Şoktayım!

eftelya95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
624
423
Kızlar valla şoktayım belki de ben abarttım bilmiyorum.Şu sıra burada çok aktifim haliyle aldatma,aldatılma her türlü konu görüp okuyoruz yorum yapıyoruz.Zaten nişanlımla şu sıra bir gergin bir barışığız,bu akşam konuşurken de kadınlar ve erkeklerin aldatma olayları üzerinden konuşurken bana demesin mi ''Beni aldatırsan hakkımı helal etmem böyle bir şey yaşamak istemiyorum diye''Tabi ben bir delirdim şimdi konu benle ne alaka diye,ben senin için hiç aldatmaz diye düşünürken bu ne demek dedim.Seni suçlamadım sadece bu tür konularla içli dışlısın bir süre sonra normal görmen bile üzer beni dedi.Tabi ben onca zaman tanımadın mı sen beni,kendimi aldatıp küçük duruma düşürecek insan mıyım ben diye bir güzel çıkıştım.ama alenen sonuçta öyle konuşurken bana top attı.Belki nabzımı ölçmek istedi yaş farkı da olunca(13 yaş falan).Ama sonuç olarak ben delirdim tabi,ben sana böyle bir şey demedim de sen bana niye diyorsun diye.Benim mesleğim gereği de aldatan aldatılan insanlar gelir.Zaten düğün öncesi gerginim böyle beni suçlar gibi konuşması da olunca tabi tepem attırdı.En sonunda ben sana o güveni veremediysem hata ben de zaten uzatmamıza gerek yok dedim sustum.Valla telefonu köşeye attım ne yazdı çizdi sonra bilmiyorum ama ben mi yanlış anladım?Fazla tepki mi verdim.Öyle deyince kırıldım vallahi,önceki eşi boşanınca 3 aya evlenmiş ondan mı böyle bu adam acaba?İlk tanışmamızda aldatıldığını düşündün mü hiç demiştim evet deyip konuyu kapamıştı.Siz kadınlar olarak konuşabilirsiniz belki ama konuşman bile öyle konularda rahatsız eder bir süre sonra normalleştirebilirsin ne demek:mad: O özür dilemeyip konuşmaya devam edince çıldırdım,böyle düşünüp güvenmiyorsan çok yanlış yoldayız dedim.Sonuç itibariyle sustum kırmamak için.Çok mu tepki verdim hatalı mıyım beno_O

Konu acilmis nisanliniz empati kurmus sanirim öyle birsey dedi ...
Fazla uzatmasaydiniz barem ama bilemedim o_O

sahsen esim bana bunu dese ben oyle bisey yapmam zaten ikimizde serefli insanlariz der yanagina bir opucuk kondururdum. Bence cok fevri tepki vermissin. Seni suclamamis ki adam. Zaten aciklama da yapmis.. Sakin ol ve mutlulugnun tadini cikar. :KK19:

tabikide cok uzatmissiniz. abartmissiniz. gecmiste yasadikalrindan empati kurup anlamaya calissaydiniz. ayrica "ben senin icin asla yapmaz diye dusunurken..." demek sacma. hepimiz guveniyoruz sevyirouz ama kimmmseye 100de 1000lik bi kredi vermeyeceksiniz. burda acilan konulari okuyorum diyosunuz ozaman bilirsiniz aldatilan bicok kadin ben esimden asla beklemezdim ona oyle cok guveniyordumki diyor.. sen aldatirsin sen yaparsin dememis. sadece kandirilmak istemem demis.

"Bu konularla içli dışlısın, bi süre sonra normal gelirse..."
Bu nası bi öküzce, nası bi sığ, nası bi mantıksız, nası bi hödük yorumdur?
Yıllardır lavaboda benden ayrılan malum maddeyle içli dışlıyım, bugüne kadar hiç normal gelmedi kendisi. Te allaam, böyle de ergenleşirim, evet.

sahsen esim bana bunu dese ben oyle bisey yapmam zaten ikimizde serefli insanlariz der yanagina bir opucuk kondururdum. Bence cok fevri tepki vermissin. Seni suclamamis ki adam. Zaten aciklama da yapmis.. Sakin ol ve mutlulugnun tadini cikar. :KK19:

ay canım sonuçta bende demişim aldatan kadın olsun erkek olsun normal görülemez diye.arkasından demesin mi bana böyle konuşunca sanki normal geliyormuş gibi uzattı da uzattı :KK12:

tabikide cok uzatmissiniz. abartmissiniz. gecmiste yasadikalrindan empati kurup anlamaya calissaydiniz. ayrica "ben senin icin asla yapmaz diye dusunurken..." demek sacma. hepimiz guveniyoruz sevyirouz ama kimmmseye 100de 1000lik bi kredi vermeyeceksiniz. burda acilan konulari okuyorum diyosunuz ozaman bilirsiniz aldatilan bicok kadin ben esimden asla beklemezdim ona oyle cok guveniyordumki diyor.. sen aldatirsin sen yaparsin dememis. sadece kandirilmak istemem demis.

