son 2 haftası kalanlar

esaydu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
168
1
26
39
İstanbul
kızlar son ıkı haftasına gırenler burdan paylaşalım bebışler nasıl dr kontrollerınıı hadı bakalımm

Biz 3 günde 1 gidiyoruz artık. Çünkü suyumuz hızla azalıyor. Dr hareketleri iyi say dedikçe paranoyak oldum :( dünden beri cnm çok sıkkın. Haftaya suni sancı ile doğumu başlatmayı deneyebilirlermiş. Kendimi hurmaya adamak istiyorum :( kafam çok karışık ne yapıcam hiç bilemiyorum.

bizde beklemedeyiz. bebek hareketlerini su azalması sebebiyle takip ediyoruz. bakalım zaman bize ne göstericek.

sağ salim alsak yavrularımızı bir kucağımıza allahın izniyle

bende biran evvel doğurmak istiyorum sonuna kadar beekleyemeyeceğim yarın kontrol var var bakalım dr ne diyecek

dun dr gttım cok kasılmam vardı bebegım kanala gırmış yarım santım acılmış dedı dr rahım önemlı bısey deıl dımı kızlar yarın santım nedırkıı

benim son 2 hafta değil ama bende yazayım :) bizde bugün gittik sonunda kilo alabilmiş oğluşum çok mutlu oldum. bizim de kafa çapımız küçük çıkıyor baya bi. inş bi sıkıntı yaşamam. bana dua edin kızlar

geçen cuma gitmiştik herşey yolunda normal istiyosan bekleyeceğiz demişti drumuz ,cuma günü tekrar gideceğiz dr a , bakalım ne diyecek , artık beklemek çok zor geliyor.....

bizde hala beklemedeyizzz, kontrolde cumartesi

aynı tarihlerde doğumumuz kilosu falan nasıl bebişin cnm? benimki doğmucak sanırım :)

geçen cuma gitmiştik herşey yolunda normal istiyosan bekleyeceğiz demişti drumuz ,cuma günü tekrar gideceğiz dr a , bakalım ne diyecek , artık beklemek çok zor geliyor.....

cuma bende gidicem..artık doğsun diorum çok yoruldum.. geceleri uyuyamıorum doğunca belki rahatlarım diorum ama sağlıkla doğsun inşallaaahh

aynı tarihlerde doğumumuz kilosu falan nasıl bebişin cnm? benimki doğmucak sanırım :)

cuma bende gidicem..artık doğsun diorum çok yoruldum.. geceleri uyuyamıorum doğunca belki rahatlarım diorum ama sağlıkla doğsun inşallaaahh

aa evet aynı tarihlerimiz, inşallah doğumumuzda aynı gün olur :D oğlum iyi maşallah teyzesi hatta galiba biraz iri anne ve baba olarak bizde uzun ve iriyiz çünkü,3300lerde sıpam :nazar::nazar::nazar:ama hiiiç çıkmaya niyeti yok gibi bakalım cumartesi bizmde kontrolümüz ne dicek doktr amcamız,,şimdilik normal bekliyoruz doğum yalnız bişi olursa sezeryan alırız dedi,sizde nasıl durumlar?

benim de 2 haftam kaldı. acaba ne olacak hiçbir fikrim yok. doğuma dair belirtim de yok ufak tefek sertleşmeler haricinde. yarın sabah kontrolümüz var bakalım doktorum ne diyecek.
bu sabah bebeğimin hareketsizliği yüzünden uyandım. daha doğrusu bi uyanmıştım bekledim hiç hareket etmedi. uzun uzun bekledim yine hareket etmedi. gece 2 de yatmıştım, yatarken karnım açtı belki de ondan kımıldamıyor dedim. kalktım hemen kahvaltı yaptım çok şükür hareket etti.

Bızım de az kaldı bu son gunler ınsanı ıyıce meraklandırıyor. Dogursam da hayırlısıyla saglıkla yavruma kavussam bır an once..Belirti de yok hiç...O da yetmezmiş gibi birde herkesin daha dogurmadın mı demelerinden de usandımmm artık.

Son düzenleme:
aynen ya körmüsün dıyesım var kayınvalıde hergun inş bugun dogurursun dıyıp duruyo cıldırtıyo benıı :((

Kızlar bende iki haftam kaldığına inanmak istiyorum yaa:( çok ağırlaştım ne uyku kaldı ne bişey yarın öğlen hastaneye gideceğim Cumartesi sabah da özel doktoruma gideceğim sezeryan için gün verecek inşallah bakalım ben 25 Mayıs olur diye tahmin ediyorum inşallah öyle olur Rabbim hepimize kolay ve sağlıklı doğum yapıp sağlıklı bebişlerle mutlu yuvamıza dönmek nasip etsin âmin

kısmetse cuma gunude bizim randevumuz var bakalım oğlumuz ne aşamaya gelmiş:emir_bebek:son gittiğimde 3000 gr 50 cm boyu olmuş maşallah oğluma :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:buyuk ihtimalle pazartesiye sezeryan için gün alıcaz gittiğimizde bakalım hayırlısı olsun.ama bu son gunler o kadar zor geçmeye başladı ki yemek,içmek,uyumak herşey o kadar zor geleme başladı ki oturduğum yerden kalkmak bi işkence resmen.tabi bide oğluma kavuşma heyecanı var ki o her şeyden daha baskın geliyor Rabbim hepimizi sağ salim bebeklerimize kavuştursun...

aa evet aynı tarihlerimiz, inşallah doğumumuzda aynı gün olur :D oğlum iyi maşallah teyzesi hatta galiba biraz iri anne ve baba olarak bizde uzun ve iriyiz çünkü,3300lerde sıpam :nazar::nazar::nazar:ama hiiiç çıkmaya niyeti yok gibi bakalım cumartesi bizmde kontrolümüz ne dicek doktr amcamız,,şimdilik normal bekliyoruz doğum yalnız bişi olursa sezeryan alırız dedi,sizde nasıl durumlar?

benim kızda 3360tı en son anası minyon ama kendi tombik, benim bebekliğime çekmiş :) agrılarım var benim geceleri uyuyamıyorum artık..bi de muayene yapıldı mı sana..çatı konusu malum :D bana yapılmadı hala cuma yapar mı die bekliorum.. çatı kısmımda ağrımda var :S

benim kızda 3360tı en son anası minyon ama kendi tombik, benim bebekliğime çekmiş :) agrılarım var benim geceleri uyuyamıyorum artık..bi de muayene yapıldı mı sana..çatı konusu malum :D bana yapılmadı hala cuma yapar mı die bekliorum.. çatı kısmımda ağrımda var :S

maşallah tosunlarımıza o zamn:nazar: ayy sorma banada yapılmadı daha çatı, bizmde cumartesi işte konntrol bu sefer yapar diye tahmn ediyorum ve çok korkuyorum bakalım nolcak, sn bizden bigün öncesin bakalım konntrolde haberlerini beklioruz,,ben hiç ağrı sızı hissetmiorum yaaa anlamadımkii

benim göbek aşağı inmedi görüntüde ama bebeği aşağıda hissediyorum..bacaklarımı kapatamıyorum yürürken ve 1-2 gündür de karnım sertleşiyor...bebek hareketleri de azalmadı hatta gece o kadar hareketliydi ki uyuyamadım..sancım tutsun da doğuruyum artık diye gözünün içine bakıyorum :)

selşam kızlar bende geldimm.24 mayıstı sezeryan tarihimiz..daha da öne alabilirmiş..bakalım yarınki kontrolde belli olacak..Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..geri sayım başladı:18:

Back
X