benim basima da buna benzer bur durum gelmisti mal varliginınin yarisini annemin ustune gecmesi icin anneme uyari da bulundum ama tabi neden oldugunu anlatmadim, bak butun arkadaslarinin mal varliklari ortak, bir senin ustune bir sey yok diye.annem de gaza geldi dogru soyluyorsun benim de hakkim var deyip ortak ettiler herseyi
Yaa gercekten iyi sabrediyorsunuz. Ben olsam ikisine de agzima geleni saymistim. Malesef benim babamin da dönem dönem vukuatlari oluyor. Ama sanal ortamda kaliyor diye biliyorum. Her seferinde kizdim, bizi görememekle tehdit ettim. O mevzu kapaniyor aradan zaman geciyor bu sefer baska bi sey.. bir insanin karakterinde varsa engel olunamiyor iste. Ama en azindan olay buyumuyor, annemin kalbi kirilmiyor..
Kadinla konusmanin ise yarayacagini sanmiyorum, kocasinin kardesine kacan bir kadinin baskalarinin sözleriyle kendine ceki düzen vermesini ben beklemem sahsen, sirf siz hakaret edip ayrilin dediniz diye bitirmezde. Muhattap olacaginiz kisi babaniz, zor da olsa konusmalisin. Ciddi bir iliskileri var gibi gelmedi bana yani cikipta birlikte bir hayat kurmazlar. Kadin da babanizda heyecan ariyor gibi, siz babanizla mutlaka konusun onu yola getirmeye calisin.
Bir adamın karısını aldatıyor olması çokta özel olmuyor maalesef .
Her türlü o kadının bilmeye görmeye hakkı var!
Bir adamın özel hayatı bir kadının salak yerine konmasından önemli değildir sanıyorum .
Babanda olsa malesef hepsi aynı bu erkeklerin.
Benim babamda yaptı zamanında ,hala affetmem onu.geçen bi ufak atışmamız oldu ,ozaman bile yüzüne vurdum...baba ya bide.içine saplanıyor acısı....