- 28 Şubat 2023
- 29
- 8
- 16
- 27
- Konu Sahibi birazfazlapimpirikli
Merhaba arkadaşlar. Bilen ya da yaşayana denk gelir mi bilmiyorum. Yargılayacak arkadaşlar uzak durursa sevinirim hamile psikolojisi zaten yeterince zor. (Yaşayan bilir)Hiç beklemediğim anda hamile kaldığımı öğrendim şuan 13 haftalığız. İkili taramada sol uterin alter de notch görüldü sanırım 2.5 du ölçüsü. Hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren enox 0.4 kullanıyorum cunku pıhtılaşmam var. Gunde 30 sigara içen ben, kahveyi bıraktım ancak sigarayı ancak 5 adede düşürebildim. Tehlikelern farkındayım vucudum zaten bebeğe zor kan taşıyor. Bundan önce de 2 kötü tecrubem var zaten ve hamileliğim korkuyla geçiyor bu yuzden. (Paxera kullanıyordum hamile kalınca bıraktım ve üstüne depremi yaşayınca aşırı gergin birine dönüştüm) sigarayı kesemiyorum cunku normalde de gergin bir insanken iyice lanet birşeye dönüştüm. Alter problemi yaşayan pıhtılaşması da olup sigara kullanan anneler oldu mu aranızda? Devlrt hastanesi doktorları yüzünden iyice lanet bi insana dönüştüm cunku konuşmaları asla olumlu birşey içermiyor zaten gergin bir insanken bişi olmayacaksa bile benim gerginliğimden olacak diye korkmaya basladım.