Şoktayım:)

hepberaber

Abiye kız kardeş
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
10.574
19
158
pko hastasıyım sol yumurtalığımdan.
Cuma günü doktoruma rahmimdeki yaranın kontolu için gitmiştim.Şükür ki geçmiş.
Ama daha önemlisi 3 ay boyunca klomenle bile gelişmeyen yumurtam kendi kendine ne ilaç ne kür 19 mm olmuş.
Şoka girdim tabi ,doktorum sanırım psikolojini rahatlatmışsın dedi.
Hamile kalırmıyım bilemem ama kendiliğinden oluşmuş kaliteli bir yumurta pko için bulunmaz nimet:)

Umarım sonu da güzel olur

Ne kadar guzel, ben de pko.luyum ve ılacı arttırmamıza ragmen tek bır yumurtam dahaı yok.Ilaca cevap vermıyorum. Hadı bakalım sımdı sıra calışmalarda o zaman

Ne kadar guzel, ben de pko.luyum ve ılacı arttırmamıza ragmen tek bır yumurtam dahaı yok.Ilaca cevap vermıyorum. Hadı bakalım sımdı sıra calışmalarda o zaman

evet canım çalışmlar hız kazandı.
Ama gerçekten 2 aydır çok rahattı kafam.Umarım sonu da böyle beni mutlu eder,ama dediğim gibi 21.günde olsa 19mm bir yumurtam var .GÜnde 1tane klomenle 20.günde en fazla 13mm olmuştu.
Umarım sen de ve bizim gibi olan herkes daha fazla beklemeden mutluluğa ulaşır.
kaç aydır deniyorsunuz ,tedavı sürecin falan?

1 yıldır korunmuyoruz, ama agustostan berı tedavı oluyorz, dr. kontrolundeyız. 7 ay yanı. ben gunde 3 tane ıcmeme ragmen oluşmadı Kafam da hıc bır zaman rahat olmadı acıkcası, hep streslıyım

Arkadaşım sevindim senin adına hayırlısı olsun hakkında...

Ya benimde bu dediklerinizi okuyunca kafam takılıo benim yumurtlamalarımı söyleyen doktor olmadı şimdiye kadar(( kist ameliyatı oldum halbuki

ne zaman gitmeliyim dr ye:26:

1 yıldır korunmuyoruz, ama agustostan berı tedavı oluyorz, dr. kontrolundeyız. 7 ay yanı. ben gunde 3 tane ıcmeme ragmen oluşmadı Kafam da hıc bır zaman rahat olmadı acıkcası, hep streslıyım

adı batasıca pko

günde 6 tane klomene rağmen hiç yumurtam oluşmadı benim

gözünaydin canim... inan bana coooooooooooook icten söylüyorum, insallah gönlünce olur her sey bir seneyi devirdik biz de halen bi sonuc alamadik allahim kimseyi bebeksiz koymasin..

adı batasıca pko

Aman Yarabbi ne kadar cok içmişsin Benım de artık dr.um ılaçtan umudu kestı.İğneye gecıcez sonra da aşılamaya

Son düzenleme:
kafa rahatlatmak hiç ama hiç kolay değil.Aslında benım eşim daha hiç istemıyor çocuk birka ay enım zorumla oldu tedavı ve artık bırakalım ara verelim deyince ben de koyverdim .nisanda 1 yıl olacak bizim de artık gerisini Rabbim bilir
valla canım kontrole .muayeneye ,ya da yumruta takıbıne gidince benım doktorum söylüyor.Sen şuan ne aşamadasın bilemıyorm .

adı batasıca pko

canım 6 klomenı kaç ay kullandın?Epey yoğun bir tedavisüreci olmuş umarım tez zamanda sonucunu alırsın
gözünaydin canim... inan bana coooooooooooook icten söylüyorum, insallah gönlünce olur her sey bir seneyi devirdik biz de halen bi sonuc alamadik allahim kimseyi bebeksiz koymasin..
Amin canım bebk hasretı çekmek çok zormuş.Yıllardır bekleyenler nasıl bir zorlu süreç geçirmiş düşünemiyorum bile.Benim nisanda 1 yıl olacak umutsuzluğa kapıldım bile
umarım biz pko lularda mutlu olacağız,bebklerimiz olacak

