SOL KASIK AGRISI , BEL AGRISI , GOGUS AGRISI HAMILELIK VAR MI ?

hep aynı eczaneden alıyorum

ya ben cesaretle hep aynı eczaneden alıyorum 2 sene önce kız yeni açmıştı eczaneyi saçı açıktı türbana girdi snra nişanlısını onuda işe soktu şimdi evlendi arada anneside eczanede duruyor tüm hayatını test almaya giderken öğrendim :halay:
Hahahaha bak bu iyimiş 😂😂😂
Baktır bence boyle kendini var mı yok mu diye düşüneceğine
bencede

ya ben cesaretle hep aynı eczaneden alıyorum 2 sene önce kız yeni açmıştı eczaneyi saçı açıktı türbana girdi snra nişanlısını onuda işe soktu şimdi evlendi arada anneside eczanede duruyor tüm hayatını test almaya giderken öğrendim :halay:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣 çok iyi yaaaa

He daaa kaçırdın heralde sabah yaptım yine bi halt yok. Test alacak eczane kalmadı daha. Az önce sokak arasında buldum yabancı oradan aldım yine sabah ilk idrarla yapak 😅😅😅 bıktım negatif görmekten.
Kaçırdım orayii saçmalama negatif değildir test bozuk olabilir yada geç döllenme ikisinden biri sabah tekrar yap bende eve geçeyim hemen yapip yavrumu göreyim testte artık :halay::halay::halay::rolleyes:

Back
X