- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
- 303
- Konu Sahibi Benvebendeniz
-
Ya bana mı geriliyor bu o zamanValla merkür gerçekten geriliyor.
Beni de tüm eski sevgililerim aradı. Biri hariç. Onunla da sokakta karşılaştık mal mal baktı.
Ya bana mı geriliyor bu o zamano beni hatırlasın ben niye hatırlıyorum yani dertsiz tasasız olan ona gerilesin bi zahmet
Amin.Şükür tabi şüktetmeyenlerden değilim asla.Hani gözler dolu dolu sanki bütün dünya mutluluktan uçuyor gibi siz yerin dibinde bir başınıza ağlıyor gibi hissedersiniz ya onun gibiyimbana çok sık olur. güzel eskileri hatırlamak. ama annemin hayatta oldugunu düşününce şükrederim ve şimdi sahip oldugum şeylerin kıymetini bilmem gerektiğini hatırlarım. hayat.....insana neler hazırlıyor kim bilir....rabbim başedemeyecegimiz şeylerle sınamasın. sevgiler
Hatırlamaması iyi belkide hiç yoktan barışılır aynı şeyler yaşanırdı.Ben hatırlarken iyi olamıyorum ama sanki nefesimi tutar gibiyim.Ayrıca dingil lafıda tam iyi oldu ne kadar sevsemde şuan ona çok yakıştırdım sanırım öfkeliyimŞöyle ki ben bu karşılaştigim dingile ve faceden yazan dingile aşık olmamıştım. Görünce de şaşırdım o kadar bir şey hissetmedim.
Benim çok aşık oldugum tek biri vardi, benim de aklıma sadece o geldi. Kim kimi seviyorsa onu anıyor herhal.
Bende olmasını dilerim.Öbür türlüsü daha vahim çünkü.Sorununuzun mars ya da merkürle ilgili olduğunu sanmam .
22 mayista normal gidecjmisBikac gundur bizde de var bisiler. Dogru mu bu gerilme valla hemen ona baglarimne zaman bitiyomus peki?
Hatırlamaması iyi belkide hiç yoktan barışılır aynı şeyler yaşanırdı.Ben hatırlarken iyi olamıyorum ama sanki nefesimi tutar gibiyim.Ayrıca dingil lafıda tam iyi oldu ne kadar sevsemde şuan ona çok yakıştırdım sanırım öfkeliyim
Ciddi mi?22 mayista normal gidecjmisozmana kadar sikin disinizi
Valla 28nisan-22mayis arasi geri vitesteCiddi mi?
Cok uzun degil mi
Ben sikamam ki disimi
Eskilik bi durum yok bende iliski dinamigini kastetmistim. Ama ayni konuda da gerileme sonrasi sovebilirim merkure haklisiniz sikmali birazValla 28nisan-22mayis arasi geri viteste
Yapacak bisiy yok sikmassan 22 mayis sonrasi aman tanrim ben ne yapmisim eskisni nasil aramisim allah cezani versin merkur diye konu acarsin
Vay gerçekten tesadüfleri zorlamış yani olmayacak olmuş :)Valla panpa ben yurtdışında yaşıyorum. Vizem değiştiği için yenisi çıkana kadar çalışamıyorum ben de kaptırdım aile ziyaretine geldim. Geçen hafta kardeşimle gezmeye çıktık, ankara nın unlu caddelerinden birinde aşagi dogru yürüyüp yol ustu magaza bakıyoruz. Kaldırımda kafami bir kaldırayım bu herif bir arabanın içinde , o da beni fark etti bakıyor kafamı indirdim hemen. Nerden çıktı bu karşılaşma çözemedim bunca yıldan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?