- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
- 108
SENİ KULLANIYOR BU KIZ...AMAN UZAK DUR BİRGÜN BAŞINA BİR İŞ GELİR SENDEN BİLİRLERMerhaba arkadaşlar dosluklara,samimiyete,arkadasliga,yaşanmışlıklara bir kahve içmenin 40 yıl hatri olduğuna inanan önem veren bı yapim var.Bir dostum olduğuna inandigim biraz uçarı bı arkadaşım var bekar ve evlilik niyetiyle görüştü bcok kişiyle olmadı.en son internette biriyle tanisti ne olduğu belirsiz biiri.inanin ayrılsın diye çok dil doktum,nasihat ettim yok olmadı.hatta dil dokmenin akabinde dhaa çıkmaza soktu durumunu daha fazla gorustu.Fakat bu kız beni çileden çıkarıyor evliyim cocugumda var.evimde kendi halimdeyim.ama bu kiz ne macera yaşasa herşeye benim adımı veriyor.annesine ben minel de kalicam diye evden çıkıp o pis sevgilisinin yanına gidip kalıyor başka şehirde çocuk.bide annesi mineli ver diye aradığında bı kızı ben diye konusturuyor.bana sonra söyledi razı olmadım ama bu kadarıyla kalır sandım.bin kere adamın yanına gitme tanimiyoruz diyorum yine yanina gidiyor.ki adamin evlenme niyeti filan yok kavga ediyorlar sonu yok.herneyse beni yine aradı heyecanlı heyecanlı minel sana erkek kardeşimin numarasını veriyorum ona diorumki suzi benim yanımda merak etme de ve sohbet et belli etmemek için.Ben sevgilimin yanındayım başka şehirde 2 gündür Bursa kalıyorum 1 gün daha kalmaliyim.kizlar inanın o an şok oldum.morelim altüst oldu.yine minelin yanındayım diye gitmiş.Ve ben ona gitme bugün olmadı yarın başına bı iş gelebilir razı değilim diyorum.yani gidiyorsa da ben karismayim hadi.beni niye sen her yaptigin hatanın içinde adımı aniyorsun.resmen ismimi kullanıyor? Ailesine çok üzülüyorum.Arayamam kardeşini dedim.yasida bize yakın kardeşinin.ne münasebet bide muhabbet etmek filan çok gerildim.Başka şekilde durumu kurtardı ama benim aramamama çok bozuldu.kizlar bu kız her gittiğinde her hatasinda mineldeyim dicek ben anladım.siz olsaydınız ne yapardınız? Evliyim.sakin bir hayatım var.bu kızın yaptıkları benim başımı agriticak diye endiseliyim.
SENİ KULLANIYOR BU KIZ...AMAN UZAK DUR BİRGÜN BAŞINA BİR İŞ GELİR SENDEN BİLİRLER..başka şehirde oturman işine gelmişMerhaba arkadaşlar dosluklara,samimiyete,arkadasliga,yaşanmışlıklara bir kahve içmenin 40 yıl hatri olduğuna inanan önem veren bı yapim var.Bir dostum olduğuna inandigim biraz uçarı bı arkadaşım var bekar ve evlilik niyetiyle görüştü bcok kişiyle olmadı.en son internette biriyle tanisti ne olduğu belirsiz biiri.inanin ayrılsın diye çok dil doktum,nasihat ettim yok olmadı.hatta dil dokmenin akabinde dhaa çıkmaza soktu durumunu daha fazla gorustu.Fakat bu kız beni çileden çıkarıyor evliyim cocugumda var.evimde kendi halimdeyim.ama bu kiz ne macera yaşasa herşeye benim adımı veriyor.annesine ben minel de kalicam diye evden çıkıp o pis sevgilisinin yanına gidip kalıyor başka şehirde çocuk.bide annesi mineli ver diye aradığında bı kızı ben diye konusturuyor.bana sonra söyledi razı olmadım ama bu kadarıyla kalır sandım.bin kere adamın yanına gitme tanimiyoruz diyorum yine yanina gidiyor.ki adamin evlenme niyeti filan yok kavga ediyorlar sonu yok.herneyse beni yine aradı heyecanlı heyecanlı minel sana erkek kardeşimin numarasını veriyorum ona diorumki suzi benim yanımda merak etme de ve sohbet et belli etmemek için.Ben sevgilimin yanındayım başka şehirde 2 gündür Bursa kalıyorum 1 gün daha kalmaliyim.kizlar inanın o an şok oldum.morelim altüst oldu.yine minelin yanındayım diye gitmiş.Ve ben ona gitme bugün olmadı yarın başına bı iş gelebilir razı değilim diyorum.yani gidiyorsa da ben karismayim hadi.beni niye sen her yaptigin hatanın içinde adımı aniyorsun.resmen ismimi kullanıyor? Ailesine çok üzülüyorum.Arayamam kardeşini dedim.yasida bize yakın kardeşinin.ne münasebet bide muhabbet etmek filan çok gerildim.Başka şekilde durumu kurtardı ama benim aramamama çok bozuldu.kizlar bu kız her gittiğinde her hatasinda mineldeyim dicek ben anladım.siz olsaydınız ne yapardınız? Evliyim.sakin bir hayatım var.bu kızın yaptıkları benim başımı agriticak diye endiseliyim.
