• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

sabah 1 yumurta az domates az peynir çeyrek tost biraz yufka ekmek
ara 1 gevrek(kaynana sopası deriz biz:) )
öğle 1 kase çorba yarım tabak kıyma kavurması az yufka ekmek
ara dondurma

Sabah
1 tavada yumurta , 1 dilim peynir , 1 dilim buğday ekmeği , 3 siyah zeytin , salatalık , çay
ara
1 türk kahvesi
öğle
salata , 1 dilim ekmek , 3 parça fırında tavuk (kuşbaşı) salatanın içine koydum onuda
ara
1 yeşil elma
spor yapıldı 30 dk yürüyüş 15 dk bölgesel

Bende katılabilirmiyim :KK3:
Kuralları okudum onaylıyorum :)
merhaba:) orada ki kurallar benim günlük yaptığım şeyler sende uygulayabilirsin tabi ki diğer katılan arkadaşlardan isteğim hergün girmeniz mesaj yazmanız çünkü diğer türlü motivasyon düşüyor:) senin hedef kilon boyun nedir

merhaba:) orada ki kurallar benim günlük yaptığım şeyler sende uygulayabilirsin tabi ki diğer katılan arkadaşlardan isteğim hergün girmeniz mesaj yazmanız çünkü diğer türlü motivasyon düşüyor:) senin hedef kilon boyun nedir

tamam kilo konusunda iyi bir eşlik ediciyimdir.
boyum 1.61 kilom 58 hedefim=50

bende şu saate kadar olan yediklerimi bildiriyorum.

15.09.2015

09.00 2 dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peynir,salatalık, maydonoz

09.30 1 Fincan nescafe

12.00 etli taze fasulye yarım tabak, 2 dilim kepek ekmek, 1 kase cacık, 1 parça kavun

14.45 1 şeftali

17.00 2 dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peynir,salatalık, maydonoz

17.10 1 Fincan form çay

akşam 19.30 civarı da 1 haşlanmış yumurta, 1 kasede yoğurt yiyecegim.

1,70 - 59 kiloyum 55 olmak istiyorum. ben ara öğün yemeği çok seviyorum kilo veremiyorum bide oturarak çalışıyorum napcam ben :KK51:

bende şu saate kadar olan yediklerimi bildiriyorum.

15.09.2015

09.00 2 dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peynir,salatalık, maydonoz

09.30 1 Fincan nescafe

12.00 etli taze fasulye yarım tabak, 2 dilim kepek ekmek, 1 kase cacık, 1 parça kavun

14.45 1 şeftali

17.00 2 dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peynir,salatalık, maydonoz

17.10 1 Fincan form çay

akşam 19.30 civarı da 1 haşlanmış yumurta, 1 kasede yoğurt yiyecegim.
akşama protein bombardımanı:KK9: bence öğünlerde güzel:)

hoşgeldin:) daha önceden mi başladın kilo vermeye kalan 8 kilomu benim gibi:KK48:

Evet benimki de kalan 8 kilo.
Hamilelikte çok kilo aldım, 80 ile doguma girdim. 66 ya kadar düştüm. son 6 ayda 66 dan 58 e geldim. bayadır keyfim yoktu bırakmıştım.. Dün tekrar başladım 50 leleri görmeden bırakmam :)

Evet benimki de kalan 8 kilo.
Hamilelikte çok kilo aldım, 80 ile doguma girdim. 66 ya kadar düştüm. son 6 ayda 66 dan 58 e geldim. bayadır keyfim yoktu bırakmıştım.. Dün tekrar başladım 50 leleri görmeden bırakmam :)
çoğunu vermişsin zaten kalanıda burda beraberce veririz:)

1,70 - 59 kiloyum 55 olmak istiyorum. ben ara öğün yemeği çok seviyorum kilo veremiyorum bide oturarak çalışıyorum napcam ben :KK51:
akşam yemeğini hafifşeyler yapabilirsin çorba salata olabilir ekmeksiz..oturarak çelışıyorsanda otobüsle gidiyosan erken duraklarda inip binip yürüyebilirsin , kendi aracınla gidiyosan uzağa parkedebilirsin , yeşil çayın faydasını gören çok arkadaş var ben yeni başladım sayılır sürekli tüketmeye onu da beslenme programına günlük 2 fincan olarak ekleyebilirsin:)

Back
X