• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sömestrde misafir ağırlamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba herkese
Ben öğretmenim ve güya şuan tatildeyiz ama ben ilk günden beri yatılı misafir ağırlıyorum çok yıprandım
Yatılı Misafir genel olarak sevmem hele ki tatil günlerimde..
Düğün var dediler şehir dışından geldiler düğüne daha günler var (biraz da gezeriz diye düşünmüşler) düğün benim dibimde ben,hem soğuk hem hastalık var diye gitmek istemiyorum onlar bi araba dolusu insan çoluk çocuk şehir dışından geldiler

Yakınlık derecemiz öz be öz 2 ablam 1 kardeşim ve 3 er çocukları..
Yani yakınız diye tatil günlerimin bu şekilde zehir edilmesine katlanmak zorunda mıydım ? :KK43:
İç dökmeydi biraz
Biraz da sizler nasılsınız merak ettim,ben mi düşünüp kendimi geriyorum
(Bedenen dinlenmeyi beklerken okuldan daha çok yorulmak yıprattı bu da geriyor insanların düşüncesizliği üzüyor)
İlk paragrafta insanlar ne kadar düsüncesiz dedim.
2 .paragrafta kardes oldgunuzu ögrenerek soka girdim.
Kardese yakınlık derecem diye bahsetmek?
Neden zehir oluyor tatiliniz?Kardesim bana gelse tmm onla ilgilenirim ama varsa programım evde onları bırakır gider programımı yapar gelirim bikac saat.
Sonucta benim evim kardesimin evi sayılır.Yayılın siz ben bi gidip gelcem derim.
Yada yemek isi vs zorlanıyorsam ,haydin mutfaga derim.
Kardesim bu ya 7 kat el değilki.

12 kişimiymiş 😂 konuyu eksik okumuşum. Konu sahibi ÖZÜR. Ben sadece abla ve 3 çocuk sandım. Bilmiyorum ben abimlere giderim, onlarda bana gelir hiç rahatsız olmam ama tabi biz 5 kişi falan oluyoruz.
mülteci gibi yunan sınırından Avrupa'ya geçmeye çalışıyorlarmış

Anlamadım, anlayamıyorum, anlayamayacağım sizin gibi insanları. Ya bir tatilde de şöyle şenlikli bikaç gün geçirmenin nesi bu kadar kötü olabilir allahaşkına? Sözkonusu kişiler kardeşleriniz.. Abla yarın ben biraz yatacağım, ev sizin kahvaltınızı falan edin, kafanıza göre takılın dersiniz istediğiniz gibi de uyursunuz yani ne diyecekler ki size? Yemeklerde de yardım isteyin yani hadi ben çorbayı yapayım sen pilavı yap vs. insan kardeşlerinden de çekinmemeli bu kadar misafir muamelesi de yapmamalı ya.. Yiyin için, gezin tozun, gırgır şamata işte daha ne olsun? Bazen burada dert diye gerçekten çok ilginç konular okuyorum hayret ediyorum.
Bütün yorumları okuyun sonra ilginç deyin lütfen
Bırakın yardım etmelerini onların işini de ben yapıyorum
Bebeğini yıkıyorum
Altını açıyorum
Elbiselerini katlayıp asıyorum vs vs
Yani o kalabalığa hizmet etmek dışında onların işini yapmak da var

İlk paragrafta insanlar ne kadar düsüncesiz dedim.
2 .paragrafta kardes oldgunuzu ögrenerek soka girdim.
Kardese yakınlık derecem diye bahsetmek?
Neden zehir oluyor tatiliniz?Kardesim bana gelse tmm onla ilgilenirim ama varsa programım evde onları bırakır gider programımı yapar gelirim bikac saat.
Sonucta benim evim kardesimin evi sayılır.Yayılın siz ben bi gidip gelcem derim.
Yada yemek isi vs zorlanıyorsam ,haydin mutfaga derim.
Kardesim bu ya 7 kat el değilki.
Tüm yorumlarımı okuyun
Kardeşlik tek taraflı olmaz bunlar hep benden bekliyor ve asla dinlenicem yorgunum başım ağrıyor diyemem dersem beni rezil eder giderler

Bebeğini yıkıyorum
Altını açıyorum
İlk mesajınızı düzenleyin. İlk mesajla sonradan verdiğiniz ayrıntılar farklı.

