Merhaba bende yaklasik 7 aydır sol tarafımda atma hissi var ve bu atma hissini uzandığım vakit göbeğinde görebiliyorum daha önce polikistik över olduğu için doğum kont hapı kullandım ve bıraktım hamilelik falan olabilirmi diye düşünüyorum ama adet oluyorum neden kaynaklanabilir böyle bir sorun yaşayan varmi acaba?
Kilolu bir bayan olduğum için acabalardayım ama daha ocak ayında gittim doktora tekrar doğum kont hapı verdi baktı ulturasyonda bu armalarım hala gecmedi
Kilolu bir bayan olduğum için acabalardayım ama daha ocak ayında gittim doktora tekrar doğum kont hapı verdi baktı ulturasyonda bu armalarım hala gecmedi
atma hıssını hıssettıgıne gore 7 aylık cocuk tekmesını hıssedersın kılo gobegı gıbı yumusacık olmaz karın otururken kıvrılırken 7 aylık bebek kendını bı sekılde bellı eder. 250 kg ustunde dusunebılırım bu olasılıgı.. daha gec olsa bıle o zamanda yıne ultrasonda gorunurdu degılsındır