........şoktayım

Ne demek telefon kurcalama yanlis. Aldatsada bilemeyiz kurcalamasak . Hadisenin hilal cebecinin onun bunun frikikleriyle tatmin oluyor yada onlari hayal ediyor. Bi nevi aldatma gibi

Canim cocugun olmamasi bi isaret bence. Tedaviye ara vee bidaha dusun emin ol bu adamdan (tabi olabilirsen) oyle cocuk yap. Sonra hamileyim esim aldatti diye konu acmani isteemeyiz candan soyluyorum birdaha dusun cocuk meselesini

Güvenmediğiniz adamla ne işiniz var o zaman,sürekli her şeyi didik didik edip ömür boyu tepesinde acaba aldattı mı diye düşünerek ömür mü geçer.Bir video açıp seyretmek ne zamandan beri aldatmak sayılıyor,ya hiç aldatılmadınız yada aldatılan birini çektiği sıkıntı ve çaresizliği yaşayıp görmediniz.Hayat birleştirmek gibi zor bi karar aldığıniz adamı eşinizi ufacık şeyler için harcamak ve şüphe etmek evliliği,kocanızı ve kendinizi yıprakmaktan başka hiç bir işe yaramaz.Hayatta çok büyük acılarla sınanan insanlar var bunu unutmayın ve aileniz yanınızda olduğu için şukredip yaşadığınız hayatın keyfini çıkarmaya bakın....

Bazi yorumlara sinmis olan "erkektir yapar aaa ne var ki.." mantigina da ne denir bilmem. Bi de cok olmasi gereken buymus gibi, senin oglun olacak o da bakacak denmis ya orda bittim.

bunu bütün erkekler yapıyo evlisi bekarı...anormal bir durum değil yani

Kızlar biz sorunumuzu hallettik gibi. Benimle konuştu herseyi anlattı kandirdigini düşünmüyorum çünkü hep mantigima yattı dedikleri. Benim üzerime yemin et bidaha böyle şeyler olmiycak dedim kızdı allah korusun dedi. Telefonum hesaplarim hepsi senin olsun bidaha yok asla dedi. Ozaman yemin et dedim gözlerime bakarak ta yemin etti. Yemin etmez çünkü pek. Ben hicbiseyini kurcalamak istemiyorum sen dikkat edicek dedim. Defalarca öptü ben delimiyim falan dedi. Şimdilik tatlıya bağlandı diyelim. Zor be bu evlilik işi

Ne zaman aldatildim dedim acaba ? Herkesin hayatında acı olaylar olur ki benimde var aaa bu daha az uzuluncek seu diyip sıralamaya sokmuyorum. Ki zaten hicbiseyi harcamak gibi bi dusuncem de yok

Ne zaman aldatildim dedim acaba ? Herkesin hayatında acı olaylar olur ki benimde var aaa bu daha az uzuluncek seu diyip sıralamaya sokmuyorum. Ki zaten hicbiseyi harcamak gibi bi dusuncem de yok

Bende aldatıldın demedim,aldatılmamışsın yada aldatılan birini görmemişsin dedim.Bu kadar basit bir şey için kimseye çocuk planını ertele adam düzelirse düşünürsün denmez,bir nevi aldatmak gibi demişsin bana yanlış geldi.Adam sanki dost tutup yedirip içirmiş nikahına almış Neyse zaten tatlıya bağlamışlar karı koca olayı konuştuğumzla kalıyoruz

Bencede çocuk olayı çok farklı zaten. Teşekkür ederim destekleriniz için. Bidaha olayı iyice anlamadan kendimi yiyip bitirmiycem

sakin olmanı öneriririm..allah gönlünce versin inşallah..hgs çekimimden 7 sene sonra bebeğim oldum..ama doğal yolla,aşılama,tüp bebek denemedim..erkekler hanımlar kadar hasas değil maalesef..bu kadar streste bebek sahibi olmaya engel oluyormuş..

Sen acı çekerken o video seyretmiş.Erkekler böyle ışte.tavrına nasıl davranacagina sen karar vereceksin.
Her zaman söylerim ki,çocuğu kadın kendine doğuracak,kocasına değil.Kendine güveniyorsa doğuracak, çünkü erkeğin çocuğu olmaz.Senin canından can kopar adam devirir bi tarafıni uyur.