Yani tatil günüm ne bileyim sabahçıyım okulda,bol bol yatar dinlenirdim diye beklerken habire hizmet ediyorum
Onların en fazla yaptığı yemeği kurup kaldırmak
Yemeği ben yapıyorum
Bi de evde ekstra 12 kişi ile 15 gün geçirmek çok yorucu değil mi ya başlı başına :KK43:
ben hak veıyorum sıze , mıllet de hemen yermek ıcın beklıyor ya. bende çalısan bır kadınım sabah 6 aksam 8 calısıyorum hafta ıcı mısafır agırlamak bıle zulum oluyor hep hafta sonuna sıkıstırmaya calısıyorum kolay degıl gercekten.
tatıl gününüzde dinlenmek ıstemenız cok normal ıkı uc gun neysede uzun surelı mısafır cok yakının bıle olsa yorar :(

Esin ne diyor bu duruma?
O da rahatsız ama sesi çıkmıyor henüz :)
Geldiğinde bi ayağını uzatır film izler çay içer şimdi hep odasında sıcak bi çay içer yatar tüm odalar işgal altında çünkü
Tv zaten çocukların elinde onu söylememe gerek yok :)

Yaw hic bi ise ellerini surmuyolarmis cocuklarini bile bu kadina yikatiyolarmis. Yardimci
Olsalar belki
Konu sahibide bu kadar dert etmezdi..ama anlayissiz kene gibi yapisan prazit insanlarmis anladigim. Kusura bakmayin ama boylesi kardesin olsada sevilmez. Insanda biraz anlayis olur
Evette konu sahibi de söylesin.
Bak ben abime gidince hiç bir şeyi sormam , gelinde zaten karışmaz. Onlar da bana gelince aynıdır. Kimseyi beklemem sabah mesela kızıma kahvaltı hazırlarım , yeğenlerimi de yediririm. Bence normal olan bu. Konu sahibi göster gücünü 😂

Tüm yorumlarımı okuyun
Kardeşlik tek taraflı olmaz bunlar hep benden bekliyor ve asla dinlenicem yorgunum başım ağrıyor diyemem dersem beni rezil eder giderler
O kadar samimiyetiniz yok nasıl gelip kalıyorlar?
Bebegini yıkıyorum falan demissiniz bana garip geldi ya
İnsan camasırını katladıgını flaan saymaz .
Kardeslerinizle aranızdaki iletisim üzücü.
Sizden değil sadece
Onların tavrı da üzücü ne diyim.

Evette konu sahibi de söylesin.
Bak ben abime gidince hiç bir şeyi sormam , gelinde zaten karışmaz. Onlar da bana gelince aynıdır. Kimseyi beklemem sabah mesela kızıma kahvaltı hazırlarım , yeğenlerimi de yediririm. Bence normal olan bu. Konu sahibi göster gücünü 😂
Yaw insan oylesinden rahatsiz olmaz zaten.. yap yedir arada ev sahibide
Rahat etsin. Mecbur degil bu
Kadin onun cocuklarini yikamaya.. tamam kardes candir kandir ama bi taraf digerini kullaniyorsa sknti zaten. Bi zahmet camasirini kendin as katla bi zahmet.

Cidden bende bi tuhaflik var bence. En son eskiden tanidigim bi
Amca vefaat etti, esini ziyarete gittim. Kizida 20 yasinda ama dusup bacagini incitmis kalkamiyordu.. baktim kahvalti bulasigi duruyor, dedim taziyeye gelen giden firsatlari olmamistir.. az oturup onlari yikadim dizdim elime yapismadi…isten kacanlari hayatim boyu anlamadim anlamayacgimda..

Bebeğini yıkıyorum
Altını açıyorum
Yapmayın ? Ne zorunuz var ?
Madem kendileri akıl edip yardım etmiyorlar siz görev verin. Kardeşleriniz sonuçta bunda cekinecek bir durum yok.
YouTube den Tülay kök ün sınırlar eğitimi videolarını izleyin. Benim hayatımda çok önemli değişikliklere sebep oldu size de tavsiye ederim. https://youtube.com/playlist?list=PLukCs98Fgqc4TDOOy2BEsiC18lUKUiEyg

İnsan ablasının kardeşinin gelmesinden nasıl rahatsız olur? Zaten farklı şehirlerdesiniz görüşemüyorsunuz çocukların okulu var bir tek tatil zamanınız var hiç mi özlemiyorsunuz yani..düğün varmış gelmişler heralde aynı gün gelip dönsünler istediniz kardeşlerle zaman geçirmek için fırsat hep beraber yaparsınız zaten işi gücü daha tatilde bitmiyor ki kardeşim arkamdan böyle dese çok üzülürdüm bi evine bikaç gün sığdıramıyor diye daha da görüşmezdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X