ya biz normal konuşuyorduk bende dedim ki kadın olsun erkke olsun tabiki aldatma bir karakter sorunudur diye.ama uzattıkça uzattı beyefendi.sonra da direkt hakkımı helal etmem dedi.ben yine ifade etmeye çalıştım devam ettirdi durdu.:KK43:daha evlenmeden de böyle güvenmez gibi yaklaşım sıcak olmuyor ki:KK12:

"Bu konularla içli dışlısın, bi süre sonra normal gelirse..."
Bu nası bi öküzce, nası bi sığ, nası bi mantıksız, nası bi hödük yorumdur?
Yıllardır lavaboda benden ayrılan malum maddeyle içli dışlıyım, bugüne kadar hiç normal gelmedi kendisi. Te allaam, böyle de ergenleşirim, evet.

orası zaten son nokta oldu ben susayım dedikçe:KK12:

fazla tepkı vermıssınız
guvenmedıgınden degıl o
cok sevdıgınden kaybetmek ıstemedıgınden
guvenmese aldatcagını dusunse nıye evlensın degıl mı ama :)
dugun gergınlıgınde olabılıyor yanlıs anlasılmalar , yanlıs sozler
allahım mutlu mesut etsın
hıcbısey olmamıs gıbı konusun unutun bence

fazla tepkı vermıssınız
guvenmedıgınden degıl o
cok sevdıgınden kaybetmek ıstemedıgınden
guvenmese aldatcagını dusunse nıye evlensın degıl mı ama :)
dugun gergınlıgınde olabılıyor yanlıs anlasılmalar , yanlıs sozler
allahım mutlu mesut etsın
hıcbısey olmamıs gıbı konusun unutun bence

şu düğün arefesinde birbirimizi yanlış anlayıp katletmesek bari :KK59:önceden her gün sevgi sözcükleriyken şimdi bir sevgi iki kavga :110:ayrıca evlenmeye korkuyorum böyle insanlar yüzünden de deyince tabi ben çıldırdım cinnet geçirmemek adına sustum buraya koştum:KK55:

Kızlar valla şoktayım belki de ben abarttım bilmiyorum.Şu sıra burada çok aktifim haliyle aldatma,aldatılma her türlü konu görüp okuyoruz yorum yapıyoruz.Zaten nişanlımla şu sıra bir gergin bir barışığız,bu akşam konuşurken de kadınlar ve erkeklerin aldatma olayları üzerinden konuşurken bana demesin mi ''Beni aldatırsan hakkımı helal etmem böyle bir şey yaşamak istemiyorum diye''Tabi ben bir delirdim şimdi konu benle ne alaka diye,ben senin için hiç aldatmaz diye düşünürken bu ne demek dedim.Seni suçlamadım sadece bu tür konularla içli dışlısın bir süre sonra normal görmen bile üzer beni dedi.Tabi ben onca zaman tanımadın mı sen beni,kendimi aldatıp küçük duruma düşürecek insan mıyım ben diye bir güzel çıkıştım.ama alenen sonuçta öyle konuşurken bana top attı.Belki nabzımı ölçmek istedi yaş farkı da olunca(13 yaş falan).Ama sonuç olarak ben delirdim tabi,ben sana böyle bir şey demedim de sen bana niye diyorsun diye.Benim mesleğim gereği de aldatan aldatılan insanlar gelir.Zaten düğün öncesi gerginim böyle beni suçlar gibi konuşması da olunca tabi tepem attırdı.En sonunda ben sana o güveni veremediysem hata ben de zaten uzatmamıza gerek yok dedim sustum.Valla telefonu köşeye attım ne yazdı çizdi sonra bilmiyorum ama ben mi yanlış anladım?Fazla tepki mi verdim.Öyle deyince kırıldım vallahi,önceki eşi boşanınca 3 aya evlenmiş ondan mı böyle bu adam acaba?İlk tanışmamızda aldatıldığını düşündün mü hiç demiştim evet deyip konuyu kapamıştı.Siz kadınlar olarak konuşabilirsiniz belki ama konuşman bile öyle konularda rahatsız eder bir süre sonra normalleştirebilirsin ne demek:mad: O özür dilemeyip konuşmaya devam edince çıldırdım,böyle düşünüp güvenmiyorsan çok yanlış yoldayız dedim.Sonuç itibariyle sustum kırmamak için.Çok mu tepki verdim hatalı mıyım beno_O
Meslek itibariyle insan paranoyak olabiliyor. Sürekli aldatan aldatana. Adam birsey dememiş sadece yaşadığı olumsuzlukları tekrar yaşamamak adına sizden vicdanen teminat istemiş. Biz kadınlar herseyi fazla büyütüyoruz. Oysa erkekler düz mantık. Neyse o. Adamın güvene ihtiyacı var. Nasıl ki kadınlar sevgi ilgi istiyor adam da güven istemiş. Basit bir mevzu. İnsicamin bozulmasın. Mutluluğa doğru yola çık.

