• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol kasıkta ağrı göğüste hassasiyet ve akıntı gelmemesi

Ne zaman adet olacaksınız? Bende de sol kasığımda dolgunluk var sıkıştırılmış gibi hissettim dün gece bir kaç defa. İlk yaşadım bunu. Test yaptınız mı?
Bugün gecikmemin 2. Günü 1. Gününde test yaptum negatif hala sol kasıgımda doluluk hissi var ve bug0n gece 3 den sabaha kadar bel ağrısı bagırsak bozulması yasadım ama hala gelen giden yok ya adetim sökülemiyor gibi bence hamile değilim

Bugün gecikmemin 2. Günü 1. Gününde test yaptum negatif hala sol kasıgımda doluluk hissi var ve bug0n gece 3 den sabaha kadar bel ağrısı bagırsak bozulması yasadım ama hala gelen giden yok ya adetim sökülemiyor gibi bence hamile değilim
Geç döllenme mi ne diyorlar o yüzden olabilir mi acaba ben de tam bilgiye sahip değilim bu konularda yeniyim ama kan ver istersen

Geç döllenme mi ne diyorlar o yüzden olabilir mi acaba ben de tam bilgiye sahip değilim bu konularda yeniyim ama kan ver istersen
Pazartesi gününe kadar bekliycem kesin sonuç için geç döllenme olabilir bilmiyorum ama bu gece de sol kasık agrısıyla uyandım hatta kesin adet olucam dedirtecek cinsde bel ağrısı da vardı fakat şuan gelen giden yok lekelenme dahi yok idrarım acık renk sadece midem hassas o kadar suan

Back
X