Şoktayim kizlar ya..

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
Merhaba arkadaşlar dosluklara,samimiyete,arkadasliga,yaşanmışlıklara bir kahve içmenin 40 yıl hatri olduğuna inanan önem veren bı yapim var.Bir dostum olduğuna inandigim biraz uçarı bı arkadaşım var bekar ve evlilik niyetiyle görüştü bcok kişiyle olmadı.en son internette biriyle tanisti ne olduğu belirsiz biiri.inanin ayrılsın diye çok dil doktum,nasihat ettim yok olmadı.hatta dil dokmenin akabinde dhaa çıkmaza soktu durumunu daha fazla gorustu.Fakat bu kız beni çileden çıkarıyor evliyim cocugumda var.evimde kendi halimdeyim.ama bu kiz ne macera yaşasa herşeye benim adımı veriyor.annesine ben minel de kalicam diye evden çıkıp o pis sevgilisinin yanına gidip kalıyor başka şehirde çocuk.bide annesi mineli ver diye aradığında bı kızı ben diye konusturuyor.bana sonra söyledi razı olmadım ama bu kadarıyla kalır sandım.bin kere adamın yanına gitme tanimiyoruz diyorum yine yanina gidiyor.ki adamin evlenme niyeti filan yok kavga ediyorlar sonu yok.herneyse beni yine aradı heyecanlı heyecanlı minel sana erkek kardeşimin numarasını veriyorum ona diorumki suzi benim yanımda merak etme de ve sohbet et belli etmemek için.Ben sevgilimin yanındayım başka şehirde 2 gündür Bursa kalıyorum 1 gün daha kalmaliyim.kizlar inanın o an şok oldum.morelim altüst oldu.yine minelin yanındayım diye gitmiş.Ve ben ona gitme bugün olmadı yarın başına bı iş gelebilir razı değilim diyorum.yani gidiyorsa da ben karismayim hadi.beni niye sen her yaptigin hatanın içinde adımı aniyorsun.resmen ismimi kullanıyor? Ailesine çok üzülüyorum.Arayamam kardeşini dedim.yasida bize yakın kardeşinin.ne münasebet bide muhabbet etmek filan çok gerildim.Başka şekilde durumu kurtardı ama benim aramamama çok bozuldu.kizlar bu kız her gittiğinde her hatasinda mineldeyim dicek ben anladım.siz olsaydınız ne yapardınız? Evliyim.sakin bir hayatım var.bu kızın yaptıkları benim başımı agriticak diye endiseliyim.

Ay amma gerilmişsiniz saçma sapan.
Bir gün ortaya çıkarsa "aa ayşe teyzecim sizin kız bende değildi valla, haberim de yok" der geçersiniz, nedir yani amma dert etmişsiniz?

Kocaman yetişkin kız, nereye giderse gider, size ne? Zaten kıza endişelenmekten çok, gittiği yer tekin değil ve adınızı kullanıyor diye endişelisiniz resmen. Arkadaşlığı kesin, herkes rahatlasın.

Bir daha ismimi verirsen anneni arayip konusacagim deyin. Devam ederse de mutlaka sizi aradan net cikarmasi icin annesini arayin. Simdiye kadarki yalanlarini soylemeseniz bile annesine biz artik gorusmeyecegiz deyin, yeni yalanlara kapi acik kalmamis olur.

Evet gerildim ama saçma sapan bı gerginlik değil hanimefendi.sacmasapan olan sizin soyleminiz.Gittiği yyeri yeterince dert ettim zaten ama dinlemiyor.tabiki adımın her nane nin içinde olmasindan endişe ederim kafama takarım.

Ne zaman bi yere gideceğini söylese siz de evine bi çay içmeye gidip o gün şehir dışında olacağınızı söyleyin annesinin yanında ya da kv gelecek annem gelecek vs diyin planları suya düştükçe vazgeçer belki

Cnm ben zaten sehirdisinda oturuyorum okuldan arkadaşımdı.ben evlenince şehir dışına yerleştim.guya bahanesi o.ozledim mineli deyip kaçıp kaçıp sevgiliye gidiyor.

