Şoktayım ,resmen hamileymişim

Hayırlı olsun seninde cnm ,kalp atışını duydunmu ,kaç haftalıkmış

Canım öncelikle hayırlı olsun ve Rabbim tamamına erdirsin :) bende 6+3 haftalık hamileyim 4+6 da doktora gittiğimde kalp daha yeni yeni oluştuğu için duyamamıştık. Bizede 2 hafta sonra gel dediler. Bakalım hepimiz inşAllah duyar sağlıkla kucağımıza da alırız :) Rabbim hepsine güzel sağlıklı uzun ömür versin inşAllah :)

Kızlar bende 1 sene 5 ayin üzerine hayit tohumu, arslan pençesi ve civan perçemi içtigim ay hamile kaldım. Üçünü sabah ve akşam karıştırıp içtim. 1 tatlı kaşığı kaynamis suya atıp 10 dakika bekleyip içtim. Pkoluyum. Tavsiye ederim.

Cnm bu otları birbirine karıştırmadan için diyorlar.bende hayıt tohumu ve aslan pencesini karistiriyordum.artik sadece aslan pencesi iciyorum.hayit tohumunu tekbasina icemedim.benim bogazimda gecmek bilmeyen faranjitim var ve hayit tohumunu tek icince bogazimi acitiyor yutkunamiyorum.birde tatlandirmadan icmek gerekiyormus.bal felan koymamak gerekiyomus.ben balsiz zor iciyorum.ama tek aslan pencesi icsem işe yararmi acaba.bende bisorun yok ama 5aydir olmadi

Canım merhaba. Ben pkoluyum. Bunların ucunu karıştırıp içtim ve hamile.kaldim. Ayrıntıları pek bilmiyorum açıkçası. Ben de buradan okuduğum için kullandım. Hatta gittiğim aktarda ucunu karıştırıp satıyorlardi. Demekki öyle içen de var.

ALLAH Tamamnına erdirdsin sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğiniz canımm

C
Canim Rabbim Sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah hayırlısıyla benim yengem de çift rahimliydi ve tehlikeli bişey bu çift rahim ler genelde ikiz gebelik istiyormuş ve yengem tahmini diktirdi hamile kaldıktan sonra lütfen bu msjimi ciddiye al bilgin var mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…