• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sömestr tatili - görümcem ve ailesi ile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama borçla misafir ağırlanmaz ki. Size de yazık. Bedava restaurant gibi. Bence eşinizle konuşun. Herkes kendi tarafına söylesin, biraz gelmesinler. İnsan bıkar.
Hep esimim taraf geliyor zaten. Benimkiler en son temmuz ayinda gelmislerdi bir de bu hafta gelecekler iste. Bizimkilere laf soylemiyorum cunku esim issizdi bir sure ve bizim taraftan kimseye soylemedik issiz oldugunu. İse yeni basladi ve dogal olarak maasini hala almadi. Mecbur birbyerden borc bulup agirlayacaz. Ama esimin ailesi kocamin 2 aydir issiz kaldigini bile bile cikip cikip geldiler. Tamam bir zararlari yok, oyle muhtesem sofralar, guzel hizmetler bekleyen insanlar degiller. Onlerine kuru ekmek koysan yine ses etmezler bir yogurt bir ekmek yeter. Ama yine de insan evine gelen kisiyi guzel agirlamak istiyor. En azindan aksam yemeklerinde bir sekilde idare etsen bile kahvalilikta cesit olsun istiyor.

40 yılda bir geliyorlar bir de dıdının dıdısı da değil eşinin kardeşi.
Ne cimriymişsin sen de ya para para para demişsin baska bir sey dememişsin.

Ne degim kaynanama kaynima? Gelmeyin mi deyim :) bir de zaten diyemem cunku sormadan geliyorlar :)

Hicde habersiz degilmis su gun su bu gün bu diye yazmistiniz biraz önce.
Hem gercekden öyleyse özellikle eve bisey almazdim. Ne varsa onu yesinler. Begenmegen ya disarda yer yada gider alisverisini yapar gelir

Hicde habersiz degilmis su gun su bu gün bu diye yazmistiniz biraz önce.
Hem gercekden öyleyse özellikle eve bisey almazdim. Ne varsa onu yesinler. Begenmegen ya disarda yer yada gider alisverisini yapar gelir
Sadece bu hafta gelecek olanlar belli. Haberim var bu hafta gelecek misafirden. Ama mesela dun gece kaynim bizdeydi ve habersizdi. Gecen hafta diger kaynim bizde kaldi yine habersizdi. Ondan once kaynanam geldi habersiz. Bu boyle uzayip gidiyor.

Sadece bu hafta gelecek olanlar belli. Haberim var bu hafta gelecek misafirden. Ama mesela dun gece kaynim bizdeydi ve habersizdi. Gecen hafta diger kaynim bizde kaldi yine habersizdi. Ondan once kaynanam geldi habersiz. Bu boyle uzayip gidiyor.

O zaman ne yemek hazirlican ne güler yüz gösterecen. Ne varsa onu yiyecekler. Cay kahvw sohbet fasli olmicak

Çocuk dayısına gelirken size mi soracak. Babasızda gelir anasızda dayısı yaaa :işsiz:

Maddi hesapları eşiniz yapsın. Size düşmez. Eşimin kardeşi okul ve kira parasını kumarda yemişti. Ailesinin haberi olmasın kavga çıkmasın diye işe girdim eşimle birlikte o parayı ödedik.

İnş sizin çocuklarınız evlenince sizin gibi düşünen birine denk gelmezler. Para pul çocuğun yaşı enteresansınız.

Ne degim kaynanama kaynima? Gelmeyin mi deyim :) bir de zaten diyemem cunku sormadan geliyorlar :)
Şehir dışından mı geliyorlar,her hafta kalmaya olmadı biraz çıtlatın çat kapı gelenlere söyleyin zaten bir kişiye söylsen kulaktan kulağa yayılır.

Arkadaşlar sömestr tatilinde görümcem ve 2 çocuğu bize gelecek. Çocuklardan biri benim cocugumla yaşıt. Hadi onu anladım da diğer çocuk koca delikanlı. Üniv. öğrencisi yani. Onu hiç anlamadım niye geliyor. Derdim fazla para harcayacak benim eşim. Şimdiden programlar yapıyorlar. Şuraya götürürüm burada yemeğe vs. Sağolsun görümcem iyidir. Ama para hesabı yapar. Eşimin eli de çok açıktır.
Şimdiden bir telaş aldı beni. Biraz belli etsem eşim fena bozar beni biliyorum. Nasıl davranayım abartiyor muyum :KK16:
İşin ilginç tarafı dayısının evi.

Ah su misafirler. Bir de benimkiler kismetiyle gelse ne var yaa:KK43: ne zaman misafirim gelse(ki her hafta en az bir yatili misafirim olur) maddi olarak zorlaniriz. Bugun en son kumbarayi acmak zorunda kaldik sabah ekmek vs.. almak icin. Pazartesi yine misafirim geleceek ve mecbur borc alcaz birinden. Onumuzdeki hafta sonu bir misafirim daha var hem de kalabalik. Meyve sebze kahvaltilik cesit cesit donatmam gerekecek. Yine maddi olarak cok zorlu bir doneme girecez yani. Misafir agirlamaktan para biriktiremiyoruz. Benimkiler hic kismetli gelmiyor :KK43:
Donatmasanız yani mutevaxı sofra kurun siz de

Ah su misafirler. Bir de benimkiler kismetiyle gelse ne var yaa:KK43: ne zaman misafirim gelse(ki her hafta en az bir yatili misafirim olur) maddi olarak zorlaniriz. Bugun en son kumbarayi acmak zorunda kaldik sabah ekmek vs.. almak icin. Pazartesi yine misafirim geleceek ve mecbur borc alcaz birinden. Onumuzdeki hafta sonu bir misafirim daha var hem de kalabalik. Meyve sebze kahvaltilik cesit cesit donatmam gerekecek. Yine maddi olarak cok zorlu bir doneme girecez yani. Misafir agirlamaktan para biriktiremiyoruz. Benimkiler hic kismetli gelmiyor :KK43:

Borç alıp misafir ağırlamak da bence biraz aşırı. Donatmayin. Sabah kahvaltısında en ucuzlarindan zeytin peynir recel bir de yumurta tamam. Akşam yemeğinde pırasa pilav çorba. Biraz böyle takılın.

Yine benim kocam,benim evim,benim param.. kocam unutsun butun ailesini kimse gelmesin kimsesi aramasin, ararsa gelirse kotu niyetliler.. vs .vs...

Yok her sene gelmiyorlar. inş. çok para harcanmaz.
Kendinizi bu kadar darlamak niye?
Gorumcem iyi biri demissiniz ustelik..
Ya huzurunuzu bozan, bas belasi bi tip olsaydi ve evinize gelmesine engel olamasaydiniz?
Büyütmeyin, kendinize de esinize de zehir etmeyin ve huzurunuzu kaçırmayın..
Esim aileme bi kac senede bir harcadığım paranın bunca derdine dusse aşırı bozulurum..

Gelmesini istemiyorsanız burda söyleneceğinize görümcenize söylenseydiniz keşke, bir daha gelmezdi hiç olmazsa.

Gelen bereketiyle gelir ünşye gidiyor diye o çocuğunun tail yapmaya hakkı yok mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X