kızlar meraba.bende bir pkoluyum.2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık.3 aydır aşılama tedavisi görüyorum.ilk ay günde 2 tane klomenle başladım hiç yumurtam bile olmadı.sonraki ay drum günde 3e çıkardı yumurtam oldu ama kist olarak kaldı.yani 4 mm bile olmadı.bu ay iğne tedavisine başladım.9 gün kullanmama rağmen yumurtalarım yine gelişmedi.şimdi adet olmayı bekliorum.drum başka bi tedavi uygulayacanı bunlarla bi sonuç alamadımızı söledi.anlıcanız 3 aydır vücuduma yüklediğim hormonlar bana bi yumurta vermedi ama çok güzel 7 kilo aldırdı.şimdi glukopage içiorum.hem yumurtlamaya faydası varmış hemde zayıflatıomuş.şeker hapı ama pkolulardada kullanılıomuş.artık kafayı yicem sürekli nette geziorum aşılama linklerinde.yazıları okuorum.bende yazıp hikayemi anlatmak istedim.allah hepimizin yardımcısı olsun..

inşallah hepimiz tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz

canim allah görsün bizi artik.. inan cok iyi anliyorum seni.. dra kac kere sordum kist var mi pko var mi diye. yok diyor ama benim yine de bebegim gelmedi.. esimde de bir sey yok cok sükür.. zamani var deyip bekledik.. halen de bekliyoruz.. isin kötü tarafi kreste calisiyorum sen düsün halimi

peki canim klomeni bana birza anlatir misin?? receteli almak zorundamiyiz?? burdaki pislik drlar sigortayla anlasmali, masraf acmamak icin güc bela ilac yaziyorlar bi ilac daha duymustum yumurta gelistiren onu almak istiyorum artik..

canım klomen doktor kontrolunde kullanılmalı çünkü yumurta çatlamazsa kiste dönüşebilir.Doktorunla konuş kullan derse kullan ki buna doktor karar veriyor.
Ama hayıt hapı var agnucaston diye ben geçen ay kullandım (tamamen bitkisel) 33 günde adet oldum(40 günü bulurdu hatta geçerdi )
bu ay da yumurta kendiliğinden oluştu

canım klomen 10 lira falan olması lazım öle çok pahalı bişi diil.yumurta uyarıcı bi ilaç.adetin 5.günü başlıosun 5 gün içiosun.sonrasındada yumurta takibi yapıolar.ne kadar geliştine bakıolar.2 günde bi ultrason.zaten bu ulatrason olayınan nefret ettim artık.alttan bakıolar malüm.klomen işe yararsa masrafsız ama iğneler pahalı.rapor çıkartmama rağmen 350 tl verdim ben 9 günlük iğne için.ve hiç fayda etmedi.

oofff offf hem maddi hem manevi zarar,yorgunluk.Umarım uzun sürme bu bekleyişimiz.
Ayrıca her defasında neden alttan ultrason,karından bakıyor benım doktorum

tatlım bu hayıt hapını nerden aldın.bide ne zaman başladın adetliykenmi.bende hayıt otu içmyi düşünüyodum

oofff offf hem maddi hem manevi zarar,yorgunluk.Umarım uzun sürme bu bekleyişimiz.
Ayrıca her defasında neden alttan ultrason,karından bakıyor benım doktorum

tek işe yarasında ben giden paraya razıyım.alttan baktıklarında yumurtaları daha iyi görüolar.karından bu kadar net olmuyo.tek bir mm bile çok önemli bizim için.

cok sagolun kizlar.. allah razi olsun ikinizden de.. o zaman dra bi sorayim kafama göre is yapmayim sonra daha cok dert acarim felan allah korusun..

tatlım bu hayıt hapını nerden aldın.bide ne zaman başladın adetliykenmi.bende hayıt otu içmyi düşünüyodum
canım agnucaston diye bir ilaç ecanelerde var 10 tl gibi bir şey.Tam hatırlmaıyorum ama sanırım adetle başlanması gerekiyor içinde 30 tane var ,3 ay kullanılmalı yazıyor.Ama ben öncesinde 2 ay hayııtn suyunu içmiştim bu ay kullanmadım o yüzden
tek işe yarasında ben giden paraya razıyım.alttan baktıklarında yumurtaları daha iyi görüolar.karından bu kadar net olmuyo.tek bir mm bile çok önemli bizim için.

hmmm bunu bilmiyordumm

cok sagolun kizlar.. allah razi olsun ikinizden de.. o zaman dra bi sorayim kafama göre is yapmayim sonra daha cok dert acarim felan allah korusun..

mutlaka doktoruna sor.allah korusun yumurtaların çatlamadında kistleşio.bende 3 aydır kist birikti.kaş yapıyım derken göz çıkarma.zaten hep ultrason takibin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…