Solusitan

demi80

ela
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
242
5
96
Ankara
arkadaşlar bugün kanalın birinde gürkan kubilay katıldığı bir programa denk geldim ama sonuna..bir tablatten bahsediyordu..SOLUSİTAN ana maddeli bir tablat..denizkabuğu ürünüymüş..yağ emip dışarı mı atıyomuş ne..tam olayı kavrayamadım..zayıflattıkları insanlarda yardımcı ürün olarak kullanıyorrmuş sanırım..bu ürünü duyan yada kullanan arkadaşlar var mı?varsa sonuçlarını yaza bilirler mi?

canım bende dün duydum araştırmaya çalışıyorum ama hiç bib bilgi bulamadım nerden alınır fiyatı nedir nasıl kullanılır:14::14::14:

Merhabalar. Gürkan kubilay Solusitan yağ eriten toz dıye aratırsanız cıkıyor ınt. de. Bugun seda sultan programında tekrardan bahsetmıs bu ılacdan. Ama sık ıcdıgımız suda erıyebılen bir agrı kesıcının ıcınde de varmıs. ilac A ile baslıyormus.devamını soylememıs reklam ve yanlıs yonlendırme olmasın dıye. bulursanız bırbırmıze yazalım bende arastırıyorum henuz bulamadım maalesef

ıyı gunler :38:

benim arkadaş gördü bana bahsetti bende internette araştırdım genelde aynı şeyler diyor acaba kullanan varmı bahsetse biraz bize işe yarıyorsa hemen almak istiyorum..

Zayıflama ilaçlarıyla ilgili konu açmak yasaktır...

Back
X