Şoktayim kizlar ya..

De ki ona, "bir daha benim adımı verirsen arar her şeyi anlatırım, ne yapacaksan beni karıştırmadan yap."
Sonra bırakın ne istiyorsa onu yaşasın, kendi hayatı sonuçta bu. Herkes seçimlerinin sonucunu yaşar, siz ne derseniz deyin görüşür yine adamla zaten, kendisi yaşayarak görmeli adamın nasıl biri olduğunu.

hiç haz etmem böyle insanlardan.. bence mesafenizi koyun ararsa açmayın anlasın. ve böyle durumlarda benim kızımı sen yoldan çıkardın evli halinle diye bir de size laf söz eder arkadaşınızın ailesi. başınızı ağrıtmaya değmez.

annesine haber ver
kabak senin başına patlar
adam kızı öldürürse napcaksın
tanımadığın etmediğin adamın teki sonuçta
bu sadece arkadaşlıkla sır tutmayla alakalı değil güvenlik meselesi bu

Lisedeyken bir arkadaşım aynı şeyi teklif etmişti asla yapmam annen ararsa her şeyi anlatırım beni karıştırma dedim. Bence arkadaşlığınızı kesin.

Artik seninle gorusmek istemiyorum diyip iliskini kes bence.senin esin duyarsa ne olur bi dusunsene adam ne dese hakli yani.seni bugun bu ise bulastiran yarin ne islere bulastirir hemen kes iliskini ne hali varsa kendi gorsun.

İyi de siz bir şey yapmıyorsunuz ki. Ortaya çıkarsa benim haberim yok dersin biter gider.
Esmaa benim hatam o oldu işte ben bu arkadaşım çok bunalıma girip sürekli arayıp agladiginda bikacgun bana gel,esimde annesinde kalır dedim.onu gezdirdim filan ona iyi geldi bu durum.ama bu iyiligimin bana koz olarak döneceğini tahmin etmezdim

aranız bozulmuş son olaydan sonra hiç toplamayın, arkadaşınızın ailesene de bundan sonra görüşmeyeceğinizi bir şekilde öğrenmelerini sağlayın. başına bir şey gelirse allah korusun size de madem biliyordun neden göz yumdun diye çıkışacaklardır.

Buna benzer bir arkadasim vardi uzun sure arkadaslik da yaptik. Baktim olcak gibi degil biseyleri bahane edip tartistim. Gorusmuyoruz artik. kafam rahat en azindan

Hazır bozulmusken tamamen kopar iletisimi canım.ayni senin gibi evli bi arkadaşım vardı ben bekarken, bi bekar arkadasimiz daha vardı.o da aynen evli arkadaşı böyle kullanırdı.sonra olaylar oldu ve evli arkadastan başka kimsenin başı agrimadi.bir de yazık eşi de üstüne geldi sen o kızın p.....gi misin vs. Birsürü laf etti araları bozuldu yuvasında huzur kalmadı.

Bence yol yakınken arkadaşına bir daha görüşmek istemediğini hatta bir defa daha böyle bisey yapacak olursa ailesine olan biteni anlatacağını söyle.çok tehlikeli çok.

İşte bu tarz durumdan korkuyorum.cok haklisiniz

Sana iki onerim var.
Birincisi arkadasim ne hali varsa görsün diyorsan ki yeyerince uyarmissin tel acma iletisimi kes.
Ikincisi nede olsa arkadasim basina bi is gelmesin diyorsan. Uyarılarını dikkate almiyor cunki beyniyle dusunemiyor su an.
Annesini ara anlat. Yarin bir gun basina bi is gelse vicdanin sizlar keske soyleseydim diye. Zaten iki durumdada arkadasligin bitecek. Bari biterken kiza son iyiligi yapmis olursun.

Valla 3 yasinda kizim var ilerde boyke bi durum olsa ( allah korusun) ve arkadaşı bana soyle omrumce o kiza dua ederdim.

Arkadaşim sen benim dostumsun senin kötü olmani istemem senin bu yaptıklarını onaylamiyorum.senin iyligin için biz artik gorusmeyelim eger adimi bir daha kullanirsan annene herseyi anlatmak zorunda kalicam de...
Muhtemelen bida konusmaz sizinle en azindan sevgilisinden ayrilana kadar.

Bu kadar temkinli ve sakin bir hayatiniz var.
O arkadas neden ?
Bu kadar stress yapacak bisi yok ki,
Boyle yapmaya devam edersen seninle iliskimi kesecegim diyebilin.

Geçtiğimiz yıllardaki bir olayı hatırlattı konunuz. Bir kadın kız arkadaşıma gidiyorum diye internetten tanıştığı adama gidiyor ve kız arkadas kızın ailesini benimle kızınız diye yalandan arıyor. Adam manyağın teki çıkıp kızı kaynar sularda haşlayıp yakıyor. Ve kızın ailesi kızlarının arkadaşını suçladı hep. Senin de bu işte parmağın var diye kadını şikayet etmişlerdi. Sizinki nasıl saçma arkadaşlık defolsun böyle arkadaş olmaz olsun.

Benim de böyle çok yakın dostum olduğnu sandığım bi arkadaşım vardı.. Biraz geç anladım kullanıldığımı.. Dost olan insan çok mecbur olmadıkça seni bu işlere bulaştırmaz.. Ailesinin seni kötü bilme ihtimalini bile göze almaz.. Şimdi o arkadaşımla görüşmüyorum.. Çok da rahatım.. Ve ortak arkadaşlarımızdan falan biliyorumki hayatına aynen devam ediyo ve kendine kullanabileceği yeni bir "dost" bile edinmiş

Kesinlikle ben olsam kabul etmezdim bu durumu.. Adi sani belli olmayan biri ile gorusup sizi alet etmesi cok saçma..
Kendisiyle konusup rahatsiz liginizi belli edin ve bu duruma son vermeyecekse alakanizi kesin bence..

yarın öbür gün tecavüze uğrarsa sana demezlermi kızım sen nerdeydin?
neden bize haber vermedin.
arkadaşınla konuş senin adını vermesin. başını yakacak

Sakın canım bence arkadaşının telini bile açma. Çok başı ağrımış birisi olarak söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…