herşey bitti bi bu kaldı gibi oldu
Başka konular bıldum ama eski tarihliydi hala aynı kalite mi hala aynı malzeme hala aynı rahatlık mı bilemedim
Yardım edersemiz sevinirim hanımlar
İki ürün birbirlerine çok benziyorlar ama momfort baby için bir çok şikayet okudum solomonbaby için nerdeyse hiç bulamadım bütçe ancak bunlara yetiyor ergobaby 360 almayı niyetlendim ama bi beşik kadar var maşallah
Öneriniz tecrübeniz bilginiz artık ne varsa paylaşır mısınız
Bu gidişle hala bekliyor olucam
Aynen bu konuda ben de kararsızım. Momfort baby ve solomon baby çok benzerler görüntü olarak ama kullanan birileri için durum aynı olmayabilir. Ergo baby de pahalı. Yorumları bekliyoruz..
herşey bitti bi bu kaldı gibi oldu
Başka konular bıldum ama eski tarihliydi hala aynı kalite mi hala aynı malzeme hala aynı rahatlık mı bilemedim
Yardım edersemiz sevinirim hanımlar
İki ürün birbirlerine çok benziyorlar ama momfort baby için bir çok şikayet okudum solomonbaby için nerdeyse hiç bulamadım bütçe ancak bunlara yetiyor ergobaby 360 almayı niyetlendim ama bi beşik kadar var maşallah
Öneriniz tecrübeniz bilginiz artık ne varsa paylaşır mısınız
Bu gidişle hala bekliyor olucam
Merhaba;
Hangisini aldınız? Ben de araştırıyorum ama ürünler arasında hiç fark yok. Aynı ürüne fazla para vermek de mantıklı gelmedi, belki bebeğim sevmez kullanamam diye pahalı bişey de istemiyorum. Yanıtlarsanız sevinirim.
Merhaba;
Hangisini aldınız? Ben de araştırıyorum ama ürünler arasında hiç fark yok. Aynı ürüne fazla para vermek de mantıklı gelmedi, belki bebeğim sevmez kullanamam diye pahalı bişey de istemiyorum. Yanıtlarsanız sevinirim.
Acıkcası karar veremedim ben o nedenle henüz alamadım ama solomon almak mantıklı geliyor yalnız yeni doğan aparatlı alsam mı bilemiyorum ufaklıpımda kolik oldu kucakta aslında tasıması pışpışlamak kolay olur die düşünüyorum ama yinede alsam mı almadam mı kararsı kaldım
Acıkcası karar veremedim ben o nedenle henüz alamadım ama solomon almak mantıklı geliyor yalnız yeni doğan aparatlı alsam mı bilemiyorum ufaklıpımda kolik oldu kucakta aslında tasıması pışpışlamak kolay olur die düşünüyorum ama yinede alsam mı almadam mı kararsı kaldım
benim kızım da 42 günlük, kucağı çok sevdiği için kanguru almak mantıklı geliyor. Yeni doğan aparatı çok pahalı bişey değil, bebeğin sağlığı da önemli olduğu için almakta fayda var bence. Solomom'a karar verdim ben. Arada hiçbir fark yok, sanırım Solomom'un kurucusu da Momfort'un çalışanıymış ayrılmış mı ne, o yüzden aynı ürünler.
benim kızım da 42 günlük, kucağı çok sevdiği için kanguru almak mantıklı geliyor. Yeni doğan aparatı çok pahalı bişey değil, bebeğin sağlığı da önemli olduğu için almakta fayda var bence. Solomom'a karar verdim ben. Arada hiçbir fark yok, sanırım Solomom'un kurucusu da Momfort'un çalışanıymış ayrılmış mı ne, o yüzden aynı ürünler.
Benim oğluuöda 20günlük oldu :)
Ben baykuşlusunu cok beğwniyorum solomonun alırsam sanırım ondan alcam ama bakalım acele etmiyorum aldığında deneyimini paylaşır mısın biZimle
Benim oğluuöda 20günlük oldu :)
Ben baykuşlusunu cok beğwniyorum solomonun alırsam sanırım ondan alcam ama bakalım acele etmiyorum aldığında deneyimini paylaşır mısın biZimle
Ben internetten ergobabby 360 aldım gittigidiyordan
En son pes ettim artık çünkü bi o bi o derken aman bulmuşk n ucuza alayım dedim benim oğlan dışa dönük olmak istio die 360aldım ama boba 4glerde şuan indirim varmış tuniko adlı sitede babaywaearing die face grubu var katılın annelerd n fikir edinin ben sling kullananları gördükçe çok imrendim açıkcası çok güzel görünüyor
Merhaba;
Ben solomombaby aldım ve çok memnunum :) kızımla uzun yürüyüşler, market alışverişleri vs hepsini çok rahat yapabiliyorum. Yalnız ben yeni doğan aparatı da aldım ama onunla hiç rahat olmadı altından kaydı bebeğimin. O yüzden 3 ayının dolmasını bekledim. İçinde çok rahat uyuyor ve çok sevdi :)