Son 8 kilo için💎

Bende diyetteyim haftaya 1 ay olcak 82.5 ile başladım 77.7 gördüm ama bi çıkıyorum bi iniyorum düzenli bir diyet yapamıyorum dirayetm yok hemen canımın çektiği bişey olunca bozuyorum ama 2 gün sonra çok dikkat ediyorum herakde 1 seneye anca veririm :)
Verirsin canım. Inan istedikten sonra her şeyi başarıyor insan. Ayrıca yavaş yavaş kilo vermek bence daha iyi ben öyle verdim geride almadım. Hızlı hızlı verince insan çöküyor 🙄🙄

Bu sabah tartıldım. 67.400 gram çıktım. 1. 100 vermişim :KK49: tam istediğim gibi kilo vermişim. Her hafta 1 kilo vermeyi hedeflemiştim. Bu hafta biraz kaçamak yapsamda hedefimi tutturdum:21:

Yeni yılda yeni umutlarla :KK200:
Bu sabah kahvaltıda 2 yk menemen 1 dilim ekmek yedim. Saat 11 gibi yedim 1 saat sonra öğle yemeği yiyecem

Merhaba mutlu seneler:) maşallah ne güzel kilo vermişsiniz. Şuan yedikleriniz gibi mi yediniz kilo verirken ve ne kadar sürede verdiniz acaba.. bir de benim göbeğim var ya hiç sevmiyorum kilo ve rddikçe küçüldü mü sizin :( 88 dim 79 a düştüm 1 ayda bende 65 olana kadar devam edeceğim inşallah

Merhaba mutlu seneler:) maşallah ne güzel kilo vermişsiniz. Şuan yedikleriniz gibi mi yediniz kilo verirken ve ne kadar sürede verdiniz acaba.. bir de benim göbeğim var ya hiç sevmiyorum kilo ve rddikçe küçüldü mü sizin :KK43: 88 dim 79 a düştüm 1 ayda bende 65 olana kadar devam edeceğim inşallah
Tebrik ederim canım. Çok güzel vermişsin sende. Benim aşağı yukarı 2 yılımı aldı. Öyle birden vermedim bide durduğum zamanlarda oldu. Göbeğe gelecek olursa oldukça küçüldü. Bazen bakıyorum hiç yokmuş gibi duruyor . Inşallah sende verirsin. Rabbim herkese istediği kiloda olmayı nasip etsin :KK68:

Öğle yemeğinde 2 kaşık kuru biberli patetes yemeği yedim. 16.30 gibide 2 poğaça yedim. Kardeşimle beraber yaptık yedim o_O telafi etmek içinde akşam yemeğimi yemedim

Tebrik ederim canım. Çok güzel vermişsin sende. Benim aşağı yukarı 2 yılımı aldı. Öyle birden vermedim bide durduğum zamanlarda oldu. Göbeğe gelecek olursa oldukça küçüldü. Bazen bakıyorum hiç yokmuş gibi duruyor . Inşallah sende verirsin. Rabbim herkese istediği kiloda olmayı nasip etsin :KK68:
Ayyyy maşallah darısı benim koca göbeğime :( dümdüz olsun da istemiyorum ama en azından baya baya küçük olsun yahu.. aslında benim de acelem yok ama sıkılmaktan korkuyorum. Bende bi başlık altında motivemi kaybetmeyeyim diye yazıyorum günlük yediklerimi.. bakalım inşallah 70 i görürsem sonraki hedefimi görüntüye göre karar vereceğim.. spor yaptın mı hiç özellikle göbek için

Ayyyy maşallah darısı benim koca göbeğime :KK43: dümdüz olsun da istemiyorum ama en azından baya baya küçük olsun yahu.. aslında benim de acelem yok ama sıkılmaktan korkuyorum. Bende bi başlık altında motivemi kaybetmeyeyim diye yazıyorum günlük yediklerimi.. bakalım inşallah 70 i görürsem sonraki hedefimi görüntüye göre karar vereceğim.. spor yaptın mı hiç özellikle göbek için
Valla sadece yürüyüş yapıyorum. Birde bazen youtube dan dans videoları açıp dans etmeye çalışıyorum. Çok saçma dans ettiğim için gizlice yapıyorum 🙈🙈 :KK76:

Valla sadece yürüyüş yapıyorum. Birde bazen youtube dan dans videoları açıp dans etmeye çalışıyorum. Çok saçma dans ettiğim için gizlice yapıyorum 🙈🙈 :KK76:
Ahahaha Ay güldüm sayende sağol :) o işi bende yapıyorum ama tek başıma :) hem daha fazla delirmece oluyor

Kahvaltı mı bu sabah 9 da yaptım.
2 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 dilim peynir, 7 zeytin
Biraz maydanoz
2 kuru incir ve 1 dilim ekmek yedim

Akşam yemeğim de öğlen ile aynıydı. 17 de kapanış yaptım. Birde öğlen ile akşam arasında 1 bardak süt içmiştim

Bu sabah 2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
3 kuru incir
2 ceviz yedim.
Biraz fazla kaçtı biliyorum ama bir türlü doymuyordum. Şu an bile yemek istiyorum . o_O

Merhabaaa uzun zamandır yoktum🙈
Bir komşumuz vedat etti. Bir süredir o yüzden pek uğrayamadım. Taziye felan epey uğraştık. Birde diyetide bir nevi boşladım maalesef yarın tartılıp tekrardan başlayacam

Bu sabah tartıldım ve 70. 100 çıktım. Son zamanlarda çok kaçırdım ama bu kadar çıkacağını düşünmemiştim. Çok üzüldüm. Ama telafi edecem. Kendime inanıyorum 🙈

Bu sabah dayanamadım tartıldım 68. 8 çıktım. 3 gündür deli gibi dikkat ediyorum . Yalnız bu gün dayanamadım 1 tane elmalı kurabiye yedim. Onun içinde uyumadan önce 10 dk spor yapıp öyle yatıcam.

Kahvaltım
100 gram menemen
2 dilim ekmek yarım dilim karpuz
Az önce de 1 bardak ayran içmiştim
Öğle yemeği yemiyorum

Kahvaltıda 4 yk yoğurt
Yarım muz
Yarım şeftali ve birkaç tane üzüm yedim .
Ayrıca bu sabah tartıldım kilom 63. 100 çıktı😊

Back
X