şoktayım..

Bu kadar kendini üzme henüz doktora gitmediğin için kesin bir şey yok. Umarım doktordan istediğin/beklediğin cevabı alırsın. Hakkında hayırlısı olsun.

benim canımsın sen kız :)

taa 10 gün önce dedimki dorukk rüyamda eşimle bilmediğim bi yerdeyiz elimizde kazma kürek var yerin altından ölü insanlar çıkarıyoruz demiştim

sende demiştinki sakın hamile olma :))))

testler halt etmiş canım benim ilk sen bildin :))

ama ikiz deme nolursun bide tek gebelik nasılmış ona bakalım :))

Son düzenleme:

haha müneccim aslı .. bundan sonra kimse test almasın bna rüyanızı anlatın hemen sizi hamile edim zuahaaaa... içime doğdu ama bak gene doğuyo ikiz dermişim :))) şaka şaka oğlun olur senin:))

herkese yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum..

gelişmelerden haberdar ederim..

daha önceki gecikmelerindede hep korkuyordun gebemiyim diye bende korkma korktuğun başına gelir demiştim sağlık sıkıntılarını sayıp doğuramam ben demiştinde bende büyük söyleme demiştim hatırladınmı?
Allah hayırlısını versin iki bebeği doyuran bünyen tek bebeği rahat rahat büyütür bence içini ferah tut rabbine güven o herşeyin en iyisini verir

canım istemioyomsuun ki ben anlamadım sevin dinmi üzüldünmü bak normal yoldan olmaz demiş doktor e olmuş niye üzülüyonki..başka çocuğun varmı hiç korunmuyomuydun buarada

daha önce sat larımı pek takip edemiyordum.. gecikme oldumu onuda bilmiyorum... ama şu varki doğumdan sonra hiç bi adet öncesinde kasık batması ve bel ağrısı yaşamamıştım.....

büyük konuşmaktan ziyade rahatsızlıklarım karşısında söylemiştim onu.. nasip..

ama şu varki insan başına gelmeden bilemiyor.. asla kıyamam ona.. cemremle cansuma kıyabilir miyim.. hayır. onada kıyamam.

ayrıca yorumun için tşk ederim..

fatoşş cnm şimdi sevindimmidesem üzüldümmü desemne desemkii.bebişlerin çok küçük ve onlarla zor baş ediyordun senn ama cnmm hayırlısı olsun herşeyde mutlaka bir hayır vardır.bak 6 sene olmamışdoğal yoldan şimdi kalmışş vardır allahında bir bildiği cnm bide erkek olur bakarsın 3nü birden büyütürsün sağlıklı olsun tek ve senin için en hayırlısı olsun...

canım istemioyomsuun ki ben anlamadım sevin dinmi üzüldünmü bak normal yoldan olmaz demiş doktor e olmuş niye üzülüyonki..başka çocuğun varmı hiç korunmuyomuydun buarada

canım 8 aylık ikiz kızlarım var.. hatta düzeltilmiş 7 aylıklar..

o yüzden böyle şaşkınım..

:)

canım cts saat 10 da drumdan randevu aldım..

birde nefroloji dr umla görüşmem gerek.. ikiside okey verirse devam edicek bu gebelik allahın izniyle....

bunca zaman beni yokluğuyla sınayan rabbim şimdi yağdırıyor.. şükür ne diyeyim... bakılır elbet doğan büyür.. tek korkum aşerme dönemim kötü geçti, bunda da öyle olurda kızların bakımını eksik edersem.. bi tek bundan korkuyorum başka bişeyden değil.. allah yardımcım olsun..

fatoş hayırlı olsun üzülme allahım çok büyük yardım eder dagına göre kar verir

ikiz kızlarım var canım 8 aylık..

onlara 6 senenin ardından tüp bebekle kavuşmuştum..

beklemiyordum evet..

nasip.....

Hayırlısı olsun...
6 seneden sonra tüp bebekle 2 yavru ve kendiliğinden gelen bir yavru daha...
Bebek sahibi olmamın tek yolu tüp bebek ve benim başıma böyle bir şey gelse (aldırmak aklımın ucundan bile geçmez) sevinçten havalara uçardım ki böyle bir şansım yok maalesef Hiçbir sorunu olmayıp normal yoldan hamile kalan kadınlara gıpta ile bakıyorum...
Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
Fatoşcum hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin yavrun inşallah
Cumartesi haberini sabırsızlıkla bekliyorum doktorlar da güzel şeyler söylerler inşallahhh

Canım cok şaşırdım farkındayım cok zor bir hamilelik ardından tek bakmak zorunda kaldın kimse yardım etmedi tabii ki zor olacak ama nasip gecende bende rüyamda eşim kızımı birine veriyo bende de bel kayması olmus artık nerdeyse hiç bişi taşıyamaz oldum olsa aldırırım herhalde dedim böyle bir rüya gördüm veren ALLAH emin ol yardım da edecek saglık sorunların yüzünden okey verileçegini sanmıyorum ama sen düşüne RAbbim sana yardım edecek..

evlat hasretiyle yanan biri olarak sakın aldırma derim ALLAHIM sana vermiş ne güzel şükret bide

hayırlı ugurlu olsun ALLAHIm saglıkla uzun ömurle buyutmek nasip etsin darısıda başımıza olsun İNŞALLAH

bende gıpta ile bakardım.. asla olmayacak derdim..

yuvadan çocuk başvurusu bile yapmayı düşündüm. durumumu o denli vahim görüyordum.....

ama nasipten öte yol yok..

allahım vermedimi vermiyor, verincede yağdırıyor esirgemiyor..

tüm kalbimle dua ediyorumki, rabbim kendisine açılan elleri boş çevirmesin inşallah boş kucakları doldursun sağlıklı evlatlarla..

HAYIRLI OLSUN
rabbim neyi nasip etmişşse onu görüp onu yaşıyoruz
güç kuvvet versin size Allah

keyfiyetten asla aldıramam..

hayati tehlikem olmadıkça rabbim izin verirse doğucak...

allah yardımcım olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…