- Konu Sahibi fatos hanim
-
Bu kadar kendini üzme henüz doktora gitmediğin için kesin bir şey yok. Umarım doktordan istediğin/beklediğin cevabı alırsın. Hakkında hayırlısı olsun.pzt gidicem dra. belki yarında gidebilirim bilmiyorum.......
hamilelik benim için riskli aslında.. tek böbreğim var, bağırsaklarımda problem var, ve bu ikizlerin gebeliğinde kan kaybından ölüyordum plesenta previa var ve tekrarlama ihtimalide varmış, kanda pıhtılaşmada var hergün iğne olmam gerekecek...........
tüm bunları dr um biliyo bakalım ne dicek.........
hayati tehliken var doğuramazsın derse yapacak bişey yok(((((((
ama hiç bişey olmaz sakıncası yok derse allah hayırlı ve sağlıklı bi gebelik geçirmemi nasip etsin......
aaaa çok şaşaırdım gerçekenmi !!! dermişim:))))
canım arkadşaım allah gönlündelini nasip etsin sana hayırlı sağlıklı gebelik geçiresin..yeter be yeter dünden beri söleyip durma diyceksin ama sölüyorum ya ikiz olursa????? zuahaaaaa
benim canımsın sen kız :)
taa 10 gün önce dedimki aslı rüyamda eşimle bilmediğim bi yerdeyiz elimizde kazma kürek var yerin altından ölü insanlar çıkarıyoruz demiştim
sende demiştinki sakın hamile olma :))))
testler halt etmiş canım benim ilk sen bildin :))
ama ikiz deme nolursun bide tek gebelik nasılmış ona bakalım :))
daha önceki gecikmelerindede hep korkuyordun gebemiyim diye bende korkma korktuğun başına gelir demiştim sağlık sıkıntılarını sayıp doğuramam ben demiştinde bende büyük söyleme demiştim hatırladınmı?
Allah hayırlısını versin iki bebeği doyuran bünyen tek bebeği rahat rahat büyütür bence içini ferah tut rabbine güven o herşeyin en iyisini verir
canım istemioyomsuun ki ben anlamadım sevin dinmi üzüldünmü bak normal yoldan olmaz demiş doktor e olmuş niye üzülüyonki..başka çocuğun varmı hiç korunmuyomuydun buarada
fatoşş cnm şimdi sevindimmidesem üzüldümmü desemne desemkii.bebişlerin çok küçük ve onlarla zor baş ediyordun senn ama cnmm hayırlısı olsun herşeyde mutlaka bir hayır vardır.bak 6 sene olmamışdoğal yoldan şimdi kalmışş vardır allahında bir bildiği cnm bide erkek olur bakarsın 3nü birden büyütürsün sağlıklı olsun tek ve senin için en hayırlısı olsun...
fatoş hayırlı olsun üzülme allahım çok büyük yardım eder dagına göre kar verir
ikiz kızlarım var canım 8 aylık..
onlara 6 senenin ardından tüp bebekle kavuşmuştum..
beklemiyordum evet..
nasip.....
Hayırlısı olsun...
6 seneden sonra tüp bebekle 2 yavru ve kendiliğinden gelen bir yavru daha...
Bebek sahibi olmamın tek yolu tüp bebek ve benim başıma böyle bir şey gelse (aldırmak aklımın ucundan bile geçmez) sevinçten havalara uçardım ki böyle bir şansım yok maalesefHiçbir sorunu olmayıp normal yoldan hamile kalan kadınlara gıpta ile bakıyorum...
Allah yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?