sol göğsümden süt gelmiyor :(

denizc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
26
0
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar,
4 aylık kızımı biberona alıştırabilmek için sütümü el pompasıyla çok az sağdım. o gün göğsüm şişti,taş gibi oldu. sanırım mastit deniyormuş buna. birkaç kez emzirince,sıcak havlu koyunca filan geçti; ama sonra da o göğsümde süt giderek azaldı,neredeyse hiç kalmadı. Diğeri de yetmiyor çocuğumu beslemeye . bebeğim son bir aydır hiç kilo almamış. moralim çok bozuk....başına böyle bişey gelen var mı? sizce göğsüme ne oldu? zedeledim mi acaba? gene süt gelir mi? ne yapmam lazım? lütfen yardım...

Endişelenmene gerek yok. Sen süt gelmeyen göğsünü emzirmeye devam et. Emzirdikçe gelir. Çocuklar büyüdükçe daha az kilo alıyor. bazı aylarda hiç kilo almıyor. Bazen kilo kaydediyor. Aslında en iyisi bir çocuk doktoruna göstermek. Onlar kilosuna boyuna bakar. Yapman gerekenleri söyler.

Sağol canım...

Çocuk doktoruna gittik fakat bişey söylemedi.Bİ şekilde mamaya alıştırcaksınız başka çaresi yok dedi. Bir de kadın doğumcuma gideyim dedim,iyi ki de gitmiştim. Süt kanallarım iltihaplanıp tıkanmış. bir antibiyotik verdi,şimdi daha iyi. Az az gelmeye başladı. Moralim daha iyi şu anda. Teşekkürler... :)

Üzerinden baya zaman geçmiş ama umarım mesajımı görürsünüz. Benim de bi göğsümden çok gelmesine rağmen diğerinden damla damla geliyor hiç süt yok. üç aydır emziriyorum ve malesef tek göğüsten diğeri günde bi defa bile doyurmuyor.. sizin antibiyotik işinize yaradı mı sonrasında kanallar açıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…