annesine haber verMerhaba arkadaşlar dosluklara,samimiyete,arkadasliga,yaşanmışlıklara bir kahve içmenin 40 yıl hatri olduğuna inanan önem veren bı yapim var.Bir dostum olduğuna inandigim biraz uçarı bı arkadaşım var bekar ve evlilik niyetiyle görüştü bcok kişiyle olmadı.en son internette biriyle tanisti ne olduğu belirsiz biiri.inanin ayrılsın diye çok dil doktum,nasihat ettim yok olmadı.hatta dil dokmenin akabinde dhaa çıkmaza soktu durumunu daha fazla gorustu.Fakat bu kız beni çileden çıkarıyor evliyim cocugumda var.evimde kendi halimdeyim.ama bu kiz ne macera yaşasa herşeye benim adımı veriyor.annesine ben minel de kalicam diye evden çıkıp o pis sevgilisinin yanına gidip kalıyor başka şehirde çocuk.bide annesi mineli ver diye aradığında bı kızı ben diye konusturuyor.bana sonra söyledi razı olmadım ama bu kadarıyla kalır sandım.bin kere adamın yanına gitme tanimiyoruz diyorum yine yanina gidiyor.ki adamin evlenme niyeti filan yok kavga ediyorlar sonu yok.herneyse beni yine aradı heyecanlı heyecanlı minel sana erkek kardeşimin numarasını veriyorum ona diorumki suzi benim yanımda merak etme de ve sohbet et belli etmemek için.Ben sevgilimin yanındayım başka şehirde 2 gündür Bursa kalıyorum 1 gün daha kalmaliyim.kizlar inanın o an şok oldum.morelim altüst oldu.yine minelin yanındayım diye gitmiş.Ve ben ona gitme bugün olmadı yarın başına bı iş gelebilir razı değilim diyorum.yani gidiyorsa da ben karismayim hadi.beni niye sen her yaptigin hatanın içinde adımı aniyorsun.resmen ismimi kullanıyor? Ailesine çok üzülüyorum.Arayamam kardeşini dedim.yasida bize yakın kardeşinin.ne münasebet bide muhabbet etmek filan çok gerildim.Başka şekilde durumu kurtardı ama benim aramamama çok bozuldu.kizlar bu kız her gittiğinde her hatasinda mineldeyim dicek ben anladım.siz olsaydınız ne yapardınız? Evliyim.sakin bir hayatım var.bu kızın yaptıkları benim başımı agriticak diye endiseliyim.
Artik seninle gorusmek istemiyorum diyip iliskini kes bence.senin esin duyarsa ne olur bi dusunsene adam ne dese hakli yani.seni bugun bu ise bulastiran yarin ne islere bulastirir hemen kes iliskini ne hali varsa kendi gorsun.Merhaba arkadaşlar dosluklara,samimiyete,arkadasliga,yaşanmışlıklara bir kahve içmenin 40 yıl hatri olduğuna inanan önem veren bı yapim var.Bir dostum olduğuna inandigim biraz uçarı bı arkadaşım var bekar ve evlilik niyetiyle görüştü bcok kişiyle olmadı.en son internette biriyle tanisti ne olduğu belirsiz biiri.inanin ayrılsın diye çok dil doktum,nasihat ettim yok olmadı.hatta dil dokmenin akabinde dhaa çıkmaza soktu durumunu daha fazla gorustu.Fakat bu kız beni çileden çıkarıyor evliyim cocugumda var.evimde kendi halimdeyim.ama bu kiz ne macera yaşasa herşeye benim adımı veriyor.annesine ben minel de kalicam diye evden çıkıp o pis sevgilisinin yanına gidip kalıyor başka şehirde çocuk.bide annesi mineli ver diye aradığında bı kızı ben diye konusturuyor.bana sonra söyledi razı olmadım ama bu kadarıyla kalır sandım.bin kere adamın yanına gitme tanimiyoruz diyorum yine yanina gidiyor.ki adamin evlenme niyeti filan yok kavga ediyorlar sonu yok.herneyse beni yine aradı heyecanlı heyecanlı minel sana erkek kardeşimin numarasını veriyorum ona diorumki suzi benim yanımda merak etme de ve sohbet et belli etmemek için.Ben sevgilimin yanındayım başka şehirde 2 gündür Bursa kalıyorum 1 gün daha kalmaliyim.kizlar inanın o an şok oldum.morelim altüst oldu.yine minelin yanındayım diye gitmiş.Ve ben ona gitme bugün olmadı yarın başına bı iş gelebilir razı değilim diyorum.yani gidiyorsa da ben karismayim hadi.beni niye sen her yaptigin hatanın içinde adımı aniyorsun.resmen ismimi kullanıyor? Ailesine çok üzülüyorum.Arayamam kardeşini dedim.yasida bize yakın kardeşinin.ne münasebet bide muhabbet etmek filan çok gerildim.Başka şekilde durumu kurtardı ama benim aramamama çok bozuldu.kizlar bu kız her gittiğinde her hatasinda mineldeyim dicek ben anladım.siz olsaydınız ne yapardınız? Evliyim.sakin bir hayatım var.bu kızın yaptıkları benim başımı agriticak diye endiseliyim.
