Erkek evet bir şekilde çıkacak ama nasılCan'ım erkekse bebeğin 9 ay +10 gün say . Gelecek orda kalamaz zaten
Eltim oğlunu 41+4 te normal Doğumla doğurdu . Gelesi yoktu onundaErkek evet bir şekilde çıkacak ama nasıl
Erkekler tembel oluyor galiba ya da rahatlarina düşkünEltim oğlunu 41+4 te normal Doğumla doğurdu . Gelesi yoktu onunda
Babaannem kızımın olacağını yüzüme bakıp bildi. Kız erken gelir hazırlığını yap dedi 38+5 te sancılandım. Kuzenime erkek dedi seninki 10 günü doldurmadan doğmaz dedi hakkaten 10 gün doldu öyle doğurduErkekler tembel oluyor galiba ya da rahatlarina düşkün
Babanneniz ultrason gibi kadın maşallah gelsem bana da bakar mıBabaannem kızımın olacağını yüzüme bakıp bildi. Kız erken gelir hazırlığını yap dedi 38+5 te sancılandım. Kuzenime erkek dedi seninki 10 günü doldurmadan doğmaz dedi hakkaten 10 gün doldu öyle doğurdu
Benim de karnım sertlesiyor ama sonra geçiyor arada hafif agrilar oluyor başka belirti yokErkekle kızla alakalı değil bebek hazırsa doğar. Oğlum 38+1de doğdu.. Karnımda sertlik oldu ve yumuşama olmadı. Acil gittim doğum ama sancın yok dedi özel sebeplerden sezaryen oldum. Hiç belli olmuyor.. Ne zaman hazırsa o zaman sakin olun :)
Aramızda 5 gün var gelmezse doktor 1 hafta daha bekleriz diyor sizinki ne dediKızlar ben de 39+3 günlük hamileyim 5 aralık doğum ama hiç bir belirti yok cinsiyeti kız benim merakla bekliyorum bira da korku var tabi
Bana doktor 42. Haftaya kadar bekleriz diyor inşallah sezeryan olmazAramızda 5 gün var gelmezse doktor 1 hafta daha bekleriz diyor sizinki ne dedi
İnşallah. Ben de sezeryan hiç istemiyorum. Bu arada gelmesi için birşeyler yapiyormusunuzBana doktor 42. Haftaya kadar bekleriz diyor inşallah sezeryan olmaz
Yuruyus canım bir de arada duş aluyorum.ilik duş ilişki iyi diyorlar hurma iyi diyorlar sen yapıyor musunİnşallah. Ben de sezeryan hiç istemiyorum. Bu arada gelmesi için birşeyler yapiyormusunuz
Yürüyüş yapıyorum ben de dün gece taze hurma yedim tadını hiç sevmem ama zorladım kendimi.simdiye kadar sıcak sudan kaçındım ama bugün sıcak suyla duş almayı düşünüyorumYuruyus canım bir de arada duş aluyorum.ilik duş ilişki iyi diyorlar hurma iyi diyorlar sen yapıyor musun
Eskiler anlıyor valla inanıyorum benBabanneniz ultrason gibi kadın maşallah gelsem bana da bakar mı
Pazardan aldığım hurmayi yiyorum işte hurma hurmadirValla canım benim korkum sezeryan olmaktan normal istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum hurma da Medine hurması diyorlar canım peki sen de snci falan oluyor mu adet sancısı gibi bile
Bende De aynı canım sana Dr çatı muanesi yaptı miPazardan aldığım hurmayi yiyorum işte hurma hurmadir
Adet sancısı gibi arada oluyor ama hafif olduğu için onu belirti olarak saymiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?