- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
İnşallah benim de tam 39 bittiYarın güzel şeyler olur insallah
Beklenen doğum tarihi 10 aralık. Çantamız hazır heyecanla bekliyoruz. İlk bebeğim olduğu için heyecan,korku,bilinmezlik hepsi bir arada.normal doğum olacağı için her an tetikteyim. Belirsizlik içinde beklemek çok zor. Sürekli kendimi dinliyorum. Her günün sonunda bugün de gelmeye niyeti yok diyorum. Bazen de dursun daha çıkmasın dediğim oluyor. Doktor zamanı geçerse 1 hafta daha bekleyip önce suni sancı o da olmazsa sezeryan diyor. Umarım bunlara gerek kalmaz. Herşey doğal akışında olsun istiyorum...
Beklettikce heyecan da stres de artıyorAyyy kızlre benimde az kaldı, heyecanla bekliyorum :) bu aralar çok duyuyorum 41 i dolduran falan, o kadr bekletmese ya bebişlerimizama tabi herşwyden önce sağşıkla gelsinler
Benim de öyle olacak sanki bana öyle geliyorValla ben yarın 40 oluyorum daha belirti yok
İnşallah darısı başımızaKızlar sıkıntı yapmayın kendinize hiç belirti olmayadabilir ki benim öyleydi 7 yasinda oglum var onda ayak sancısı filan derler hiç sancı çekmedim bi gece suyum geldi toplandım hastaneye gittim muayene oldum filan derken oglusumu kucağıma almam 3,5 saat sürdü :) inşallah sizinde benim gibi kolay bi dogumunuz olur :) sağlıkla alırsınız yavrularinizi kucağınıza
Amin inşallahİnşallah darısı başımıza
Aynen öyle canım ilk günler geçmek bilmemişti bir de son günler aynıAyyy çok heyecanlı zamanlar 9 ay geçiyorda son günler 9 yıl gibi geliyor. Benimde geçmek bilmemişti doğuma giderken bi heyecan çok güzel anlar. Benim ocakta 1 yıl oluyor bile nasıl geçti anlamadım. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. O evlat kokusunun tarifi yok gerçek aşk onlar
Sali günü doktora gideceğim bakalım ne diyecekBenim de öyle olacak sanki bana öyle geliyor
Ben de ptesiyi iple çekiyorum ne diyecek diyeSali günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek
pazartesi yarın inşallah iyi haberler getirirsin canımBen de ptesiyi iple çekiyorum ne diyecek diye
İnşallah sen de öylepazartesi yarın inşallah iyi haberler getirirsin canım
aynen canım , her geçen gün hissediyoruö bunu zaten...Beklettikce heyecan da stres de artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?