Meslek itibariyle insan paranoyak olabiliyor. Sürekli aldatan aldatana. Adam birsey dememiş sadece yaşadığı olumsuzlukları tekrar yaşamamak adına sizden vicdanen teminat istemiş. Biz kadınlar herseyi fazla büyütüyoruz. Oysa erkekler düz mantık. Neyse o. Adamın güvene ihtiyacı var. Nasıl ki kadınlar sevgi ilgi istiyor adam da güven istemiş. Basit bir mevzu. İnsicamin bozulmasın. Mutluluğa doğru yola çık.

canım bende zaten güven istediğini farkettim bir an dedim ben güvenilmeyecek insan mıyım diye:KK45: neyse tepki vermemek için sessizliğimi korudum:anneadayı:

Ben verdiginiz tepkiyi hakli ve yerinde buldum.

Aldatacak karakterde oldugunuzu ima etmis oluyor bu durumda.

Sevgiliniz sacmalamis, s...p sivamis bence.

Bu paranoya meselesi aldatilmis insanlarda oluyor, ama sizde bir de kendinden cok genc biriyle evlenme davasi da var. Eee kardesim kendine guvenmiyorsan genc guzel kadinla evlenmiceksin. Kendinde Adnan, karsidakinde Bihter olma potansiyeli goruyorsan git yasi yasina uygun biriyle flort et. Hem genc kadinla evlenip hem de tiri viri yapmanin alemi nedir bilmiyorum.

Yengem amcamdan 10 yas kucuk, amcam asiri kiskanc davranirmis her zaman, yengem oyle demisti. Apartman gorevlisiyle, bakkalla konusmasina bile ifrit olurmus. En sonunda aldatan taraf amcam oldu?!?

canım bende zaten güven istediğini farkettim bir an dedim ben güvenilmeyecek insan mıyım diye:KK45: neyse tepki vermemek için sessizliğimi korudum:anneadayı:
Bazen tartışma esnasında benim ki de diyor sen bu kadınların dertlerini dinlemekten paranoyak oldun. Aldatmayacak adam da bu kadar baskıyla aldatır filan diyor. Sürekli aynı mevzu olunca severek evlendik, yok ben kaçtım sonra aldatma vakası. Tabi çokça olunca rutin hayatı etkilememesi imkansız. Hani psikiyatirler de arada terapi gidermis ya galiba arada eslerle beraber terapi almak lazım. Sen çok düşünme. Yanlış anlaşılma olabileceğini filan söyle insanoğlu sasar beşer Allah fırsat vermesin de, ben kendime güveniyorum dersin. Sonra tatlılar benden. Tatlı yiyin tatlı konuşun.

Bazen tartışma esnasında benim ki de diyor sen bu kadınların dertlerini dinlemekten paranoyak oldun. Aldatmayacak adam da bu kadar baskıyla aldatır filan diyor. Sürekli aynı mevzu olunca severek evlendik, yok ben kaçtım sonra aldatma vakası. Tabi çokça olunca rutin hayatı etkilememesi imkansız. Hani psikiyatirler de arada terapi giderim ya galiba arada eserle beraber terapi almak lazım. Sen çok düşünme. Yanlış anlaşılma olabileceğini filan söyle insanoğlu sasar beşer Allah fırsat vermesin de, ben kendime güveniyorum dersin. Sonra tatlılar benden. Tatlı yiyin tatlı konuşun.

ay ben sustukça adam çıldırmış zaten:KK57:

X