Ben kendi oğlumda kerem istedim eşimde yusuf istedi yusuf kerem koyduk şimdiki aklım olsa sadece ömer koyardım ne kadar asil geliyo yada kendi adıma yusuf koysaydım tek başına ne güzeldi, bence tek isim kullan
İnş hayırlısı :)Yusuf Kerem çok güzel bir isim zaten.
Bir oğlunuz daha olursa Ömer olur :)
2 yıl öncede buradan yardım almıştım ve çok işime yaradı.üç isimde kararsız kaldık,lütfen fikrinizi yazın.ÖMER TUĞRA_ÖMER UTKU_ÖMER ÇAĞRI
Evt ismin enerjisine çok inanıyorum,bu yüzden tüm isimleri eledim,öğrencilerden dolayı,kafayı yicem artık,herşey yarım kaldıİsim enerjisine inanıyorsan Çağrı ve Utku isimlerinde çok sevimsiz ve itici müşterilerim vardı, Tuğra ise anlamsız. İllaki Ömer koyacaksanız bence üç isim de güzel değil bence.
Benim orta okul ve lisede Mehmet Omer Sakir adinda arkadasim vardi soyadi da sosyaldi biz de möşs diyoduk isimlerinin bas harfleri :) bi defasinda hoca evde ne diyolar demisti bambaska bi isim soylemisti gariban :) Adiyla yasasin cok iyi karar vermek lazim omer adini koymak zorundasiniz anladigim kadariyla ben kocama evlenmeden soyledim anne baba ismi koymak yok diye ufff cok konuştum :)Evt ismin enerjisine çok inanıyorum,bu yüzden tüm isimleri eledim,öğrencilerden dolayı,kafayı yicem artık,herşey yarım kaldı
Yok zorunda degiliz,çocuklarımın isminin hiçbiri dede ismi değil,bi klasik,bi modern isim tamlamasını seviyorum,erkek çocukta iki ismi seviyorumBenim orta okul ve lisede Mehmet Omer Sakir adinda arkadasim vardi soyadi da sosyaldi biz de möşs diyoduk isimlerinin bas harfleri :) bi defasinda hoca evde ne diyolar demisti bambaska bi isim soylemisti gariban :) Adiyla yasasin cok iyi karar vermek lazim omer adini koymak zorundasiniz anladigim kadariyla ben kocama evlenmeden soyledim anne baba ismi koymak yok diye ufff cok konuştum :)
Farkli oldu ama Ömer Aras2 yıl öncede buradan yardım almıştım ve çok işime yaradı.üç isimde kararsız kaldık,lütfen fikrinizi yazın.ÖMER TUĞRA_ÖMER UTKU_ÖMER ÇAĞRI
Bizim bi arkadaslarimiz var onlar da yeni evli sizin gibi dusunuyolar Osman ismine sarmislar :) cok sevimli. Ben de ortalama bir isim dusunuyorum nazli, ceylan, taner, ertan gibi. İki isim erkek cocuguna bence de yakisiyo ama kocam tek isim olsun diyo.Yok zorunda degiliz,çocuklarımın isminin hiçbiri dede ismi değil,bi klasik,bi modern isim tamlamasını seviyorum,erkek çocukta iki ismi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?