Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınnnCascade_ günaydınn:) tartildin mi bu sabah? Ben 54.9'u gördüm çok mutluyum:)
Tamam anlaştık ama bu verdiğin kiloyu saymaBenim aklıma bişey geldi. Bu cuma kim daha az kilo verirse ona ceza verelim. ceza da ne biliyor musun, bdv'ye konu açacak başlık da hebele hübele olacak :)))
İnşallah:)Günaydınnn
Oh ne güzellll :)))
Darısı başıma
Tamam. Kilon 61.8 dimi . Hadi bakalım 4 günTamam anlaştık ama bu verdiğin kiloyu sayma
Şimdi dediğinden itibaren sayılacak
Bende kilomu tam yazıyım
Sen 54.9
Ben ... söylücem bu kilolar üzerinden
Pazartesi
Salı
Çrş
Prş
4 gün
VarııımmmSen 54.9
Ben 61.8
Üzerinden yarışa var musın
![]()
Ekran fotosunu çektimVarııımmmacayip hırslandım heee
![]()
Ekran fotosunu çektimVarııımmmacayip hırslandım heee
![]()
Geçmiş olsunn. Demek o yüzden bugün artı çıktın. İnşallah cumaya kadar ödemi atarsın da gerçek kilon görünür.
kanıtlı ispatlı ooo tamam:)Ekran fotosunu çektim
Sağol evetGeçmiş olsunn. Demek o yüzden bugün artı çıktın. İnşallah cumaya kadar ödemi atarsın da gerçek kilon görünür.
Ben kahvaltıyı sıkı yaptım. Başka bişey yememem lazım yarına kadar :/
Yok ondan diilkanıtlı ispatlı ooo tamam:)
Valla şaşırdım tartıma. resmen yiyerek zayıflıyorum:)) sen tatlı yeme zaten yeterince ekstra şeyler yiyorsun. Ekmek falan. Bak kalorini cumaya kadar 1000 sınırında tut, 60'ı görmezsen gel hesap sor:)) sık dişini azıcık. aç da kalmicaksin. Tıka basa domates salatalık ye mesela.Sağol evet
Çünkü tuvalete de çıkmıştım hatta
İnşallah
Bende senin gibi aslında kalori hesabında
Tatlı ve çikolata yerdim ve zayıflardım
Aç karnına zaten kilo aldırmaz tatlı
Ama grup yarışmalarında tatlı yersen ceza veriliyor
Ve gruba kötü örnek gibi duruyorsun mecbur yiyemiyorum
Tamam 1000 sınırında tutıcam kalorimiValla şaşırdım tartıma. resmen yiyerek zayıflıyorum:)) sen tatlı yeme zaten yeterince ekstra şeyler yiyorsun. Ekmek falan. Bak kalorini cumaya kadar 1000 sınırında tut, 60'ı görmezsen gel hesap sor:)) sık dişini azıcık. aç da kalmicaksin. Tıka basa domates salatalık ye mesela.
Yok artikhh 60.9 'u kastettim :)))Tamam 1000 sınırında tutıcam kalorimi
Cuma günü 60.00 görmessem hesap sorucam