Son 2 gün

• Konu Sahibi Konu Sahibi irmak89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

irmak89

Ziyaretçi
7 aydır hiç göremediğim sevdiceğimee kavuşmama çok az kaldı hihoyyyt çok heyecanlı ve mutluyum :kedi: ama birazda korkuluyum çünkü beni evine çağırdı üstelik evdede kimse olmayacakmış ama ben ne yapacağımı bilemiyorum ama kabul ettim :sm_confused: olamazmı ama sonuçta yabancı hiç tanımadığım birisi değil :1rolleyes: sizce doğru mu yaptım :uhm: birde benim gibi olanları bekliyorum a.s.

kendine ve karşındakine güvenin tamsa neden yanlış olsun. mutluluklar sevginiz daim olsun.

allah kavuştursun.ne kadar mutlu olduğun mesajından bile gayet net anlaşılıyo:))allah bozmasın şekerim

Çok güzelll.. Umarım tüm sevenler kavuşur.:Saruboceq:

uzun zamandır birliktesiniz sanırım neden kötü olsun hasret gidrirsiniz

sende olacakları tahmin ediyosun heraldeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatlım sen yinede dikkatli ol, sonuçta kimse kötü olacağını bilerek düşünerek birşeyler yapmıyor, sonra üzülmeni hiç istemem gamyoncuiremsu Allah mutluluğunu daim etsinn

uzun zamandır birliktesiniz sanırım neden kötü olsun hasret gidrirsiniz

evet aslında neden kötü olsunki nerdeyse 1 yıldır çıkıyoruz

hepinizin sayesinde korkularım azaldı kaydirigubbakcemile5

Canım 1 yıldır çıkıyorsunuz ve 7 aydır hiç görmemişsin. Özlemini anlayabiliyorum eğer sevgiline güvenin tamsa tabiki hiç bir yanlışlık yok :)

KIZLAAR ÇOKK KÖTÜ BıŞEY OLDUU

Ona karşı bi güven sorunum vardı zaten bu yüzden biraz korkuyordum bu işten.ve az önce güven sorunumu ortadan kaldırmak için facebook'unu çaldım ve mesaj kutusuna baktım.şifresini istemedim çünkü vermeyeceğinden emindim çünkü bi kere verdiğinde kavga ettiğimizde değiştirmiştim bidahada vermemişti neyse mesaj kutusunu açtım ve çok kötü birşeyle karşılaştım bi kıza yazdığı mesajları gördüm ve o kıza onu sevdiğini yazmış fakat kız bunu sevmediği içinde hep beklicem seni falan gibi şeyler yazmış yani beni kullanmış gibi bişey oldu.peki ben şimdi napmalıyım??hemen mesaj atıp herşeyin bittiğini mi söyleyim yoksa hiçbirşey olmamış gibi davranıp buluşma gününde yüzüne mi söyleyim herşeyi yardım edin ? tamda mutlu olucaz hasret bitti demişken olurmu böyle şey ya ama iyikide çalmışım diyorum sonradan öğrenseydim daha kötü olurdu of bide bu mesajları martta yazmış geç bile kaldım bide o zamanlar kavga etmiştik :S aslında ben şöyle yapmayı düşünüyorum bu kızdan hiç bahsetmicem bende ona onu sevmediğimi başkasını sevdiğimi falan söylicem hem o kızdan bahsedersem anlar facebook'unu benim çaldığımı :S

Son düzenleyen: Moderatör:
Abartma canım bu kadar korkuyosan hıc cıkma bile sevıyosun 1 yıl olmus daha guvenmıyor gıbısın evıne gıtmedıysen su zamana kadar sasrdım :)

cnm bence ne buluş nede görüş zaten ayrılmayı düşünüyorsan facebook unu çaldım öğrendim de ne kaybedeceksin ki

Görüşme kız senleyken biriyle olan adamdan hayır gelmez açık konuşayım belki evine kötü niyeti olarak çağırıyo bak başkasını beklicegini yazmış seni seviyorsa bu olacak iş mi sahte be gülüm buuu.. Iyi günler

Allah korumus seni yol ver gitsin hiç tahammül edemem böyle kişiliksiz adamlara :umursamaz:

evıne senı neden davet ettıgı apacık ortada
avını beklıyor sankı
s.tir et kardesım ne gorus ne de ara

BENCEDE AMACI BELLıYMıŞ ALLAHIN SEVDIGI KULUYMUSUN DEMEK BAK GÖSTERMIS SANA GERCEK YÜZÜNÜ BıDE SANA KÖTÜ BıŞıLER YAPSAYDI GERCEKTEN COK KÖTÜ HEMEN ıRBATINI KES BENCEohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…