Öyle oldu cnm :)Rabb'ime şükür sağolasın ,Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin ,hayırlı doğumlar versin
Cnm ne güzel demişsin :)hayırda şer şerdede hayır olabiliyor ..Rabbim hayırlısıyla versin herşeyi ,çok sevindim senin adınada
Çok sağol canım :)Rabbim isteyen herkese versin inşhayırlı olsun cok sevındım
Hikayeme şöyle kızlar ;çift rahimliyim ,pikoluyum ,eşimin morfoloji %4sınırda ydı
3yıl. 4aylık evliyim ve hiç hamile kalamadım ,.demekki zamanı varmış ..7ay önce yazın 2ay klomen kullanmıştım o adetlerimi düzenli yaptı sonrasında ,6ay düzenli adet oldum ..sadece bu ay gecikti bende dedimki herhalde yine kist oldu ..
Geçen ay sogan kürü ve yürüyüş yaptım kızlar ..ha birde bu ay hiç aklımda hamilelik yoktu ..kardeşim hastaneye yatırıldı ,ailemin yanına gittim 1ay ordaydım ,eşimin yanına geldiğimde yumurtlama günleri geçmişti 19.gündü bende rahat tım kafa olarak ,geç döllenme olmuşbebiş daha 5haftalık ama 7haftalık olmalı normalde :)
Bu ay çok dua ettim ,kardeşim için başka şeyler için ,Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inş
Adetim 20gün geçti ve ben adet olmayı bekliyordum halen meyer hamileymişim:)dün eşimle Kv kere gittik yoldanda test alalım dedim ,ha birde eşim heveslenmesin diye diyorumki ;ya aslında her an adet olucak gibiyim ama yinede emin olayım ilaç falan içerim rahat rahat (başım ağrıyor )diye dedim ,
Sonra eve gittik ama test yapmaya korkuyorumçünkü kaç kere hayal kırıklığına uğradım bilmiyorum ...neyse ertesi sabah ,sabah namazına kalktım kıldık yattık ama bni uyku tutmuyor ,en sonunda 6da yaptım testı hemen 2.çizgi çıktı. Inanamadım :)
Eşimi uyandırdım kalk baksana teste bak diyorumoda anlamıyor garibim ,üzülme hadiyat falan diyor:)
Ya dedim ne yatması hamile olabilirim :)
Sonra uyuduk tabi zar zor,10.30da hastaneye gittik ,tabi yinede fazla umutlanmıyoruz ,doktora anlattım göbekten baktı goremedi,alttan baktı gördü keseyi 5haftalıkmış)):):)minicik nokta var kesede
Birde korkuyorum tabi çift rahim li olmam riskli ne bileyim ,hakkımda en hayırlısı olsun inş
Umudunuzu sakın yitirmeyin kızlar ...inanın ummadığınız bir anda geliyor...
Belirtilerine gelince ,baş ağrısı ,kollarımın derisi kurudu pul pulkasık ağrısı ,göğüslerim sızlıyordu ,birde cnm olur olmaz bişiyler istiyor
Biraz uzun oldu ama ben paylaşmak istedim sizlerle ...inş birilerine umut olur ,bu arada 2hafta sonra kalp atımıza bakılacak inş bişiy olmaz teyzeleri ..
,
Hayırlı olsun seninde cnm ,kalp atışını duydunmu ,kaç haftalıkmış
Cnm bu otları birbirine karıştırmadan için diyorlar.bende hayıt tohumu ve aslan pencesini karistiriyordum.artik sadece aslan pencesi iciyorum.hayit tohumunu tekbasina icemedim.benim bogazimda gecmek bilmeyen faranjitim var ve hayit tohumunu tek icince bogazimi acitiyor yutkunamiyorum.birde tatlandirmadan icmek gerekiyormus.bal felan koymamak gerekiyomus.ben balsiz zor iciyorum.ama tek aslan pencesi icsem işe yararmi acaba.bende bisorun yok ama 5aydir olmadiKızlar bende 1 sene 5 ayin üzerine hayit tohumu, arslan pençesi ve civan perçemi içtigim ay hamile kaldım. Üçünü sabah ve akşam karıştırıp içtim. 1 tatlı kaşığı kaynamis suya atıp 10 dakika bekleyip içtim. Pkoluyum. Tavsiye ederim.
