İnşallah hayırlı haberler verebilirim...Korkmayın, teknoloji çok ilerledi. Ayrıca en kötüsünü hemen düşünmeyin. Basit bir üşütmedir belki. Ihmal etmemeniz tüm kadınlarımıza ders olur umarım. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
Usutunce yumurtlama donemi civarinda genelde ağrır. Ve siz acaba koltukaltim da agrir mi vs derken bi bakmissiniz agrir.İnşallah hayırlı haberler verebilirim...
Merhabalar. Doktor mamografi ve ultrason istedi. Ancak henüz mamografi sonucunu alamadık. Ultrasonada ileri bir tarih verince ultrasonu özel de çekildim. Ultrasonda fibrikistik eko patern diyor. Henüz mamografi sonucu çıkmadı. Ama o kadar şiddetli agriyor ki anlatamam. Dis ağrısının memede ki hali. Bazen koluma bazende boynumun yan tarafına.Korkmayın, teknoloji çok ilerledi. Ayrıca en kötüsünü hemen düşünmeyin. Basit bir üşütmedir belki. Ihmal etmemeniz tüm kadınlarımıza ders olur umarım. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
Çok çok geçmiş olsun. Umarım korktuğumuz gibi değil. Modern tıp çok ilerledi, yorucu bir süreç olur ama atlatılıyor. Içinizi karartmayın.Merhabalar. Doktor mamografi ve ultrason istedi. Ancak henüz mamografi sonucunu alamadık. Ultrasonada ileri bir tarih verince ultrasonu özel de çekildim. Ultrasonda fibrikistik eko patern diyor. Henüz mamografi sonucu çıkmadı. Ama o kadar şiddetli agriyor ki anlatamam. Dis ağrısının memede ki hali. Bazen koluma bazende boynumun yan tarafına.
Aynı şikayet bu ara bende de varMerhabalar arkadaslar. Doktor mamografi ve ultrason istedi. Ancak henüz mamografi sonucunu alamadık. Ultrasonada ileri bir tarih verince ultrasonu özel de çekildim. Ultrasonda fibrikistik eko patern diyor. Henüz mamografi sonucu çıkmadı. Ama o kadar şiddetli agriyor ki anlatamam. Dis ağrısının memede ki hali. Bazen koluma bazende boynumun yan tarafına.
Hala ağrıyor muMerhabalar arkadaslar. Doktor mamografi ve ultrason istedi. Ancak henüz mamografi sonucunu alamadık. Ultrasonada ileri bir tarih verince ultrasonu özel de çekildim. Ultrasonda fibrikistik eko patern diyor. Henüz mamografi sonucu çıkmadı. Ama o kadar şiddetli agriyor ki anlatamam. Dis ağrısının memede ki hali. Bazen koluma bazende boynumun yan tarafına.
Merhaba son durum nedir sonuçlarınız inşallah temizdirYok agirmiyor ama baska yerlerimde agrilar eksik olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?