- 27 Eylül 2015
- 89
- 84
- 88
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yap yap bırakma.bende bugün kalça bacak pilates yaptım.ama benim pilates zayıflamaya çok yardımcı olmuyor maalesef.hoca programı bitirmeden bırakmıyo mecbur yapıyorum![]()
aynen bende öyle düşünüyorum 67.9 bile olsa 67 li rakamları görmek harika olurablam biz o hedefi 68 yapalım ki gerçekçi ve sağlıklı olsun , senin için söylüyorum 1 haftada 2,5 kilo zor kendimden biliyorum inşallah verirsin:) yada 67,9 olsun 67sonuçtaben yeni geldim salondan şakaklarımdaki damardan gözle görülür nabzım hey yavrum hey
![]()
senin branş neydiher ne kadar ben atanma probleminden dolayı mesleğimi yapamasamda kendimin ve buradaki tüm arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum.![]()
kız cadı nerdesin sen vallahi küstüm sanauzun zamandır girmiyorum merabaaalar canlar bugün ki menümü hemen yazayım :)
sabah:çeyrek gevrek,1 yumurta,peynir
ara:elma
3 tane torku bisküvi ...
öğle:yarımdan az poğaça
ara:2 mandelin
akşam:çorba,salata
çorba ayran çorbası prinçsizz :)
noldubirde psikolojim bozuk
ay bendeekız cadı nerdesin sen vallahi küstüm sana
cık olmaz illaki portakalebru şalla skinny jeans yapabilirim birde portakal diyeti hoşuma gitti mandelin olmazmı :)
birtane kadın var burda maşşallah kızım beni geçtin maşallah kilo filan dedi yahu bu da bana hırs getirdi biraz artık 30 saniye yiyeceğim şeyi yeme kuralı koydum daha sağlıklı he bide bir parça bitter yiyorum sorun olmaz inşallah :)
ben mandelinalı bir deneyim yahu sen çok iyi vermişsin saygıyla eğiliyorumcık olmaz illaki portakal![]()
hahaha takma onları boşver banada diyolardı şimdi ağızlarını açamıyolarbirtane kadın var burda maşşallah kızım beni geçtin maşallah kilo filan dedi yahu bu da bana hırs getirdi biraz artık 30 saniye yiyeceğim şeyi yeme kuralı koydum daha sağlıklı he bide bir parça bitter yiyorum sorun olmaz inşallah :)
dene bakayım sende çok güzel vereceksin ama su ve sporu kesinlikle ihmal etmiyorsun , kaç kilosun şimdi ve sürekli geleceksen cuma günü senide listeye eklerim ama bi gelip bir gelmezsen liste miste yokben mandelinalı bir deneyim yahu sen çok iyi vermişsin saygıyla eğiliyorum
şuan çok su içtim tam net bilmiyorum doğru çıkmaz yarın bir sabhtan tartılır yazarım :) evet ya senin için bile spor yaparım ben :)dene bakayım sende çok güzel vereceksin ama su ve sporu kesinlikle ihmal etmiyorsun , kaç kilosun şimdi ve sürekli geleceksen cuma günü senide listeye eklerim ama bi gelip bir gelmezsen liste miste yok![]()
allah o günleri görmeyi nasip etsiinhahaha takma onları boşver banada diyolardı şimdi ağızlarını açamıyolar![]()