Sol tüp tamamı tıkalı çıktı

Papatya3425

Rabia25
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
92
15
3
Istanbul
Kızlar lütfen iyi birşey söyleyin bugün rahim filmi çektirdim özelde sol tüpüm tamamı tıkalı sağ taraf açık bir sıkıntı yok doktor gebeligine engel degil dedi ama bende yumurta tembelligide çıktı çok üzgünüm yani gebelik çok mu zor olacak yada mümkün değil mi kafam çok karışık

Tek tüple iki cocuk dogurdum.
Yumurta tembelliğim yoktu.

Tek tüp gebe kalkaya engel değil…

Daha bugün cektirdim özelde çekilen film e nabiza düşüyor mu bilgim yok ilk defa özele gittim
Düşmüyor yani en azından benim ki düşmedi. Bazen tıkanıklar spazm geçirdiğiniz için tıkalı gibi görünebiliyor. Tavsiyem cd yi alıp başka bir doktordan da fikir almanız yönünde olur

Düşmüyor yani en azından benim ki düşmedi. Bazen tıkanıklar spazm geçirdiğiniz için tıkalı gibi görünebiliyor. Tavsiyem cd yi alıp başka bir doktordan da fikir almanız yönünde olur
Hanfendi cd almak istedim ama oradaki görevli cd hiç bir yerde açılmadığını işime yaramayacağını söyledi

Özelde ise hastane ile görüşün benim de aynı şekilde oldu e-nabız'a düşmedi hastane ile görüştüm WhatsApp'tan atmışlardı, Bu arada benim de tek tarafta tıkanıklık var gibi duruyordu ama büyük ihtimalle rahim filmi sonrası açılmış olabilir denildi

Kız benimde kürtajdan sonra enfeksiyondan iki tüpüm tıkandı sonra hsg ile sağ tüp tamamen kapalı sol tüp ise sızıntı şeklinde açıldı tam açılmamıştı antibiyotik kullandım klomen ovitrelle ile ilk aydan hamile kaldım hamdolsun düşünün Allah nasip edicekse ne kadar engel olursa olsun nasip oluyor yumurtaliklarımda polikistik görünümdeydi içinizi ferah tutun tedavinizi olun herşey gönlünce olur insAllah

tamam bende gidip alayim mutlaka yada bende resimleri var gmail atmisti oradaki gorevli acaba o resimleri ben kendim cikartsam olurmuki
Ben aldım, baska bir doktora gösterdim. dünde tüplerimden ameliyat oldum. Başka bir doktordan tavsiye alarak şimdi doğal gebelik deneyeceğiz. İlk doktora kalsaydı hemen tüp bebek..

Doktor sadece bana bu kağıdı verdi elime rahim filmini vermedi sizce vermesi gerekiyormuydu
Devlet hastanesi ya da özel bir jinekologa gidip muayene olmalısınız herkeste olmayan başka şey sizde de olabilir. Yani rahminizde bile bir tüp kapalıyken biri açık. O yüzden herkes hamile kalıyor olabilir ama sizin bedeniniz organlarınız size özel burdaki herkesin öğreneceğini doktorunuz görüp sizi muayene edip bilgi vermesi en sağlıklısıdır. Başkasınjn oluyor diye beklemekte bazen başarısızlık getirir. Geçmiş olsun umarım hemen hamile kalırsınız.

Yani aslında burdaki sorma sebebim bir başkasının başına aynısı gelmiş olabilir olasılıkları ögrenmek için sadece ama saolun yinede düşüncenız için bir doktorum var gerektiği zaman gidiyorum

Merhaba ben de tek tüplüyüm tek tüple doğal 5 gebeliğim oldu maalesef düşükle sonuçlandı yumurtalık tembelliğim de vardı 6cı gebeliğimde sağlıklı bir kızım oldu yumurtalık tedavisi gördüm pcosum bu durum gebe kalmanıza engel değil

Bana öyle bi umut oluyorsunuz ki anlatamam çok teşekkür ediyorum aslında her şey bahane rabbim istedikten sonra her şey olur ❤

Yumurtalik tedavisi derken tembellik için bir ilaç bir tedavi varmi ben yok biliyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…