- 28 Ağustos 2025
- 714
- 223
- 18
- 26
- Konu Sahibi yasmincdem
Öyle yapcaaamAy inşallah merakla bekliyorum testi yapınca beni de etiketle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapcaaamAy inşallah merakla bekliyorum testi yapınca beni de etiketle
İdrarın nasıl koku veya renk değişikliği var mıÖyle yapcaaam
Biraz rengi koyulaştı sankiiİdrarın nasıl koku veya renk değişikliği var mı
Yap bakalım güzel sonuçlarrr alırsın umarım. Haber verirsin o halde bize deSabah bi test patlatıcam valla ben
İnsallah güzel haber veririm cok yordu bu sürecYap bakalım güzel sonuçlarrr alırsın umarım. Haber verirsin o halde bize de![]()
Ben bu testler konusunda bilgiye sahip değilim valla çok yabancıyım bunlaraBu bugün yaptıgım test anca bu kadar oynayabildim
Valla en iyisiiBen bu testler konusunda bilgiye sahip değilim valla çok yabancıyım bunlara
Yoruyormuş gerçekten. Bir haftadır kendimi tanıyamadım ben de bu ne stres yahuİnsallah güzel haber veririm cok yordu bu sürec
Ay hadi hayırlısıBiraz rengi koyulaştı sankii
Valla bel ağrımm asırıı varİnşallah hiçbirimizin psikolojik belirti değildir
Benimde vardı kesildi ara ara devam ediyorValla bel ağrımm asırıı var
Ya regl ağrısı gibi her an regl olcam sanki ama lekelenme yok cok şükürBenimde vardı kesildi ara ara devam ediyor
Bugün gecikmemin 2. Günü 1. Gününde test yaptum negatif hala sol kasıgımda doluluk hissi var ve bug0n gece 3 den sabaha kadar bel ağrısı bagırsak bozulması yasadım ama hala gelen giden yok ya adetim sökülemiyor gibi bence hamile değilimNe zaman adet olacaksınız? Bende de sol kasığımda dolgunluk var sıkıştırılmış gibi hissettim dün gece bir kaç defa. İlk yaşadım bunu. Test yaptınız mı?
İnşaAllah, aynı şeyi düşünüyorum ben deİnşallah hiçbirimizin psikolojik belirti değildir
Geç döllenme mi ne diyorlar o yüzden olabilir mi acaba ben de tam bilgiye sahip değilim bu konularda yeniyim ama kan ver istersenBugün gecikmemin 2. Günü 1. Gününde test yaptum negatif hala sol kasıgımda doluluk hissi var ve bug0n gece 3 den sabaha kadar bel ağrısı bagırsak bozulması yasadım ama hala gelen giden yok ya adetim sökülemiyor gibi bence hamile değilim
Negatif maalesef regl ağrısı var dpo 11Benimde vardı kesildi ara ara devam ediyor
Negatif maalesefYap bakalım güzel sonuçlarrr alırsın umarım. Haber verirsin o halde bize de![]()
Pazartesi gününe kadar bekliycem kesin sonuç için geç döllenme olabilir bilmiyorum ama bu gece de sol kasık agrısıyla uyandım hatta kesin adet olucam dedirtecek cinsde bel ağrısı da vardı fakat şuan gelen giden yok lekelenme dahi yok idrarım acık renk sadece midem hassas o kadar suanGeç döllenme mi ne diyorlar o yüzden olabilir mi acaba ben de tam bilgiye sahip değilim bu konularda yeniyim ama kan ver istersen
Sağlık olsun. Bir dahaki sefere inşaAllahNegatif maalesef