• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

Canımm şimdilik senin topiğe yazıcam

sabah 20 dk. yürüyüş
Kahvaltı: 1 ince dilim ekmek, 8 adet zeytin bir kk peynir
maydanoz, biber, çay

Öğlen ekmeksiz bir porsiyon etli nohut (susuz)
Salata
Yoğurt

Toplam 2 lt. su (şimdilik - saat 15:00)
Şu an yeşil çay içiyorum.

Canımm şimdilik senin topiğe yazıcam

sabah 20 dk. yürüyüş
Kahvaltı: 1 ince dilim ekmek, 8 adet zeytin bir kk peynir
maydanoz, biber, çay

Öğlen ekmeksiz bir porsiyon etli nohut (susuz)
Salata
Yoğurt

Toplam 2 lt. su (şimdilik - saat 15:00)
Şu an yeşil çay içiyorum.
aç karnına yapılan yürüyüş gün içerisinde yapılana göre daha çok yağ yakıyormuş..tabiki buraya yaz canım cuma günleri kilo ve vücut ölçüleri yapıcaz sende bildir ilk sayfaya ekliyeyim..ama hergün gel lütfen

evet ama beni çok yordu birsürü diyet denedim ama başarısız artık yeter :( ve kilo verdikten sonrada sürekli güzel beslenmek istiyorum nasıl yapabilirim sence canım :KK24:

merhaba roxen2303 roxen2303 ım benım yenı topıgın hayırlı olsun kuzum 93 le baslamıstım bılıyosun 2 ay oldu 83.9 u kesınkes gordum bu hafta daha cok yolum var ama bakalım benıde al topıgıne :)

evet ama beni çok yordu birsürü diyet denedim ama başarısız artık yeter :KK43: ve kilo verdikten sonrada sürekli güzel beslenmek istiyorum nasıl yapabilirim sence canım :KK24:
metabolizman bu durumdan kötü etkilenmiştir muhtemelen canım sana önerim sağlıklı beslenmen olur..kızartma , işlenmiş gıdalar beyaz ekmek asitli içecekler ve gece yemeklerinden uzak durmalısın.. bizde malesef akşam yemeğinden sonra çerezi meyvesi kolası eksik olmuyor bende onlara uydum düne kadar ama kendimi mutsuz ettim sadece

herhangi bir diyet yapmak değilde kalori hesaplayarak düzenli yapmayı düşünüyorum inşallah günde 2 saat yürüyorumda

saol canım benim günde 10 km yürüyorum birde sürekli hareketliyim akşam yemeği hafif olacak şekilde yapayım sonuçları ve günlük yediğimi yazarım :) ipte atlıyorum ama o bacak kası yapar diyorlar anlamadım gitti:63: canım sen kaç kiloydun bu arada inşallah güzelce veririz

saol canım benim günde 10 km yürüyorum birde sürekli hareketliyim akşam yemeği hafif olacak şekilde yapayım sonuçları ve günlük yediğimi yazarım :) ipte atlıyorum ama o bacak kası yapar diyorlar anlamadım gitti:63: canım sen kaç kiloydun bu arada inşallah güzelce veririz
maşallah:nazar: ben en son 68.4 geldim ama cumadan beri çok fena bozmuştum

Back
X