Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
solo care aqua tek geçerim resmen
bu konu biraz çetrefilli esasen. nedenine gelince bazı lenslerin boyama tekniklerinden kaynaklanan kalitesizlik sebebi ile renkleri bir süre sonra solabiliyorken bazı lenslerde bu konuda sıkıntı olmayıp kullanılan solüsyonla lenslerin reaksiyon göstermesinden kaynaklanan solma problemleride olabiliyor. size bu konuda içeriği en doğal olup fazla kimyasal barındırmayan ve türkiyede koruyucu madde içermeyen tek solüsyon olma özelliğine sahip SYNERGY yi öneririm. aynı zamanda dünyada suni gözyaşı etken maddesi barındıran tek lens solüsyonu olduğundan lensi kaygan ve ıslak bir yapıda tutarak rahatlığı maximum kuruluğu ise minimuma düşüren bir üründür. saklama kabı çok profesyonel olmasada materyal olarak antibakteriyel bir yapıya sahip olması bir artı daha kazandrıyor.solotica için hangi solüsyonu önerirsiniz.rengi değişsin istemiyorum ve gözümede iyi gelebilicek önerilerinizi bekliyorum
solotica için hangi solüsyonu önerirsiniz.rengi değişsin istemiyorum ve gözümede iyi gelebilicek önerilerinizi bekliyorum
benim bio&true solüsyonum bitmek üzere. yeni solüsyon alacağım. Biraz rengini koyulaştırsa lenslerimin fena olmayacak. Bunun için Opti Free.yi mi önerirsiniz? Tşk.ler..