Son 8 kilo için💎

Tutenstein

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
60
62
3
28
Merhaba arkadaşlar.
Baktım herkes konu açıyor bende geri kalmayayım dedim :KK48:95 kilodan 68 kiloya indim. Büyük mücadeleler verdim sona yaklaştım ama gel gör ki vermem gereken az kilom olmasına rağmen motivasyonum cok düştü. Bir türlü toparlanamadım. Bu sefer baska bir seyler deneme peşindeyim. Yaptıklarımı buraya yazayım diyorum. Belki etkili olur. 10 şubat gibi üniversiteden arkadaşlarımla buluşacağım onlar uzun zamandır beni görmedi. Beni gördüklerinde ufak bir şok geçirmelerini istiyorum. O yüzden kendime 10 şubata kadar 6 kilo hedef koyuyorum . Buraya hergün yazacağım. Kendime meydan okuyorum . Başarılı olacağım Hoppa katılmak isteyen olursa beklerim

SLM KIZLAR GÜNCEL KILOM 63 ILE TEKRAR GERI DÖNDÜM. BU SEFERKI HEDEFIM 58 OLMAK. 🙈🙈🙈

Son düzenleme:
Aksam yemegi içinde 5 yk pirinç pilavı
1 küçük parça tavuk eti ve bir kasede yoğurt yedim . 17 den önce akşam yemeğini yiyip kapanış yapıyorum. 17 den sonra sadece çay ve kahve içiyorum . Bugünü güzel atlattım inş akşam da kaçamaksız geçer :dondurma:

Sorunlu bolgen icin bolgesel hareketler yapabilirsin kilo vermen durunca ufak capli 1 2 gunluk sok diyet isini gorur

Kahvaltı da patetesli yumurta
1 tane mandalina
2 ceviz
Kibrit kutusu kadar peynir yedim .
Bir de tartıldım bu sabah 68. 500 çıktım

Aksam yemeginini 16. 35 te yedim
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kase yoğurt
1 tanede elmalı kurabiye yedim .
7000 tane de adım attım

Günaydın 😊
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta ve 2 mandalina yedim
Sabah çıkıp yürüyüş te yaptım

Ilk kaçamağı yapmış bulunmaktayım.
1 poğaça ile 4 tane de çubuk kraker yedim. :ıslık:
Akşama telafi etmem lazım artık :KK20:

Aksam yemeğinde 1 parça haşlanmış tavuk eti ve 5 yk pirinç pilavı yedim bide sonrasında 1 tane nar. Akşam yemeğini 16. 40 ta bitirdim

Günaydın. Dün maalesef diyetimde bir takım aksaklıklar yaşadım. Bugün tekrar toparlanmaya başlamam lazım. Sabah kahvaltıda
2 dilim tam tahıllı ekmek 2 dilim peynir 1 tane de haşlanmış yumurta yedim.

Bu sabah 11 de kahvaltı yaptım
1 elma
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta yedim
Az önce de kahvenin yanına 3 kare bitter çikolata yedim
Eğer çok acıkırsam 1 ara öğün daha yaparım 15 gibi

Şimdide 1 kase yoğurt 4 çubuk kraker 2 tane de kuru incir yedim. 😂😂akşama kadar bir şey yemiyecem diye hedef koymuştum ama gerçekten çok acıkmıştım. Aç kalmak bana göre bir şey değil

Akşam yemeğinde dünden kalan mercimek köftesi vardı 3 tane ondan yedim 1 tane de elma ve 1 bardak süt içtim. Kapanışı 18 de yaptım bugün.

Bugün kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta
Yarım elma
2 kuru incir
2 dilim tam tahıllı ekmek yedim .
Az önce de 1 tane nar yedim .

Bende diyetteyim haftaya 1 ay olcak 82.5 ile başladım 77.7 gördüm ama bi çıkıyorum bi iniyorum düzenli bir diyet yapamıyorum dirayetm yok hemen canımın çektiği bişey olunca bozuyorum ama 2 gün sonra çok dikkat ediyorum herakde 1 seneye anca veririm :)

Back
X