- 10 Ağustos 2015
- 137
- 100
- 18
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba:) orada ki kurallar benim günlük yaptığım şeyler sende uygulayabilirsin tabi ki diğer katılan arkadaşlardan isteğim hergün girmeniz mesaj yazmanız çünkü diğer türlü motivasyon düşüyor:) senin hedef kilon boyun nedirBende katılabilirmiyim
Kuralları okudum onaylıyorum :)
merhaba:) orada ki kurallar benim günlük yaptığım şeyler sende uygulayabilirsin tabi ki diğer katılan arkadaşlardan isteğim hergün girmeniz mesaj yazmanız çünkü diğer türlü motivasyon düşüyor:) senin hedef kilon boyun nedir
vermek istediğimiz kilo aynı başlık ondan cezbetti sanırım:)tamam kilo konusunda iyi bir eşlik ediciyimdir.
boyum 1.61 kilom 58 hedefim=50
vermek istediğimiz kilo aynı başlık ondan cezbetti sanırım:)
hoşgeldin:) daha önceden mi başladın kilo vermeye kalan 8 kilomu benim gibievet :)))) bakıyodum topiklere aaaa dedim beni çağırıyorlar![]()
akşama protein bombardımanıbende şu saate kadar olan yediklerimi bildiriyorum.
15.09.2015
09.00 2 dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peynir,salatalık, maydonoz
09.30 1 Fincan nescafe
12.00 etli taze fasulye yarım tabak, 2 dilim kepek ekmek, 1 kase cacık, 1 parça kavun
14.45 1 şeftali
17.00 2 dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peynir,salatalık, maydonoz
17.10 1 Fincan form çay
akşam 19.30 civarı da 1 haşlanmış yumurta, 1 kasede yoğurt yiyecegim.
hoşgeldin:) daha önceden mi başladın kilo vermeye kalan 8 kilomu benim gibi![]()
çoğunu vermişsin zaten kalanıda burda beraberce veririz:)Evet benimki de kalan 8 kilo.
Hamilelikte çok kilo aldım, 80 ile doguma girdim. 66 ya kadar düştüm. son 6 ayda 66 dan 58 e geldim. bayadır keyfim yoktu bırakmıştım.. Dün tekrar başladım 50 leleri görmeden bırakmam :)
akşama protein bombardımanıbence öğünlerde güzel:)
akşam yemeğini hafifşeyler yapabilirsin çorba salata olabilir ekmeksiz..oturarak çelışıyorsanda otobüsle gidiyosan erken duraklarda inip binip yürüyebilirsin , kendi aracınla gidiyosan uzağa parkedebilirsin , yeşil çayın faydasını gören çok arkadaş var ben yeni başladım sayılır sürekli tüketmeye onu da beslenme programına günlük 2 fincan olarak ekleyebilirsin:)1,70 - 59 kiloyum 55 olmak istiyorum. ben ara öğün yemeği çok seviyorum kilo veremiyorum bide oturarak çalışıyorum napcam ben![]()
1,70 - 59 kiloyum 55 olmak istiyorum. ben ara öğün yemeği çok seviyorum kilo veremiyorum bide oturarak çalışıyorum napcam ben![]()
yeni bilgiler öğrenmeye açığım:)evet ben bilinçli diyet işinden gıda dagılımından biraz anlıyorum.. önemli olan istikrarı yakalamak.
bunu da inşallah birlikte halledicez :))