Şoktayim babam annemi aldatiyor !!!!

Boyle yuva yıkanlar (kadın veya erkek cinsiyet ayrımcılığı yapmam) kahrolsun inşallah!!!
Allahsabırlar versin inşallah. Sakinliğinizi koruyun lütfen sizin sağlığınıza zarar

Offff cok zor bir durum Allah kimseye yasatmasin. Insan babasiyla nasil konusabilir ki boyle birseyi. Kadinla konussaniz babaniza soylemeden iliskisini kessin yoksa herkese rezil eder birde dava acarim elimde yazismalar var deseniz. Offff dusuncesi bile kotu.

Eş telefonları bitti sıra baba telefonlarına geldi demek. Geçen de yazdım böyle bir konuya, insanların özelini niye karıştırıyorsunuz diye. Kötü kalpli oldum sonra demek istediğim aslında çok farklı bir şey iken. Fazla merak iyi değil işte bunu bilir bunu söylerim.

azrekn11 Aklıma şöyle birşey geldi..
Kendinizi belli etmeden farklı bir numaradan hem kadını arayıp hem babanızı arayıp tehdit edin ilişkinizi biliyorum çok yakın biriyim bu ilişkiyi kesmezseniz ikinizinde yakınlarına haber vereceğim falan gibisinden hem korkarlar hemde sen yüz-göz olmamış olursun

Eğer üstüne giderseniz bi halt var sanıp daha da bağlanır. Sakin davranın.
Babanızın çekindigi birileri varsa güvenilir ondan yardım alın.
Babanızın sebeplerini irdeleyin. Orta yaş sendromu geçiriyor olabilir. Annenizden görmedigi ilgiyi alakayı görüyor olabilir. Bütün bunlar onu haklı yapmasa da sizin babanızdan nefret etmenizi önler.
Anneniz duyarsa bir daha ısınamaz yuvaları yıkılır. Bi kadının kötü niyetle babanızı kullanması yada boşlugundan faydalanması yüzünden yazık olur o yuvaya.
Her insan hata yapabilir bence.
Sakinliğinizi koruyun.

Iyilikten maraz doğmuş yine

Babaniza mail , mektup falan atın o kadina da haykirin anonim şekilde icinizdekileri.

Ayaklarini denk alsinlar.

Coook geçmiş olsun.
Annenize iyi bakin ve bu konularda fikrini yoklayin genelden sorun.

Ihanetler artti anne sen olsan ne yapardin ben olsam böyle yapardim diye.

Bence bilmek hakkı ama herkes aynı değil.

Msjlar cok az 4 _5 tane oncesini silmis. Annem zeki kadindr ama telefnla hic alakasi yoktur arada bi babanin telefonuna baksana falan der sakalasiriz . Ne bileyim kendmi toparlayp konUscam ama nasillll!!!!!
Anneniz de sizin gibi güçsüz, boşanmaktan korkan biriyse, asla söylemeyin.
Sadece babanızı uyarın.

Kadını tehdit ederim bu arada babamla da konuşurum. Anneme mutlaka soylerim

Kadının zaten ne olduğu belli de bura da sadakat sözü veren babanız oluyor. O kadın 2. sıra da durmalı 1. olarak gidip babanızın yüzüne vurmalisiniz yaptığı pisliği. Anneniz sizin bildiğiniz halde ona birşey soylememenizi affetmez babanızın ne m..l olduğunu anlaması için annenizin gözünü açın. Benim kızım bana söylemese bu durumu silerim onu evlatlıktan baba kız beni kandırmışlar diye düşünürüm.

O yüzden annenize söyleyin ve babanıza birlikte hesap sorun sonra da kadınla konuşun.

