- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aç karnına yapılan yürüyüş gün içerisinde yapılana göre daha çok yağ yakıyormuş..tabiki buraya yaz canım cuma günleri kilo ve vücut ölçüleri yapıcaz sende bildir ilk sayfaya ekliyeyim..ama hergün gel lütfenCanımm şimdilik senin topiğe yazıcam
sabah 20 dk. yürüyüş
Kahvaltı: 1 ince dilim ekmek, 8 adet zeytin bir kk peynir
maydanoz, biber, çay
Öğlen ekmeksiz bir porsiyon etli nohut (susuz)
Salata
Yoğurt
Toplam 2 lt. su (şimdilik - saat 15:00)
Şu an yeşil çay içiyorum.
aynen canım ölçülerde yapılır.. ben ilk başladığım zaman diyete spor salonunda ölçü almışlardı o kağıdı bulursam onuda yazarım baya fark vardır o zaman 42 beden giyiyordumok ölçümü de yaparım
canım hergün yazacaksan katılabilirsin tabiki ve cuma günleri kilo ölçü bildirimimiz var..kendinden hedeflerinden bahsedermisinkızlar bende katılabilirmiiiyim acaba
çok fazla kilon yokmuş canım sen isveç diyetimi yapıyordun1.70 boyunda 64 kiloyumşimdilik ilk hedef 60 sonraları yavaş yavaş azalmak inşallah
![]()
metabolizman bu durumdan kötü etkilenmiştir muhtemelen canım sana önerim sağlıklı beslenmen olur..kızartma , işlenmiş gıdalar beyaz ekmek asitli içecekler ve gece yemeklerinden uzak durmalısın.. bizde malesef akşam yemeğinden sonra çerezi meyvesi kolası eksik olmuyor bende onlara uydum düne kadar ama kendimi mutsuz ettim sadeceevet ama beni çok yordu birsürü diyet denedim ama başarısız artık yeterve kilo verdikten sonrada sürekli güzel beslenmek istiyorum nasıl yapabilirim sence canım
![]()
başımla berabermerhabaroxen2303 ım benım yenı topıgın hayırlı olsun kuzum 93 le baslamıstım bılıyosun 2 ay oldu 83.9 u kesınkes gordum bu hafta daha cok yolum var ama bakalım benıde al topıgıne :)
2 saatmiherhangi bir diyet yapmak değilde kalori hesaplayarak düzenli yapmayı düşünüyorum inşallah günde 2 saat yürüyorumda
maşallahsaol canım benim günde 10 km yürüyorum birde sürekli hareketliyim akşam yemeği hafif olacak şekilde yapayım sonuçları ve günlük yediğimi yazarım :) ipte atlıyorum ama o bacak kası yapar diyorlar anlamadım gitticanım sen kaç kiloydun bu arada inşallah güzelce veririz
toparlarsın inşallah bende bugün kızartma yedimyarından itibaren yeniliyorum kendimi