Soklardayimmm !!!

heidi81

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
225
94
323
Ankara
Arkadaslar merhaba. Film gibi bi olayin icine dustum. Ayrildigim nisanlimin bi yakinimizla iliskisi oldugunu ogrendim ama muhtemelen bana inat olsun diye yapti tesadufen olmasi imkansiz cunku kizla ayni sehirde bile yasamiyolar. Kizi sadece ismen ve sima olarak biliyorum. Facebooktan da kizla ortak arkadaslarimiz var ama muhtemelen ailelerimiz birbirini taniyor. Bu kisiyle iliskisinin basladigi tarihlerde eski nisanlim olacak insan beni aramaya ve tekrar barismaya ikna etmeye calisiyodu ama kendime degil en cok kiza ve durum ortaya cikinca icinde bulunacagim duruma uzuluyorum. Eski nisanlim ikisinin iliskilerini ogrendigimi bildigi icin kiza soylemeye korkuyorum cunku kiz mutlaka benim soyledigimi soyler ve nisanlim bana zarar verebilir, ailelerin ya da kizdan baskasinin da haberi olsun istemiyorum.Lutfen yardim edin bu kizi nasil haberdar edebilirim.

bu insan senin için doğru değildi o sebepten ayrıldın bunu sebeplerinide açıklayarak o kıza anlat

Kimseyi haberdar etmenize gerek yok.
Size inat olsun diye sevgili oldugunu tahmin ediyorsunuz sadece ve siz öyle tahmin ediyorsunuz diye mutlaka öyle olmak zorunda degil.
Diyelim ki öyle olsun yinede size düsen birsey yok ortada.
Kiz sizin yakininiz olduguna göre biliyorsur sizin eski nisanliniz oldugunu, onun icin sorun yoksa sizi neden geriyor bu durum.
Bilmiyor olsa bile yine ortada sizi ilgilendiren bir durum yok.

Arkadasin da dedigio gibi siz kizin tanidigi oldugunuzu söylüyorsaniz, oda büyük ihtimalle sizi taniyor ve eski iliskinizden haberi vardir.

Kizlar beni ilgilendiren bi durum zaten yok ama soyledigim gibi kizla ayni sehirlerde degiliz yani tesadufen tanisma ihtimali yuzde sifir. Ayrica kizla iliskilerinin basladigi tarihte ki bu tarihi facebooktan gordum yaklasik 4 ay oncesi ve ve bu insan beni bir hafta oncesine kadar arayip mesaj atip barismaya ikna etmeye calisan bi insan. Sizce o kizla sevdigi icin mi birlikte ? Bu durum ortaya cikarsa ki benim ailemde bu durumu ogrenicek o zaman cok utanc verici bi durum olucak benim acimdan.

gercekten en iyi iki arkads arasındada olabilir böyle seyler kız uzakmıs size zaten bence takılmayın bu kadar benm bi arkadsımn eski sevgilisi amcasının oğlu ve düğününe gitti hatta suan adamın cocuğu bile vaar evleri cok yakın tabi gelinin daha önce ilşkileri olduğundan habersiz.Gecmişi kenara bıraktılar sadece bayramlarda meraba meraaba.. suan arkadsımında haytında biri var bunlara acık olsan iyi olur yarın birgün bu haline cok güleceksin (tabi karsına seni seven biri cıktıktan sonra)

Ayrica kizla hicbir tanisikligimiz yok bizim durumumuzu bilmesi imkansiz.

anladi yakininiz ama tanismiyorsunuz, olabilir.
ama yinede dyumustur büyük ihtimalle.

Yada gercekten tesadüftür, eski nisanliniz nereden bilecek sizin bile tanimadiginiz kizin sizin yakininiz oldugunu.
Bence takmayin ayrilmissiniz bitmis, o ariyor veya aramiyor.
Iciniz böyle rahat etmeyecekse illede söyleyecekseniz söyleyin.
Ama baskalarinin duydugunda rahatsiz olacagini düsünüyorsaniz bosverin.