En iyisi yüzleşip evden kovmak babanizi. İkinci aşama sizi tekmeleyen koca musvettesini terkedip annenle aynı eve yerleşmek ve bir işe girmek.
Siz çalışırsınız o çocuğunuza bakar.
Kimse şiddet görmeden, aptal yerine konulmadan, kavgasız gürültüsüz en güzel şekilde de yaşarsınız.
Baban da gitsin kendi lağiminda yaşasın, aynısını annen yapsaydı 'oldu bir hata' mi diyecekti? Kendini rezil etmeyi sectiyse rezil olacak.
Ayrıca yorumlar hiç mantıklı değil, telefonla 'herseyi biliyorum' mesajı atmak falan. İnsanı yakınlaştırır böyle mesajlar, kafa kafaya verir, beraber plan yaparlar, adranelin duygusu dayanißma duygusu onları birbirine bağlar. Siz de 20 yaşında evlenmissiniz ailenizi dinlemeyerek. Onlar size 'cok erken, yapma etme' dedikçe sanki çok harika , tutkulu bir aşkıniz varmış da Romeo juliet gibi dünya sizi ayırmaya çalışıyormuş gibi hissetmemis miydiniz?
Onlar da öyle hisseder.
Ayrıca yasak meyve tatlı gelir. Bir kere bu meraka kapılan kolay kolay yolundan dönmez. Hele bu kişi artık ellilerini süren , 'dünyadaki en kıymetli olarak gördüğü varlığının' son yılları olduğunu farkinda olan biriyse ne yapar eder o pek kıymetli organı için başka tatlar arar. O kadın olmaz baskasi olur...
Düzelir düzelir derseniz de düzelir ama prostat vs ameliyatından sonra, libidosu yerlerdeyken.

Kesinlikle annenize söylemelisiniz. Göz göre göre annenizin kandırılmasına izin vermemelisiniz. Söylediğinizde elbet üzülecek ama sizin bilip söylemediğinizi öğrendiğinde daha çok üzülecek o yüzden tez vakitte söyleyin ve ne yapacağına anneniz karar versin.
Babanıza gelince; yüzüne tükürülmeyi hakeden bir adam var karşınızda çünkü hem arkadaşının karısıyla,hem evinize gelmiş annenizle muhabbeti olan biriyle böyle birşey yaşıyor. Sırf bunlar yüzünden ekstra mide bulandırıcı. Ben olsam yüzünü dahi görmek istemezdim.

Ve son olarak şu atasözü geldi aklıma; "40'ından sonra azanı teneşir paklar.."

Üzüldüm anneniz adına aynı olay benimde başıma geldi babamı uyardığım halde devam etti bende en son anneme anlattım .... emin ol babanı uyarsan bile devam edecek bir kere bu işe bulaşan insan vazgeçmiyor bence annemin kaldırılmasına göz yumma ve annene anlat en doğru kararı o verir ayrıca ilerde duyarsa annen sana da kızabilir bildiğin halde neden sakladın diye

Bir babanın , hem de boyunca çocukları ve torunları olan bir babanın böyle birşey yapmış olduğuna inanmak istemiyorum yaaa ... lanet olsun böyle hayata ..

Baba kelimesiyle ,aldatmayı aynı cümlede kullanmaya utanıyorum .

Olan olmuş ,baban da olsa al karşına konuş artık ..herseyden haberin olduğunu bilsin ,yüzü kaldıysa utansın biraz . Annenin de haberi olmalı bu durumdan . Ben bilmek isterdim ..

Niye bişey yokmuş gibi davranıyorsun ki zaten.
Mesajı görünce gidip babana yazıklar olsun hiç beklemezdim diyecektin.
Aç kadına telefonu seni rezil edeceğim de.
Sen üç buçuk atacağına o utanmazlar atsın.
Sen düşünmekten kafayı yerken onlar liseli ergenler gibi aşk yaşıyor. Hemde utanmadan. Hemde annenin yanında.

Annene söyleme konusunda bişey diyemeyeceğim. Bazı insanlar bilmek istemez. Bilmeden mutludurlar. Ben olsam aptal yerine konulmaktansa bilmek yüzüne tükürmek isterdim.

Kızına video açmak için almış telefonu kimsenin karıştırdığı yok .

Babanla konuşmadan mesaj atsan o kadınla ilişkini kes ya da annemle ayrıl yoksa annemle ben konuşacağım diye
Kadına da mesaj atsan babamla neler konuştuğunu biliyorum eğer karşımıza çıkarsan kocana her şeyi anlatırım diye
Ama ikisinin de telefonlarını açma gördüğünde normal davranmaya çalış ama asla tekken muhattap olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…