Canım merhaba. Ben pkoluyum. Bunların ucunu karıştırıp içtim ve hamile.kaldim. Ayrıntıları pek bilmiyorum açıkçası. Ben de buradan okuduğum için kullandım. Hatta gittiğim aktarda ucunu karıştırıp satıyorlardi. Demekki öyle içen de var.Cnm bu otları birbirine karıştırmadan için diyorlar.bende hayıt tohumu ve aslan pencesini karistiriyordum.artik sadece aslan pencesi iciyorum.hayit tohumunu tekbasina icemedim.benim bogazimda gecmek bilmeyen faranjitim var ve hayit tohumunu tek icince bogazimi acitiyor yutkunamiyorum.birde tatlandirmadan icmek gerekiyormus.bal felan koymamak gerekiyomus.ben balsiz zor iciyorum.ama tek aslan pencesi icsem işe yararmi acaba.bende bisorun yok ama 5aydir olmadi
Cnm 5 aylik oldu kizim :)yaramazin tekiRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına
Sagol cnm ,simdi kizim 6. Aya girdiALLAH Tamamnına erdirdsin sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğiniz canımm
Canim Rabbim Sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah hayırlısıyla benim yengem de çift rahimliydi ve tehlikeli bişey bu çift rahim ler genelde ikiz gebelik istiyormuş ve yengem tahmini diktirdi hamile kaldıktan sonra lütfen bu msjimi ciddiye al bilgin var mı bilmiyorumHikayeme şöyle kızlar ;çift rahimliyim ,pikoluyum ,eşimin morfoloji %4sınırda ydı
3yıl. 4aylık evliyim ve hiç hamile kalamadım ,.demekki zamanı varmış ..7ay önce yazın 2ay klomen kullanmıştım o adetlerimi düzenli yaptı sonrasında ,6ay düzenli adet oldum ..sadece bu ay gecikti bende dedimki herhalde yine kist oldu ..
Geçen ay sogan kürü ve yürüyüş yaptım kızlar ..ha birde bu ay hiç aklımda hamilelik yoktu ..kardeşim hastaneye yatırıldı ,ailemin yanına gittim 1ay ordaydım ,eşimin yanına geldiğimde yumurtlama günleri geçmişti 19.gündü bende rahat tım kafa olarak ,geç döllenme olmuşbebiş daha 5haftalık ama 7haftalık olmalı normalde :)
Bu ay çok dua ettim ,kardeşim için başka şeyler için ,Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inş
Adetim 20gün geçti ve ben adet olmayı bekliyordum halen meyer hamileymişim:)dün eşimle Kv kere gittik yoldanda test alalım dedim ,ha birde eşim heveslenmesin diye diyorumki ;ya aslında her an adet olucak gibiyim ama yinede emin olayım ilaç falan içerim rahat rahat (başım ağrıyor )diye dedim ,
Sonra eve gittik ama test yapmaya korkuyorumçünkü kaç kere hayal kırıklığına uğradım bilmiyorum ...neyse ertesi sabah ,sabah namazına kalktım kıldık yattık ama bni uyku tutmuyor ,en sonunda 6da yaptım testı hemen 2.çizgi çıktı. Inanamadım :)
Eşimi uyandırdım kalk baksana teste bak diyorumoda anlamıyor garibim ,üzülme hadiyat falan diyor:)
Ya dedim ne yatması hamile olabilirim :)
Sonra uyuduk tabi zar zor,10.30da hastaneye gittik ,tabi yinede fazla umutlanmıyoruz ,doktora anlattım göbekten baktı goremedi,alttan baktı gördü keseyi 5haftalıkmış)):):)minicik nokta var kesede
Birde korkuyorum tabi çift rahim li olmam riskli ne bileyim ,hakkımda en hayırlısı olsun inş
Umudunuzu sakın yitirmeyin kızlar ...inanın ummadığınız bir anda geliyor...
Belirtilerine gelince ,baş ağrısı ,kollarımın derisi kurudu pul pulkasık ağrısı ,göğüslerim sızlıyordu ,birde cnm olur olmaz bişiyler istiyor
Biraz uzun oldu ama ben paylaşmak istedim sizlerle ...inş birilerine umut olur ,bu arada 2hafta sonra kalp atımıza bakılacak inş bişiy olmaz teyzeleri ..
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?