Sol tüp tamamı tıkalı çıktı

Yumurtalik tedavisi derken tembellik için bir ilaç bir tedavi varmi ben yok biliyorum?
Glukofen ve femera kullandığım ay gebe kaldım dr kontrolünde oldu diğer beş gebeliğimde sağlıksız yumurtalıklarda olduğu için düşükle sonuçlandı şimdi ikinci içinde matofin kullanıyorum yumurtalıklarım çok tembel kısmet bakalım

Benim amh 1 in altinda 0.776 , senin ki nasıldı canim ?

Benim amh 1 in altinda 0.776 , senin ki nasıldı canim ?
şuan için tahlil yaptırmadım sadece dr kontrolu muayene oldum ama adet görememe de var bende yumurtalıkların iyi değil dedi bakalım her ay malesefki yumurtlamada olmuyor bende ovulsayon testlerindede pik göremiyorum matofin yumurtlıklara iyi gelecek dedi dr umutsuz olmuyorum kızımı 8 sene bekledim

Tüp bebek ve aşılamadan önce başka tedavi yöntemleri var inşallah gebe kalırsınız Rabbim kucagınızı boş bırakmasın

Daha bugün cektirdim özelde çekilen film e nabiza düşüyor mu bilgim yok ilk defa özele gittim
Bende filmi özelde çektirdim. E nabizda dusmuyor. Bana bir CD ile alabilecegimi söylediler. CD olarak almıştım. Daha sonra tekrar hastaneyi aradım. Bana bir şekilde görüntülerin yollanmasıni istedim. Onlarda e nabiza yükleyelim dediler. O şekilde edindim. Daha iyi oldu. Sizin doktorunuz kim? Şekil için neler dediler?

Ben doktorum istanbul cam sakura şehir hastanesinde muzaffer bey çok övüyorlardı doktoru ben de onu tercih ettim rahim filminide bir özel hastanede çektirdim filmimi daha kendi doktoruma gostermedim şuan kan testleri veriyorum esimde öyle en son filmimi isticek öyle göstericem bakalım ne dicek inanin bende çok merak ediyorum

Ecomar miydi tam adını hatırlamıyorum hastanenin. İstanbul'da yeri. Ben orda bir radyologa filmimi gosterdim. Bana tekrar cekilmemi ve bir işlem ile o tıkalı tüpü de büyük ihtimal açabileceğini, şekli için de gerekli ölçümler yapılır, daha net bir çözüm önerilebilir dedi. Keşke daha detaylı arastirsaydim film işini diye üzülmüştüm. Başka bir doktora gittiğimde de tüplerinin ikisinin de açık olduğunu, film çekim esnasında kasılma olabileceğini söyledi. Hatta histereskopi sonrası için rahat etsin diye film çekeriz gör açık olduğunu ama bence gerek yok demişti. Daha da çok aklım karışti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…