Esmaa benim hatam o oldu işte ben bu arkadaşım çok bunalıma girip sürekli arayıp agladiginda bikacgun bana gel,esimde annesinde kalır dedim.onu gezdirdim filan ona iyi geldi bu durum.ama bu iyiligimin bana koz olarak döneceğini tahmin etmezdimİyi de siz bir şey yapmıyorsunuz ki. Ortaya çıkarsa benim haberim yok dersin biter gider.
İşte bu tarz durumdan korkuyorum.cok haklisinizHazır bozulmusken tamamen kopar iletisimi canım.ayni senin gibi evli bi arkadaşım vardı ben bekarken, bi bekar arkadasimiz daha vardı.o da aynen evli arkadaşı böyle kullanırdı.sonra olaylar oldu ve evli arkadastan başka kimsenin başı agrimadi.bir de yazık eşi de üstüne geldi sen o kızın p.....gi misin vs. Birsürü laf etti araları bozuldu yuvasında huzur kalmadı.
Bence yol yakınken arkadaşına bir daha görüşmek istemediğini hatta bir defa daha böyle bisey yapacak olursa ailesine olan biteni anlatacağını söyle.çok tehlikeli çok.
+1Bir daha ismimi verirsen anneni arayip konusacagim deyin. Devam ederse de mutlaka sizi aradan net cikarmasi icin annesini arayin. Simdiye kadarki yalanlarini soylemeseniz bile annesine biz artik gorusmeyecegiz deyin, yeni yalanlara kapi acik kalmamis olur.
Benim de böyle çok yakın dostum olduğnu sandığım bi arkadaşım vardı.. Biraz geç anladım kullanıldığımı.. Dost olan insan çok mecbur olmadıkça seni bu işlere bulaştırmaz.. Ailesinin seni kötü bilme ihtimalini bile göze almaz.. Şimdi o arkadaşımla görüşmüyorum.. Çok da rahatım.. Ve ortak arkadaşlarımızdan falan biliyorumki hayatına aynen devam ediyo ve kendine kullanabileceği yeni bir "dost" bile edinmişMerhaba arkadaşlar dosluklara,samimiyete,arkadasliga,yaşanmışlıklara bir kahve içmenin 40 yıl hatri olduğuna inanan önem veren bı yapim var.Bir dostum olduğuna inandigim biraz uçarı bı arkadaşım var bekar ve evlilik niyetiyle görüştü bcok kişiyle olmadı.en son internette biriyle tanisti ne olduğu belirsiz biiri.inanin ayrılsın diye çok dil doktum,nasihat ettim yok olmadı.hatta dil dokmenin akabinde dhaa çıkmaza soktu durumunu daha fazla gorustu.Fakat bu kız beni çileden çıkarıyor evliyim cocugumda var.evimde kendi halimdeyim.ama bu kiz ne macera yaşasa herşeye benim adımı veriyor.annesine ben minel de kalicam diye evden çıkıp o pis sevgilisinin yanına gidip kalıyor başka şehirde çocuk.bide annesi mineli ver diye aradığında bı kızı ben diye konusturuyor.bana sonra söyledi razı olmadım ama bu kadarıyla kalır sandım.bin kere adamın yanına gitme tanimiyoruz diyorum yine yanina gidiyor.ki adamin evlenme niyeti filan yok kavga ediyorlar sonu yok.herneyse beni yine aradı heyecanlı heyecanlı minel sana erkek kardeşimin numarasını veriyorum ona diorumki suzi benim yanımda merak etme de ve sohbet et belli etmemek için.Ben sevgilimin yanındayım başka şehirde 2 gündür Bursa kalıyorum 1 gün daha kalmaliyim.kizlar inanın o an şok oldum.morelim altüst oldu.yine minelin yanındayım diye gitmiş.Ve ben ona gitme bugün olmadı yarın başına bı iş gelebilir razı değilim diyorum.yani gidiyorsa da ben karismayim hadi.beni niye sen her yaptigin hatanın içinde adımı aniyorsun.resmen ismimi kullanıyor? Ailesine çok üzülüyorum.Arayamam kardeşini dedim.yasida bize yakın kardeşinin.ne münasebet bide muhabbet etmek filan çok gerildim.Başka şekilde durumu kurtardı ama benim aramamama çok bozuldu.kizlar bu kız her gittiğinde her hatasinda mineldeyim dicek ben anladım.siz olsaydınız ne yapardınız? Evliyim.sakin bir hayatım var.bu kızın yaptıkları benim başımı agriticak diye endiseliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?