Sol kol uyuşması panik atak

gecmeyenruya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
24
6
1
32
Merhabalar ben geçende tam uyumak üzere iken sol kolum aniden uyuştu zaten panik atak ve anksiyete bende mevcut ama daha önce böyle olmamiştı genelde gece rüya sonrası panik atak yaşıyordum sol kolum uyuştu ardından nefes alamıyorum hissi ve çok yoğun kalp çarpıntısı yaşadım eşim 112 yi aradı evde EKG çekildi birde şekere baktılar sorun yok ama her ihtimale karşı hastaneye gitmemiz gerekli denildi ve bebeğim 14 aylık onu da eşim aldı ambulans ile hastaneye gittim gecenin yarısı EKG çekildi kanlarıma baktı sadece oksijen verdi o da rahatlamak amaçlı birşey çıkmadı zaten eve onlar gelene kadar benim kalp çarpıntım geçmişti çok kötü çarpıntı yaşadım bir hafta önce kardiyoloji bakmştı yine randevu aldım sizdede oluyor mu kendimi ikna edemiyorum kalbim ile ilgili problem olduğunu düşünüyorum sürekli önce kolum uyuştu tamamen sonrasında çarpıntı başladı ama ne çarpıntı diyorum ya Allâh düşmana vermesin ve hala kol uyuşmam oluyor yine aynı olacağm diye çok korkuyorum kalp olsa kendini belli etmez miydi

Bugün bi anda nabzım 130 atmaya başladı geceleri hergün kolum uyuşuyor geçen sene kardiyoloji ye gittim elhamdülillah birşey çıkmadı

Çok geçmiş olsun, psikiyatrist ile bir görüşmek faydalı olur. Ataklarda çarpıntı artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…