Bu soruyu bende çok soruyorum ama kendisini dost bildim.hergun konuşur sohbet ederdik.Liseyi beraber okuduk.ortak noktamız,dünya görüşümiz hemen hemen çok fazla.ama yaşam şeklimiz uymuyor.hem o 30 yaşında olmasına rağmen 18 lik ergen gibi davranıyor.evli olmamasının verdiği sorumsuzluğu uçlarda yaşıyor.benim hoşgörülü ve çabuk affedebilen yapımı kullandığını hissettim.esim duysa cildirir ama bugün soylicem.Bu kadar temkinli ve sakin bir hayatiniz var.
O arkadas neden ?
Bu kadar stress yapacak bisi yok ki,
Boyle yapmaya devam edersen seninle iliskimi kesecegim diyebilin.
Arkadaşlar genel de ailesini aramamı tavsiye etmiş ama bunu ona yapamam.Ama arkadaşlığima ciddi mesafe koyucam inş.pervasizca adımı kullanma özgürlüğüne hayret ettimBen sizin yeriniz de olsam birdaha aynı şeyi yaptığı an ailesini arar haber verirdim. Ve birdaha da o şahışla muhabbete girmezdim.
Ben birazda hani 30 yaşında olduğu için kendini bilir heralde dedim çalışanda bir kız.ekonomik özgürlüğü var ne bileyim.koca kadın ama yaptıkları çok cocuksuyarın öbür gün tecavüze uğrarsa sana demezlermi kızım sen nerdeydin?
neden bize haber vermedin.
arkadaşınla konuş senin adını vermesin. başını yakacak
Gerçekten çok etkilendim.Allah korusun hemde tasvip etmedigim bir olayın içinde olmak beni zaten üzüyor.internetten tanıştı birde.kesinlikle guven olunmayan birinin yanında ve ben başına birşey gelir diye çok korkuyorum.ailesi iyi minelin yanında diye rahat uyku uyurken benim uykularim kaçıyor inanın.ailesine çok üzülüyorum.Geçtiğimiz yıllardaki bir olayı hatırlattı konunuz. Bir kadın kız arkadaşıma gidiyorum diye internetten tanıştığı adama gidiyor ve kız arkadas kızın ailesini benimle kızınız diye yalandan arıyor. Adam manyağın teki çıkıp kızı kaynar sularda haşlayıp yakıyor. Ve kızın ailesi kızlarının arkadaşını suçladı hep. Senin de bu işte parmağın var diye kadını şikayet etmişlerdi. Sizinki nasıl saçma arkadaşlık defolsun böyle arkadaş olmaz olsun.
Çok zor bir durum, buna engel olmalısınız kesinlikle, eşinize anlatın en azından, arkadaşınız da inşallah başına bir iş açmazGerçekten çok etkilendim.Allah korusun hemde tasvip etmedigim bir olayın içinde olmak beni zaten üzüyor.internetten tanıştı birde.kesinlikle guven olunmayan birinin yanında ve ben başına birşey gelir diye çok korkuyorum.ailesi iyi minelin yanında diye rahat uyku uyurken benim uykularim kaçıyor inanın.ailesine çok üzülüyorum.
Ailesine üzülmeyi bosver inan basın belaya girer. İnternet ten adamı bile o ayarladi der. Kendini düşün herkes uyardı sen bilirsin artık. .Gerçekten çok etkilendim.Allah korusun hemde tasvip etmedigim bir olayın içinde olmak beni zaten üzüyor.internetten tanıştı birde.kesinlikle guven olunmayan birinin yanında ve ben başına birşey gelir diye çok korkuyorum.ailesi iyi minelin yanında diye rahat uyku uyurken benim uykularim kaçıyor inanın.ailesine çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?