şoktayım..

fatos hanim

aynı saLkımda ayrı 2 üzüm
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
1.710
106
163
3 gün geçti regl olmadım az önce test yaptım..

silikte olsa var çıktı.

elim ayağım buz gibi.....

şoktayım (((((

canım yaa valla ne diyeceğimi bilemedim zor bi durum vallaha..hayırlısı neyse o olsun canım

Hayırlı olsun...
Anlayamadığım neden şoktasınız ve arkadaş neden zor bir durum diye yazmış :26:

ben olsam düşer bayılırdım.Hakkında hayırlısı ama ikizlerin henüz çok küçükmüş gerçekten zor bir durum

Şoktayım başlığını görünce tahmin ettim ne yalan söyliyim...Ne diyim hakkında hayırlısı ama bir ikiz annesi olarak ben de korkuyorum apansızın böyle bir haber vermekten.o bakımdan tedbirli olmakta fayda var..

Son düzenleme:
3 gün geçti regl olmadım az önce test yaptım..

silikte olsa var çıktı.

elim ayağım buz gibi.....

şoktayım (((((

Allahım 2.5. ay önce yaşadığım duygu.
geciken adet yapılan test ve ikinci çizgi.Buz kesilen el ayak
Ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun.
korunmuyormuydunuz.. gerçekten şok edici bir durum seni en iyi ben anlarım.

Son düzenleme:
canım ya hayırlı olsun uzulme kısmet ne ıse o olur ama sasırmakta haklısın sok olmaktada ...benım bıle bu ay bı hafta gecıktı valla kabuslar gormeye baslamıstım haklısın yanı .....daha bebeklerımız ıyıce buyumedı bıle ama kısmet dedım ya bırlıkte buyurler annesı .......saglıkla gelsın gelen.ama bız bööle onlemsı yasarsak ısımız zor gercekten her ay elımız yuregımızde.olmaz olmaz derken ya tutarsa ....

Selamlar tekrardan şoku atlatabilmiş değilim..

ama önceden böyle bir haber karşısında ağlayacağımı düşünürdüm. öyle olmuyormuş.. ağlamadım..

3 günlük bir gecikme oldu. yani sat ı takip bile edemiyordum çoğu zaman..

zaten kızların düzensiz uykusundan o işlere vakit bile kalmıyordu ki..

evet korunmuyorduk ve oldu şaşılacak şok olacak bir durum değil aslında ama şok eden sadece şu..

6 sene olmadı tam, gezmediğimiz dr kalmadı.. normal yoldan olmaz dendi.. morfolji dendi şu dendi bu dendi...

ve bu ay sadece 2 kez oldu.. hamile olmam mucize......

bir arkadaş başlık açmıştı ve sormuştu benim yerime olsanız ne yaparsınız demişti. bende aldırırım demiştim.. büyük konuşmuşum...... ama verdiğim cvb sağlıklı düşünülerek verilmiş bir cvp değildi....

şuan gebelik %100 değil.. idrarda silik bir pozitiflik var.

pzt dr gitmeyi düşünüyorum..

gebelik kesinleşirse allahta izin verirse doğurucam..

ziyaretçi olarak sayfayı okumanıza gerek yok :) sayfayı okuyanı dövmüyoruz merak etmeyin :))))))))

ikiz kızlarım var canım 8 aylık..

onlara 6 senenin ardından tüp bebekle kavuşmuştum..

beklemiyordum evet..

nasip.....

aaaa :) ama güzel bişey aslında bu beklemiyodunuz ama yinede hayırlısı olsun Allah vermiş ne güzel nasip evet :) ay çok güzell

gökcem saol canım :)

tek korkum aşerme olursa ki ikizlerime hamileyken 4 kez hastanede yattım bulantıdan.. işte o dönemde kızlarım ne olucak o düşündürüyor beni......

allah yardımcım olsun ne diyim.........

Hayırlısı olsun canım benim bir tanıdığımın başınada böyle birşey gelmişdi 10 sene çocukları olmamış 7 kerede tüp bebek yapmışlardı yine olmamışdı 8. tüp bebekde üçüzlere hamile kalmış ve üçünüde doğurmuşdu tabi nasılsa olmuyor diye düşünürken bebekler 1 yaşındaydı sanırım süpriz bir şekilde hamile kaldı şimdi onuda doğurdu.

ikizler çok şeker oluyolar yaaa bayılıyorumm Allah yardımcın olsun ,ama Allah hiç bir kulunu açıkta bırakmamış mutlaka bi sebep çıkıyo mutlaka dilerim o durumada gelmezsin inşallahhh :)

fatoş hanım hayırlı olsun canım beni hatırladın mı bilmiyorum
açeyla ve senden sonra beni de korku sardı valla herşeyin en doğrusunu Allah bilir o yüzden haırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

evet canım hatırladım yazışıyorduk bir ara..

evt. gebelik daha %100 kesin değil. silik pozitiflik ve birde 4 gündür gelmeyen regli var..

bekleyeceğiz bakalım..

tşk ederim yorumun için...

Bir keremi yaptın test. yoksa birkaç kez baktınmı. İnsan şaşkınlıktan inanası gelmiyor çünkü.Benim öyle olmuştu.
ben ilk testimi yarım saatlik idrarla yaptığım için silik çıkmıştı. ertesi sabah yaptığım testteki ikinci çizgi kopkoyuydu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…