- 22 Haziran 2015
- 624
- 423
Kızlar valla şoktayım belki de ben abarttım bilmiyorum.Şu sıra burada çok aktifim haliyle aldatma,aldatılma her türlü konu görüp okuyoruz yorum yapıyoruz.Zaten nişanlımla şu sıra bir gergin bir barışığız,bu akşam konuşurken de kadınlar ve erkeklerin aldatma olayları üzerinden konuşurken bana demesin mi ''Beni aldatırsan hakkımı helal etmem böyle bir şey yaşamak istemiyorum diye''Tabi ben bir delirdim şimdi konu benle ne alaka diye,ben senin için hiç aldatmaz diye düşünürken bu ne demek dedim.Seni suçlamadım sadece bu tür konularla içli dışlısın bir süre sonra normal görmen bile üzer beni dedi.Tabi ben onca zaman tanımadın mı sen beni,kendimi aldatıp küçük duruma düşürecek insan mıyım ben diye bir güzel çıkıştım.ama alenen sonuçta öyle konuşurken bana top attı.Belki nabzımı ölçmek istedi yaş farkı da olunca(13 yaş falan).Ama sonuç olarak ben delirdim tabi,ben sana böyle bir şey demedim de sen bana niye diyorsun diye.Benim mesleğim gereği de aldatan aldatılan insanlar gelir.Zaten düğün öncesi gerginim böyle beni suçlar gibi konuşması da olunca tabi tepem attırdı.En sonunda ben sana o güveni veremediysem hata ben de zaten uzatmamıza gerek yok dedim sustum.Valla telefonu köşeye attım ne yazdı çizdi sonra bilmiyorum ama ben mi yanlış anladım?Fazla tepki mi verdim.Öyle deyince kırıldım vallahi,önceki eşi boşanınca 3 aya evlenmiş ondan mı böyle bu adam acaba?İlk tanışmamızda aldatıldığını düşündün mü hiç demiştim evet deyip konuyu kapamıştı.Siz kadınlar olarak konuşabilirsiniz belki ama konuşman bile öyle konularda rahatsız eder bir süre sonra normalleştirebilirsin ne demek O özür dilemeyip konuşmaya devam edince çıldırdım,böyle düşünüp güvenmiyorsan çok yanlış yoldayız dedim.Sonuç itibariyle sustum kırmamak için.Çok mu tepki verdim hatalı mıyım ben