Telefonda sert bir dille konusun o zaman , zaten babanızın kulağına gider oda bildiğiniz anlar , ya resti çekip devam eder yada utanıp bitirir...Bu konu bnm icin o kadar mide bulandrci igrenc ki babamla asla yuz goz olmak istemiyorum. Sadece kadinla konussam kadin 2 saatlk mesafede oturuyo yanna gidemem telefonla arasam napsam offf offf icim yangn yeri ama dışım hic birsy belli etmemeye calisiyor kimseye anlatamam cok utaniyorum
Cok haklisnz ama asla bu konuyu babamla konusamam. O bu haltlari yerken utanmiyo ama bn bu konuyu onla konusmaya utanirim.Sadece kadın yapmadı bu namussuzluğu lütfen birşey diyecekseniz ikisine de diyin
Msjlar cok az 4 _5 tane oncesini silmis. Annem zeki kadindr ama telefnla hic alakasi yoktur arada bi babanin telefonuna baksana falan der sakalasiriz . Ne bileyim kendmi toparlayp konUscam ama nasillll!!!!!Babanla otur konuş sizi biliyorum de belki korkup bırakır gizli sandıgı için rahattır baban telden falan anlamıyor anne saf galiba yoksa çoktan yakalardı babanı aleni ortada mesajlar falan korkuları yok bildiğini söyle koparsa da kopsun kıyamet namussuzluk içinde yaşanmaz yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?