• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Solunum sıkıntısı yaşayan yenidoğan bebek

Mete Aras

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2025
3
2
1
30
Merhaba bebegim 37+4 sezaryan doğumla dünyaya geldi.Dogum esnasında ten temasindan sonra göremedim direk yoğun bakıma alındı solunum sıkıntısı yaşıyor denildi.Cigerlerinde enfeksiyon kan gazı değerleri kötü çıkmıştı.Bugun 9 günü yoğun bakım ünitesinde entubeli bir şekilde cihazlara bağlı solunum alabiliyor tedavi devam ettiklerini sürecin belirsizliginden dolayı çok tedirginim benim gibi bu durumu yaşayan anneler sureclerini anlatabilirler mi çok korkuyorum.

Merhaba bebegim 37+4 sezaryan doğumla dünyaya geldi.Dogum esnasında ten temasindan sonra göremedim direk yoğun bakıma alındı solunum sıkıntısı yaşıyor denildi.Cigerlerinde enfeksiyon kan gazı değerleri kötü çıkmıştı.Bugun 9 günü yoğun bakım ünitesinde entubeli bir şekilde cihazlara bağlı solunum alabiliyor tedavi devam ettiklerini sürecin belirsizliginden dolayı çok tedirginim benim gibi bu durumu yaşayan anneler sureclerini anlatabilirler mi çok korkuyorum.
Allahım size bağışlasın...Sağlıkla çıksın hastaneden...Bir çok bebeğin güzel haberlerini okuduk burda..İnanıyorum bebeğinizde çıkacak..Sıkıntı yapmayın..Süt isteyecekler sizden çünkü..Dualarım sizinle❤️

Çok geçmiş olsun umarım bir an evvel bebeğinize kavuşursunuz 🙏 bebeğim 30. Haftasında doğdu. Solunum sıkıntısı çekiyordu ve direkt entübe ettiler. Ten teması falan olmadı. Doğunca ağlamadı bile. 1 hafta entübe kaldı. Sonrasında solunum sıkıntısı 1 ay devam etti. Hiç kucağıma alamadım. Emme refleksini bile biraz geç kazandı. Doktorlar son zamanlarında bir ilaç tedavisi uyguladılar ve solunum sıkıntısı sonunda düzeldi. Çok şükür 45. Günün sonunda kavuştuk ve şimdi 14 aylık. Lütfen içinizi ferah tutun. Bebeğiniz eminim çok güçlü. Sizde güçlü olun o en kısa zamanda size gelecek 🙏♥️

Bu arada sütünüzü sağabildiğiniz kadar sağın ve götürün o çok iyi gelecek bebeğinize 🙏♥️

İnşallah benim bebeğim de toparlar bugün gittiğimizde de Akciğer kanaması geçirdiğini müdahale ettikleri soylendi.Çok çaresiz hissediyorum.Boyle bir durumla karşılaştınız mi?

Allahım size bağışlasın...Sağlıkla çıksın hastaneden...Bir çok bebeğin güzel haberlerini okuduk burda..İnanıyorum bebeğinizde çıkacak..Sıkıntı yapmayın..Süt isteyecekler sizden çünkü..Dualarım sizinle❤️
Umarım benim bebeğim de güzel haberlerini burdan yazmak nasip olur.🤲🤲🤲🤲 Allah razı olsun.

İnşallah benim bebeğim de toparlar bugün gittiğimizde de Akciğer kanaması geçirdiğini müdahale ettikleri soylendi.Çok çaresiz hissediyorum.Boyle bir durumla karşılaştınız mi?
Bebeğim doğduğunda 4 gün solunum sıkıntısından küvezde kaldı o 4 gün bile cehennemdi of çok zor çok ama birkaç günde toparladı şükür. Sizin haftası da geç değil, herhangi bir sebep söylendi mi, akciğer kanamasını ilk defa duyuyorum acını kaygını yüreğimde hissediyorum ama iyi düşün bebekler çok güçlü eminim iyileşecek( inşallah ) 🤍 bebeğin kanındaki oksijen değerleri çok önemli yeterince bilgi alın lütfen neden böyle olduğuna dair. en kısa zamanda evinize sağlıcakla götürürsünüz umarım 🙏🏼

Back
X