Soklardayimmm !!!

İnanin arkadaslar ortaligi karistirma gibi bi derdim yok hatta baskasiyla beraber olmasi benim icin daha iyi oldu cunku beni aramasi aklimi karistirmaktan baska bir ise yaramiyordu. Sadece yaptigi ş...sizligin ortaya cikmayacagini sanmasi beni cileden cikariyor.Ama tavsiyelerinize uyucam ve karismayacagim.

söy-le-me..arada kalan sen olursun..bu devirde herkese iyilik yapmak yaramıyo..
yalancı olursun,arabozan olursun..kim ne hali varsa görsün..

hiç karışma bence salla gitsin bana zarar verir diyosun bırak arayan mevlasınıda belasınıda bulsun ...

hayat tesadüflerle dolu.
ama ben de kızın bunu bilmesi gerektiğine inanıyorum.

öte yandan ya gerçekten sevipte birliktelerse siz sadece sinek durumuna düşersiniz.

ortalığı bulandırmaya çalışan.

ha sana inatsa bu iş bırak kız gerçek yüzünü görsün.

hem senden uzaktaysa bu kız zaten fazla da karşılaşmazsınız olur biter.

Bırak herkes kaderini yaşasın,
hatasnı da doğrusunu da yanlışını da, kız kendi görsün ve onu tanısın.

İste isin kotu tarafi tesaduf ihtimali o kadar zayif ki. İcimden bir his benim facebook listemdeki ortak arkadaslarimdan ulasmis olma ihtimali. Ve benim tahminim gercekse ve ya benim yuzumden bu kiz zarar gorurse. Ama tabiki tesadufen tanismislarsa ve aralarinda bir ask varsa saygim sonsuz.

Tamam ama tüm bunlar sizi ilgilendirmiyor ki? Kızı doğru dürüst tanımadan niye koruma politikası güdüyorsunuz? Aralarında ask var ya da yok o onların secimi, mutlu ya da mutsuz olmaları kimseyi ilgilendirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…