Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde hala beklemedeyizzz, kontrolde cumartesi
geçen cuma gitmiştik herşey yolunda normal istiyosan bekleyeceğiz demişti drumuz ,cuma günü tekrar gideceğiz dr a , bakalım ne diyecek , artık beklemek çok zor geliyor.....
aynı tarihlerde doğumumuz kilosu falan nasıl bebişin cnm? benimki doğmucak sanırım :)
cuma bende gidicem..artık doğsun diorum çok yoruldum.. geceleri uyuyamıorum doğunca belki rahatlarım diorum ama sağlıkla doğsun inşallaaahh
aa evet aynı tarihlerimiz, inşallah doğumumuzda aynı gün oluroğlum iyi maşallah teyzesi hatta galiba biraz iri anne ve baba olarak bizde uzun ve iriyiz çünkü,3300lerde sıpam
ama hiiiç çıkmaya niyeti yok gibi bakalım cumartesi bizmde kontrolümüz ne dicek doktr amcamız,,şimdilik normal bekliyoruz doğum yalnız bişi olursa sezeryan alırız dedi,sizde nasıl durumlar?
benim kızda 3360tı en son anası minyon ama kendi tombik, benim bebekliğime çekmiş :) agrılarım var benim geceleri uyuyamıyorum artık..bi de muayene yapıldı mı sana..çatı konusu malumbana yapılmadı hala cuma yapar mı die bekliorum.. çatı kısmımda ağrımda var :S