şoktayım..

canım hamileliğin nasıl geçiyor.

bulantın falan çok oluyor mu?

bebeklerine bakmakta zorlanıyor musun?

yazarsan sevinirim..

hakkında hayırlısı olsun canım . allah gönlüne göre verir inşallah valla bende bu haberleri duyunca açelya ve benimde arkadaşlarım var üçüz üstüne tekrar hamile kalan direk korunmaya başladım riske girmeye gerek yok

canım hamileliğin nasıl geçiyor.

bulantın falan çok oluyor mu?

bebeklerine bakmakta zorlanıyor musun?

yazarsan sevinirim..

çok şükür çok rahat bir hamilelik geçiriyorum. umarım hep böyle devam eder.umarım seninde böyle rahat geçer.
haftaiçi İşe gidip geliyorum. Bebeklerimle akşam ve haftasonu birlikteyim.
Şuanda hamileliğim onların bakımı üzerine bir zorluk yatarmadı. kuacağıma falan alıyorum .kendim bakabiliyorum onlara.ama ilerleyen zamanlarda 7-8-9 aylarda falan eşimin bana çok yardımcı olması gerekecek.

Fatoşcum öncelikle hakkında hangisi hayırlıysa o olsun diyorum....
Ama hakketen ikiz anneleri şok etmeye devam ediyor bizi......
Bak büyük konuşmuşsun başına geldi.))))
Şaka bir tarfada hakkaten zor bir durum,ben ikinci çocuğu istiyorum ama bazen yağızla çok zor diyorum kiiii sende iki tane var zaten....
Ama bak muallim ablama paşalar gibi bakıyor...
Sende bakarsın allahın izniyle....
Bence pazartesi bekleyene kadar acabalarla,gidip kan testi yaptırsan içindeki sesede dur demiş olursun....

ne güzel senin adına sevindim canım......

şimdi testi buraya koyuyorum..

3 günlük bi gecikme var ve 1 saatlik idrarla yapıldı bu test. ve gerçeğinde burdakinden biraz daha belirgin.. yorum yaparsan sevinirim..

ve o 2. çizgi durdukça çıkmadı.. ilk dakikada çıktı......

testte 5-10 dk bekleyin sonucu okuyun yazıyodu..

fatoş hanım
hayırlı olsun bebşin hamilesin benim 2 çocugum var bırı 6 yasında bırı 55 gunluk ıkı hamılelığımdede böyle çıkmıştı çızgı hatta daha belirsizdi.senın adına çok sevındım ınsallah rahat bır hamıleleık gecırırsın...

silik milik ikinci çizgi varsa ve hemen belirdiyse, birkaç testtede aynı sonuç çıkıyorsa hamilelik vardır.
beta hcg ne zaman baktırıcaksın.

pzt gidicem dra. belki yarında gidebilirim bilmiyorum.......

hamilelik benim için riskli aslında.. tek böbreğim var, bağırsaklarımda problem var, ve bu ikizlerin gebeliğinde kan kaybından ölüyordum plesenta previa var ve tekrarlama ihtimalide varmış, kanda pıhtılaşmada var hergün iğne olmam gerekecek...........

tüm bunları dr um biliyo bakalım ne dicek.........

hayati tehliken var doğuramazsın derse yapacak bişey yok (((((((

ama hiç bişey olmaz sakıncası yok derse allah hayırlı ve sağlıklı bi gebelik geçirmemi nasip etsin......

amin canım güzel dileklerin için tşk ederim

öncelikle çok çok geçmiş olsun inşallah tekrardan yaşamazsın aynı sorunları ben hamıle olduğuna garantı verıyorum çünkü.tabıkı hayatı bı tehlıkede varsa yapcak bır sey yok.benımde hamıleliğim çok zor geçtı karnımda bıçak saplanmışcasına bı ağrı vardı süraklı doktor anlayamadı ne olduğunu 4 hafta erken doğum yaptım epidural sezeryan ile bı ara canımın yandığını söyledım doktora meger butun hamılelığım boyunca apandıst ağrısı çekmışsım hemde ıleri safhada sezeryan olurken onuda aldılar ıkısı bı arada kurtulduk.hakkında hayırlısı olsun.

kayra diye bi arkadaşımız demişti ki....

ben isteyince rabbim çifter çifter verecek, sonra bana bir tane daha lütfedecek bende onu aldıracağım öyle mi demişti.. o söz içime oturmuştu ve aklımdan hiç çıkmamıştı.. yaşamadan bilinmiyor minicik bi can ne suçu var.. kızlarıma nasıl yaşama hakkı verdiysem baktıysam elimden geldiğince onada bakıcam.......

aaaa çok şaşaırdım gerçekenmi !!! dermişim:))))
canım arkadşaım allah gönlündelini nasip etsin sana hayırlı sağlıklı gebelik geçiresin..yeter be yeter dünden beri söleyip durma diyceksin ama sölüyorum ya ikiz olursa????? zuahaaaaa

ben bile şok oldum canım yaa 8 aylık bebegin var üstelik ikiz bide şimdi hamile olma olasılıgı aman allahım rabbim hayırlısı ise versin canım ama çok zor hele bide senin durumunda saglıgı tehlikeye sokan durumlarda daha zor allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…