- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
mutlulukla giy gamzecim ama askı kullanırsan çok şık olur gelinliğinin altı pırıl pırıl parlıyor çok şık canım
çok beğendim güle güle giy canım bu arada arkadaşlara katılıyorum çok kabarık olmayan bir tarlatanla çok daha güzel durur gelinliğin:)
Gamzeciiiiim nede yakışır o gelinlik senin güzelliğine prense gibi olucan Allah ın izniyle :) Gelinliği çok begendim nereden aldınız? birde tarlatana bile gerek yok bnce sadece straplez giyme derim :)
Kesinlikle böyle daha zarif duruyor çok begendim şekerimmmmkızlar ilk sayfaya güncellenme yapamıyorum yarım saattir uğraştım ama olmadıgelinliğimin tarlatanlı ve askılı hali kızlar
Eki Görüntüle 643022 Eki Görüntüle 643023 Eki Görüntüle 643024 Eki Görüntüle 643025
Maşallah
Canım çok güzel
ilk hali daha çok hoşuma gitti. özellikle straptez oluşu felan :)
Kesinlikle böyle daha zarif duruyor çok begendim şekerimmmmAllah nazarlardan korusun
وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
"Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semîûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun)."
"Ve inkâr edenler, zikri (Kur'ân'ı) işittikleri zaman gerçekten seni, neredeyse gözleri ile devirirler. Ve: “Muhakkak ki o, gerçekten mecnundur (delidir).” derler. Nazar Ayeti (Kalem Suresi 51-52)
solitary mutlulukla giyin cok güzelmişş
çok güzel görünüyor vücuduna çok güzel oturmuş güle güle giy
mutlulukla giy inşallah harika bir gelinlik :)
Cooook güzel, straptezde cok güzelmiş. Güle güle giyiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?