Ben boyle bir olayi lise sondayken yasadim. Dediğin gibi arkadas sanal ortamdan sevgili buldu cocuk baska sehirdeydi bizim oldugumuz yere gelirdi bu kiz surekli benim adimi kullanmis. Sonra ailesinden gizli telefon kullanmaya baslamis ve yakalaninca da herseyi benim uzerime atmis telefon benimmis onu ben tanistirmisim falan filan. O yaz tatili bir yerde calisiyordum bi gun annesi bir hisimla calistigim yerden iceri girdi ve beni disari cagirdi. Bana kizimin basini yakma pisliklerini kizima bulastirma bir daha da yaninda gormeyim seni dedi gitti. Ben sok oldum tabi biraz da isyeeinde olmam sebebiyle ses cikaramadim. Ama sonradan aradim kizin annesini bana bak asil pislik senin kizin soyle ona camurunu bana bulastirmasin madem bi halt yedi sonuclarina da kendi katlansin dedim.

Bence vakit geçip donulmez seyler olmadan arkadasina net tavrini koy bundan sonra adini kullanmasin. Eger kullanirsa da ara ailesini basindan sonuna anlat. O seni dusunmuyor da sen onu neden dusuneceksin ki. Belki bir aksam ansizin arayacaklar esinin yaninda laf konusacaklar belki esinle huzursuz olacaksim ne gerek.

Bakın, ilkokuldayken kızımın arkadaşı annesine hep okuldan sonra bize geldiğini söylermiş. Bir akşam kızımın öğretmeni aradı. kızımın arkadaşının eve gitmediğini, annesinin kendisini aradığını, kızının hep benim evime geldiğini söylediğini, telefonumu bilmediği için öğretmeni aradığını söylemiş. Öğretmene hayır bizde değil öyle her akşam da gelmiyor hatta hiç gelmedi dedim.
Bir kaç saat sonra polis, öğretmen ve veli tarafından arandım. Kızımı sorguya çektiler, beni sorguya çektiler. Durumu anlatamıyorum yani adamlara. Kızın ailesi neredeyse kızımı parçalayacak. Oysa ki kızım okuldan çıkınca şu kişiyle gördüm demesine rağmen ısrarla bizi sorumlu tutmaya çalıştılar. Sonuçta çocuk kızımın dediği kişide bulundu, gerçi orayada anneme söyledim haberi var demiş.
Yani, böyle yalanlara asla alet olmayın. Benim ve kızımın haberi olmadığı halde suçlandık ve sorgulandık (sorgulandık derken gözaltına falan alınmadık tabiki polis ve ailesi tarafından telefonla ve eve gelinerek sorular soruldu)
Kötü bir şey olur Allah korusun her türlü size yüklenirler.
En iyisi ailesine durumu söyleyin. Sizin yanınızda değilse o sorumluluğu alıp yanınızdaymış gibi davranmayın.

ne munasebet yahu
arkadasım adı altında sızın sabrınızı arkadaslıgınızı ve ıyı nıyetınızı kullanıyor
kızın basına bırsey gelse sızın basınız ınanılmaz derde gırer

ben olsam ılkınde bende bırsey demezdım once arkadasıyla gorussun tamam
ama bu ne ya sehır dısına falan yalan dolanla cıkmalar
suan aılesını arayıp durumu haber etmenız lazım benım arayın ve deyın kı nasılsınız ne zamandır x ıle gorusemedık x ı aramıstım tele verebılırmısınız de annesıde senın yanındaydı derse yooo bız bayadır gorusmuyoruz de.
anneye bırak gerısını

Bence kızı arayin ve hayatinizdan cikardiginizi söyleyin ben olsam öyle yapardım

İyi de siz bir şey yapmıyorsunuz ki. Ortaya çıkarsa benim haberim yok dersin biter gider.

Yavrum birde sana mi darilmis kırılmış. Ay bu tip insanlar arkadaşlığı böyle kullan at yapmıyorlar mi çıldırıyorum. Kıza afilli bir mesaj atıp daha sonrada engelle tekrar aynısını yaparsada ara ailesine ben evli barklı insanım kızınıza sahip çıkın beni işlerine dahil etmeye çalışmasın üstümden size oynamasın de akıllanir oda sende sıyrılmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…