- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesin gizli gay'dir...
arkadaşım eşiyle konuşmadı onun tabiriyle konuşamadı tam dilime geliyor ama soramıyorum kırmak istemiyorum diyor,burda yazılanlarıda okuttum normal olmadığının oda farkında ama kocasını seviyor ve onun saten manyağı biri olduğuna karar vermiş kendi kendine :) fazla üstüne gitmedim kapandı konu o konuşmadan sonra..
hem cinslerimin en sevmediğim özelliklerinden biri. bu konu bir kere mahrem. arkadaşınız size söylemiş belki aranız çok iyi diye sizde bunu gelmiş burada binlerce insanla paylaşmışsınız. onun bu durumdan haberi var mı? biraz empati yapın derim.hadi sorunu yazdınız da yok renkli bi cinsel hayatları var yok eşi saten gecelik seviyormuş falan filan. bunlara ne gerek vardı da burda açıkladınız ki,direkt konuya gelebilirdiniz,hoş o bile çok ama çok yanlış... ölsem eşimden başkasına anlatmam haa anlatana saygı duyarım birşey diyemem ama sizin gibi burda binlerce kişi önünde bunları paylaşmak... ne diyeyim Allah sizin gibilerden korusun beni...
Arkadaşınızın bu duruma düşmesi hoşunuza gitmiş galiba
Boy boy manşet yapmışsınız bütün sitelere hangi kadın sitesine girsem bu olay bırakında eşiyle çözsünler durumu..
Özel hayata saygı lütfen..
Kendi sorunlarını kendileri çözsünler..
Arkadaşınızın bu duruma düşmesi hoşunuza gitmiş galiba
Boy boy manşet yapmışsınız bütün sitelere hangi kadın sitesine girsem bu olay bırakında eşiyle çözsünler durumu..
Özel hayata saygı lütfen..
hem cinslerimin en sevmediğim özelliklerinden biri. bu konu bir kere mahrem. arkadaşınız size söylemiş belki aranız çok iyi diye sizde bunu gelmiş burada binlerce insanla paylaşmışsınız. onun bu durumdan haberi var mı? biraz empati yapın derim.hadi sorunu yazdınız da yok renkli bi cinsel hayatları var yok eşi saten gecelik seviyormuş falan filan. bunlara ne gerek vardı da burda açıkladınız ki,direkt konuya gelebilirdiniz,hoş o bile çok ama çok yanlış... ölsem eşimden başkasına anlatmam haa anlatana saygı duyarım birşey diyemem ama sizin gibi burda binlerce kişi önünde bunları paylaşmak... ne diyeyim Allah sizin gibilerden korusun beni...
bende adamın eşine kızıyorum,ayrıca konuyu açan arkadaşta bana göre yanlış yaptı
ayrıca olayın anlatan kişi eşi ve arkadaşının biraraya geleceğini hiç mi düşünmedi acaba
Neden bu kadar büyütüldüğünü anlamadım ben, belki kadının kendi kocasının problemi burada paylaşımda bulunduğu her konuda yazıp ettiği için insanları tanıdık gibi görüyor benim problemim yazmak istemedi arkadaşınınmı gibi anlattı. Belki gerçekten arkadaşının problemii yardımcı olmak fikir vermek için bilgi almak istedi. O yüzden danıştı. Afişe etmek böyle olmaz ki. Sanırsın boy boy fotoğraflarını isim adres bilgilerini verdi çiftin cinsel hayatlarını çekiştiriyor. Arkadaşını rezil edicek bir durum yok ki burada. Eğer o çiftin tanıdıklarından biri okursa sadece durumu bilenler süphelenebilir onlardan bahsedildiğinde, onlar da zaten durumu bildikleri için problem olmaz. O cinsel hayatları da renkliydi vs. tarzı söylemleri de arkadaş gaydir belki diyenlere açıklama yapmak için söylemiş.
Bir de bu siteden başka sitelerde paylaşılmasından daha da rahatsız olunması komik geldi bana. E onlardan da fikir almak istiyor demek ki. Ne var ki bunda?
Şahsen ben kendi adıma böyle bir şeyi bir arkadşımla paylaşmam hadi paylaştım diyelim onunda binlerce kadınla paylaşması hiçte hoşuma gitmez.
Hadi bir siteye yazdın bilgi aldın 2.biryere yazmak neden kendi sorunuysa kendim yaşadım desin yalan söylemesin öyleyse sanki nick'inden tanıycaklar.
Derdine nasıl çare olabiliriz ayrıca bir psikiatrise gitsin sorsun adamı afişe etmek niye.
Bana ters böyle şeyler fikrimi söyledim lütfen sizde beni eleştirmeyin konu sahibine fikrinizi söyleyin..
arkadaşınızın bu duruma düşmesi hoşunuza gitmiş galiba
boy boy manşet yapmışsınız bütün sitelere hangi kadın sitesine girsem bu olay bırakında eşiyle çözsünler durumu..
özel hayata saygı lütfen..