Neden bu güvensizlik telefon karıştırma? hilal cebeciyi neden arattırsın onu anlamadım son zamanlarda ortada olan biri bile değil kaldı ki bu insanların böyle resimleri tv lerde gazetelerde de var yani illa aldatacak anlamına gelmez. Hsg çekiminden neden bu kadar etkilendiniz anlamadım ben de çektirdim ama çekim bitince acı da kalmadı o anlık birşey yani. Ben aşılamada yaptırdım iki kere tüpte yaptırdım hesg çekimi bunların yanında çok ufak birşey. Sorun yoksa yumurtlama takibi ve bir takım ilaçlarla gebe kalırsınızdaha hsg çekiminde mahvoluyorsanız uzuntedaviler görenler iğneler olanlar yumurta toplatanlar göbeği morarana kadar iğneler yapanlar kendilerine yani bizler napalım eşinizi de germeyin uyarmışsınız zaten olmaz bir daha inşallah.

Herkesin bünyesi farklı canım bende 2 tüp bebek denemem oldu zorlu süreçlerden geçtim ama hsg çekimini unutamiyorum nerdeyse ölüyorum sandım oysa ordan bazıları normal muayene gibi çıktı. . Yine Laparoskopi ameliyatı olduğumda Dr bir ilaç verdi ve sancı yapacağını söyledi yanımda ilac verilen kadınlardan bazıları sancidan ağladı hatta. ama ben agri sanci bişe hissetmedim yani dicegim herkese her işlem aynı etkiyi vermez

Ben bir yerde bazen erkeklerin stres altındayken rahatlamak için böyle şeyleri izlemeye meyilli olduğunu okumuştum. Sizin kilo durumunuzu ben merak ettim, hani Hadise, Hilal Cebeci biraz etine dolgun ya, bir düşkünlüğümü var acaba öyle vücut yapılarına.

kilom 57 2 kilo fazlam var hatta vermeye çalışıyorum olay tatlıya bağlandı benim düşündüğümden çok daha farklıymış durum

evet arkadaşı da dediği gibi bünye meselesi. ben burnumdan ameliyat oldum tampon çıkarma zamanı millet bayılırken benim hiç sesim çıkmadı bikez de dolgum sökülüp yenisi yapılcaktı çok fazla narkoza rağmen uyuşmadı canlı canlı yaptılar.hatta hsg den önce koldan yaptıkları antibiyotik iğne de alerji yaptı yarım saat te onun acısına ağladım. demek istediğim onlara dayandığım için buna da dayanabilirim dedim ama hsg herkeste farklı etki yapabiliyomuş. ben hiç öyle bağırdığımı ağladığımı bilmem canlı canlı içimi parçaladılar gibi oldu. soruna gelince de tek tüpüm tıkalı çıktı belkide kendimi kastığım için bilmiyorum.2 ay daha bekleyip olmazsa aşılamaya geçicez

sonuç olarak kızlar siz siz olun anlamadan etmeden yargılamayın kimseyi benim gibi. dün eşimle konuştuğumuzda adam yerin dibine girdi sen nasıl öyle şeyleri düşünebilirsin dedi.önceki gün sinirlendiğinden yaptım ettim demiş. maium videoyu hastanede sperm testi istedikleri zaman açmış banada söylemeye utanmış. zaten zaman olarakta tutuyo cidden. eşim birsürü askerin içinde çalışıyo hilal cebeciyi öyle biri göstermiş hatta videoyu da gösterdi normal bi klip ama onu izlediğine bile çok pişman olmuş. al tüm hesaplarım telefonum senin olsun yeterki bidaha beni böyle suçlama dedi. yemin etti bidaha öyle şeylerle karşılaştığında da hayır demeyi bilicek. bilmiyorum ama yinede içimde güvensizlik oluştu. keşke herşeyi zamanında söyleseydi. gerçi adam da haklı kıskançlıktan ters bi tepki vereceğimi ikimizde biliyoruz hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim

Ya İnternet'e girip bakmasın birazdan magazin programları başlıyor kalçası memesi herşey ortada, ben de bakıyorum yani bakmasam ne olacak her yerde! Bence bu bu kadar büyük bir olay değil sen hassassın şuan canım takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…