SoN 10 kiloo ... Gitmek bilmedi !!!

_-CaNiMSiN-_

CaniM OğluM% KıZıM
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
1.860
1.231
198
Selamlar bi çok kişi biliyordur heralde işin özü 24 kilo verip 64.5 olmuştum ve geriye sadece 7 kio kalmıştı ki 3 kilo geri aldım hedefim aslında 56 amaa bi 57 olaydım başka ne isterdim birde sıkılasmam lazım. Yardim edin ltfn motive olmaya ihtiyacım var ya

maşaALLAH onca kilo vermişsin bunu mu veremeyeceksin canım yavaş ama kalıcı gidecek bence kilon. ALLAH yar ver yardımcın olsun sağlık için attığın bu adımlarda.

ah 65 ah 65 i görsem bi daha uğraşmam valla vermeye korumak için çabalarım.Ama tabi herkesin hedefi farklı:) Ne kadar ara verdiniz ve yönteminiz neydi bilmiyorum ama bir süre korumak için çabalayıp sonrada diyet yönteminizi değiştirin diye tavsiyede bulunabilirim naçizane.

1 ay ara verdim kalori sayımı ile kilolarimi verdim... sıkıntı yöntemde değil ki bende irade yok artık.

1 ay ara verdim kalori sayımı ile kilolarimi verdim... sıkıntı yöntemde değil ki bende irade yok artık.
Insan sürekli aynı tempoda verecek sanıyor ilk ay 5 kilo vermiştim hesap yapıyordum ayda 5 kilo ooo 3 ayda 15 kilo diye ama kazın ayağı öyle değilmiş:) Ben tam 13 ay ara verdim aslında kalori saymaya devam ediyordum ama artik 500 kalori falan almam lazımdı çünkü spor yapmadım.Bu yüzden diyetimi değiştim şimdi dukan yapıyorum.10.günümdeyim ve 2.5 kilo verdim bile.Bu yüzden azminizi kaybetmeyin ve farkĺı diyetleri araştırın lütfen.

Aslinda bende karatay yapmak istiyorum ama meyvelerin çoğu yok bana ters geldi

dukanda hiç meyve yok:)ben meyve olayına şöyle baktım bazen öyle oluyor ki günlerce yemiyorum Bu kilolar gidene kadar da yemeyiveririm.Karatay bildiğim kadarı ile meyve yiyecekseniz gündüz yiyin ki gün içinde yakın ve çok şekerli olanlardan kaçının diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…