Sonucta ne kizi taniyorsunuz nede o sizin nisanliniz.
Kiza birsey dersenizde sanki size inanacak mi kiz.
Eski nisanliniz sizin kiskandiginiz icin öyle bisey söylenizini iddia edecektir, kiz size nasil olsa inanmayacak, bosuna yüzgöz olmayin eskide kalanlarla.

ya kusura bakma ama söylemeden duramıycam çocuğun yaptığı tam bi karaktersizlik. 4 aydır o kızlaysa seni niye arıyor? seni arıyor kızla niye birlikte ? seni sevse o kızla niye olsun ? o kızı sevse seni niye arasın ? canı sıkılmış belli, oyun oynamak istiyo arkadaş. bence hiç birşey yapmaman ve geri dönmemen en uygun karar. böyle bi adamdan sana hayır gelmez bırak gitsin uğurlar olsun. böyle tipler hiç bir zaman mutlu olmaz zaten senide kendi mutsuzluğuna sokar. bence yeni bi sayfa açman en doğrusu olucak senin için.

öncelikle bende kızın size inanmayacağını düşünüyorum; söylediğiniz takdirde onlar hala ilişkilerine devam eder fakat olan size olur. kızın gözünde onları ayırmaya çalışan eski nişanlı olursunuz ki bu kız herkese bu durumu böyle anlatırsa akrabalarınız ve tanıdıklarınız da sizi böyle bilirler. hemde dediğiniz gibi eski nişanlınızda size zarar verecek şeyler yapabilir. sadece ve sadece kendi iyiliğiniz için uzak durun derim ben:18:

zor bir durum ama hiç birşey yokmuş gibi davranmanızı kimseyle konuşmamanızı onların hayatlarını da hiç bir şekilde takip edip canınızı sıkmamanızı tavsiye ederim. içiniz rahat olsun yanlış hesap bağdattan dönermiş.....

Ben olsam karışmam
Eski ise eskide kalmalı ve bundan sonra ne yapıp ettiği beni ilgilendirmemeli

ayrılmak senin için en hayırlı olan olmuş bence. sebebi ne olursa olsun ki inat gibi basit ve anlamsız kavramlar için insan kendini bu duruma düşürüyorsa arkana bile bakma bu adam için. 2 yolu var. birincisi oralı olmayacaksın hiç bilmiyormuş gibi. sonuçta bu adamın karaktersizliği, ikinici de kıza durumu anlatacaksın.

Tesekkurler arkadaslar yorumlariniz icin. Dediginiz gibi hic karismamak en iyisi galiba. Herkes hakettigini yasar yorumlariniz dogrultusunda aramamaya karar verdim.

Kızı siz niye haberdar ediyorsunuz? Bitmiş bir işin içine burnunuzu sokmayın, kızın öğreneceği varsa her türlü öğrenir zaten. Ondan korkuyorum bundan cekiniyorum diyorsunuz ama ortalığı karıştırma derdindesiniz.

hiç karısma kötü olan sen olursun.. bırak ne hallerı varsa görsünler düşünme işine gücüne bak

bence de kız size inanmaz karışmasanız daha iyi ,sonra başınıza bela alabilirsiniz.

kızı tanımıyorsunuz da , niye haberdar etme gereği duyacaksınız ki..hem dediğiniz gibi eski nişanlınız..yani geçmişte kalmış..belki sizin bilmediğiniz ciddi bir ilişkileri var..kara kedi olup kesin emin olmadan araya girmenize gerek yok bence..hem öğrenilince siz neden çok zor da kalacaksınız ki..arayan o olmuş siz değil ki..

senin açından neden utanç verici bi durum olsunki canım bu resmen adamın şerefsizliği....yol yakınken dönmüşsün zaten bence hiç bulaşma bu kızla bi ayrılık yaşadı yada bi soğukluk oldu belkide o dönem o yüzden sana geri dönmek istedi...

Çekinmesi gereken kendileri, siz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…