Son 3-4 gün (dertleşme)

Benvebendeniz

Ya Sabr
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
619
325
303
Arkadaşlar son günlerde durumunuz nasıl.Merkürmü geriliyormuş marsmı gidiyomuş ne ondan mıdır bilmem epey kötüyüm ben.Her günüm değerliyken sınava girecek biri olarak eskiler canımı sıkıyor.Çok özlüyorum onu(eski sevgili),daha doğrusu güzel anıları.Onn hakkında ne yaptığı konusunda hiç bir fikrim yok doğru olanda bu zaten ama merak ediyorum.Bitti bitmesi gerekti doğru olanı yapıyoruz hepsi aklımda mantığımda.Şu sıralar çok güçsüzüm yeniliyorum duygularıma iyi ki barışalım diyen filan yok da tehlikeli olmuyor.İşte böyle evimde tatildeydim okula geldim ama iki gün kalabildim yarın yine gidicem yalnız hissediyorum kendimi.
Bu arada kendi kendine mutlu olabilen bir insanım.Arkama bakınca sen nelerden geçtin derim hep.Ama şu sıralar dermanım yok kendimi Avutmaya.Sadece dertleşmek istedim teşekkür ederim okuyanlara

bana çok sık olur. güzel eskileri hatırlamak. ama annemin hayatta oldugunu düşününce şükrederim ve şimdi sahip oldugum şeylerin kıymetini bilmem gerektiğini hatırlarım. hayat.....insana neler hazırlıyor kim bilir....rabbim başedemeyecegimiz şeylerle sınamasın. sevgiler

Ya bana mı geriliyor bu o zaman o beni hatırlasın ben niye hatırlıyorum yani dertsiz tasasız olan ona gerilesin bi zahmet

Şöyle ki ben bu karşılaştigim dingile ve faceden yazan dingile aşık olmamıştım. Görünce de şaşırdım o kadar bir şey hissetmedim.

Benim çok aşık oldugum tek biri vardi, benim de aklıma sadece o geldi. Kim kimi seviyorsa onu anıyor herhal.

Amin.Şükür tabi şüktetmeyenlerden değilim asla.Hani gözler dolu dolu sanki bütün dünya mutluluktan uçuyor gibi siz yerin dibinde bir başınıza ağlıyor gibi hissedersiniz ya onun gibiyim

Hatırlamaması iyi belkide hiç yoktan barışılır aynı şeyler yaşanırdı.Ben hatırlarken iyi olamıyorum ama sanki nefesimi tutar gibiyim.Ayrıca dingil lafıda tam iyi oldu ne kadar sevsemde şuan ona çok yakıştırdım sanırım öfkeliyim

Bikac gundur bizde de var bisiler. Dogru mu bu gerilme valla hemen ona baglarim ne zaman bitiyomus peki?

Valla panpa ben yurtdışında yaşıyorum. Vizem değiştiği için yenisi çıkana kadar çalışamıyorum ben de kaptırdım aile ziyaretine geldim. Geçen hafta kardeşimle gezmeye çıktık, ankara nın unlu caddelerinden birinde aşagi dogru yürüyüp yol ustu magaza bakıyoruz. Kaldırımda kafami bir kaldırayım bu herif bir arabanın içinde , o da beni fark etti bakıyor kafamı indirdim hemen. Nerden çıktı bu karşılaşma çözemedim bunca yıldan sonra.

Valla 28nisan-22mayis arasi geri viteste
Yapacak bisiy yok sikmassan 22 mayis sonrasi aman tanrim ben ne yapmisim eskisni nasil aramisim allah cezani versin merkur diye konu acarsin
Eskilik bi durum yok bende iliski dinamigini kastetmistim. Ama ayni konuda da gerileme sonrasi sovebilirim merkure haklisiniz sikmali biraz

Sanirim ben sadece plutondan etkileniyorum. O da uzak kaciyor herhal

Bu dönemde eski arkadaşlıkların, eski aşkların hatırlanması; kayıp eşyaların bulunması gibi şeyler normal. Boğa burcuysanız sizi daha derinden etkilemiş olabilir merkür retrosu. Ama sadece size değil tüm insanlığa etkileri var. Dolayısıyla sizin de eskilerinizin aklına gelmeniz kuvvetle muhtemel. Ama yine de bu dönemin etkilerine aldanıp eski sevgiliye yazmak mantıklı bir karar olmayacaktır.

Vay gerçekten tesadüfleri zorlamış yani olmayacak olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…