Son 10 gün...

Dün gece çok ağrım oldu ama hala gelmedi 6 kaldı...

Ayyy kızlre benimde az kaldı, heyecanla bekliyorum :) bu aralar çok duyuyorum 41 i dolduran falan, o kadr bekletmese ya bebişlerimiz ama tabi herşwyden önce sağşıkla gelsinler

Belirtiler birden başalayabiliyormuş hiç belli olmaz... Ama arada ufak sancılarda yokmu, yürürken özellikle ani ağrılar felan. Bunlarda belirti sonuçta

Kızlar sıkıntı yapmayın kendinize hiç belirti olmayadabilir ki benim öyleydi 7 yasinda oglum var onda ayak sancısı filan derler hiç sancı çekmedim bi gece suyum geldi toplandım hastaneye gittim muayene oldum filan derken oglusumu kucağıma almam 3,5 saat sürdü :) inşallah sizinde benim gibi kolay bi dogumunuz olur :) sağlıkla alırsınız yavrularinizi kucağınıza

Ayyy çok heyecanlı zamanlar 9 ay geçiyorda son günler 9 yıl gibi geliyor. Benimde geçmek bilmemişti doğuma giderken bi heyecan çok güzel anlar. Benim ocakta 1 yıl oluyor bile nasıl geçti anlamadım. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. O evlat kokusunun tarifi yok gerçek aşk onlar

Ayyy kızlre benimde az kaldı, heyecanla bekliyorum :) bu aralar çok duyuyorum 41 i dolduran falan, o kadr bekletmese ya bebişlerimiz ama tabi herşwyden önce sağşıkla gelsinler
Beklettikce heyecan da stres de artıyor

İnşallah darısı başımıza

Aynen öyle canım ilk günler geçmek bilmemişti bir de son günler aynı

Yine uykusuz bir gece ve sabaha doğru tutan ağrıların ardından oğlum yine gelmedi suan keyifli keyifli tepiniyor karnımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…