Şoktayim kizlar ya..

SENİ KULLANIYOR BU KIZ...AMAN UZAK DUR BİRGÜN BAŞINA BİR İŞ GELİR SENDEN BİLİRLER

SENİ KULLANIYOR BU KIZ...AMAN UZAK DUR BİRGÜN BAŞINA BİR İŞ GELİR SENDEN BİLİRLER..başka şehirde oturman işine gelmiş

Ben sizin yeriniz de olsam birdaha aynı şeyi yaptığı an ailesini arar haber verirdim. Ve birdaha da o şahışla muhabbete girmezdim.

Bu kadar temkinli ve sakin bir hayatiniz var.
O arkadas neden ?
Bu kadar stress yapacak bisi yok ki,
Boyle yapmaya devam edersen seninle iliskimi kesecegim diyebilin.
Bu soruyu bende çok soruyorum ama kendisini dost bildim.hergun konuşur sohbet ederdik.Liseyi beraber okuduk.ortak noktamız,dünya görüşümiz hemen hemen çok fazla.ama yaşam şeklimiz uymuyor.hem o 30 yaşında olmasına rağmen 18 lik ergen gibi davranıyor.evli olmamasının verdiği sorumsuzluğu uçlarda yaşıyor.benim hoşgörülü ve çabuk affedebilen yapımı kullandığını hissettim.esim duysa cildirir ama bugün soylicem.

Ben sizin yeriniz de olsam birdaha aynı şeyi yaptığı an ailesini arar haber verirdim. Ve birdaha da o şahışla muhabbete girmezdim.
Arkadaşlar genel de ailesini aramamı tavsiye etmiş ama bunu ona yapamam.Ama arkadaşlığima ciddi mesafe koyucam inş.pervasizca adımı kullanma özgürlüğüne hayret ettim

yarın öbür gün tecavüze uğrarsa sana demezlermi kızım sen nerdeydin?
neden bize haber vermedin.
arkadaşınla konuş senin adını vermesin. başını yakacak
Ben birazda hani 30 yaşında olduğu için kendini bilir heralde dedim çalışanda bir kız.ekonomik özgürlüğü var ne bileyim.koca kadın ama yaptıkları çok cocuksu

Gerçekten çok etkilendim.Allah korusun hemde tasvip etmedigim bir olayın içinde olmak beni zaten üzüyor.internetten tanıştı birde.kesinlikle guven olunmayan birinin yanında ve ben başına birşey gelir diye çok korkuyorum.ailesi iyi minelin yanında diye rahat uyku uyurken benim uykularim kaçıyor inanın.ailesine çok üzülüyorum.

Çok zor bir durum, buna engel olmalısınız kesinlikle, eşinize anlatın en azından, arkadaşınız da inşallah başına bir iş açmaz

Ailesine üzülmeyi bosver inan basın belaya girer. İnternet ten adamı bile o ayarladi der. Kendini düşün herkes uyardı sen bilirsin artık. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…