyor. Ben de ikinci konuyla ilgili fikrimi söyledim. Özellikle sizi eleştirmeye çalışmadım. Zaten amacım o olsa yazdığınız mesajdan alıntı yapardım. Evet bana da kalkıp yatak odanda yaşananları paylaşmak saçma geliyor ama gidip de sizi tanıyan kocanızla yüzyüze bakan birisiyle paylaştıysanız, sizi tanımayan insanların duymasını problem etmezsiniz. O yüzden konuyu açan kullanıcının üzerine gidilmesini doğru bulmuyorum.

inanamıyorum sizlere,nasıl bir yargılama bu,ben asla bu siteden başka bir yere yazmadım bu konuyu ,yazmış diyen arkadaş lütfen yazıyı bul ve kopyala ,ayrıca ben yıllardır bu siteye üyeyim kim yalanımı yakalamışta siz kendi kafanıza göre ahkam kesiyorsunuz..benim başıma gelse niye saklıyım burdan tanıdığım yüzyüze görüştüğüm yokki kimden utancam ,yada diyelim ki utandım arkadaşım diye yalan söyledim bunu sanki dedektif gibi bişey bulmuş gibi bu olay konu sahibinin başına gelmiş diye yazmak kimin haddine ya,sizden bu olay sizce kimin başkına geldi diye araştırın istemedim sadece ortada bir sıkıntı vardı fikir istedim,ayrıca benim başıma gelmiş olsa sebeb ne olursa olsun asla eşimle yanyana kalmaz sonuna kadar olayı çözene kadar giderdim ..bunun dışında daha öncede dedim arkadaşımla sürekli yatak muhabbetleri etmiyoruz heralde,herkesin paylaştığı kadar paylaşırız okadar,mahrem denen şeyden haberim olmayacak kadar cahil değilim,kız başına gelen şeyin şokuyla geldi bana anlattı işin içinden çıkamayınca size danıştım,arkadaşımın bilgisi var o kızmıyorda size ne oluyor ya,arkadaşımn ismini mi verdim telini adresinimi verdim kim tanıdı,hadi onu geçtim beni kim tanıyorda arkadaşımı tanıcak,,boy boy afişe etmişim lafa bak ya..lütfen artık kimse cevap yazmasın,çalıştığım halde vaktimin çoğunu güzel paylaşımlar olduğu için burda geçiriyorum seviyorum bu siteyi,kimseyi şimdiye kadar kırmadım kimsede bilip bilmeden yargılamasın beni..

arkadaşınızın bu duruma düşmesi hoşunuza gitmiş galiba
boy boy manşet yapmışsınız bütün sitelere hangi kadın sitesine girsem bu olay bırakında eşiyle çözsünler durumu..
özel hayata saygı lütfen..

bul o siteleri ve yazıyı kopyala ,bu siteden ayrılacam,benim bu siteden başka üyeliğim yok ve burdan başka hiçbiryerde paylaşım yapmadım,sen kişm oluyosunda yargılıyorsun bilip bilmeden..

Back
X