• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

roxen
sana kola konusunda kızıyorum ama bende de kahve tutkusu var. günde 1 türk kahvesi, 3 belkide 4 nescafe alışkanlıgım vardı. Suan 1 türk, 1 nescafeye indirdim.
Buna ragmen zorlanıyorum :KK67:

roxen
sana kola konusunda kızıyorum ama bende de kahve tutkusu var. günde 1 türk kahvesi, 3 belkide 4 nescafe alışkanlıgım vardı. Suan 1 türk, 1 nescafeye indirdim.
Buna ragmen zorlanıyorum :KK67:
canım bende o da var en az 2 bardak türk kahvesi 2 kupa nescafe:KK70:

bu arada gece hiç uyuyamadım rahatsızlığımdan dolayı o yüzden sabah geç uyandım yemeğim geçe kalmıştı şimdi yazayım
sabah : 1 kk peynir , 1 dilim buğday ekmeği , 2 dilim salam , 3 siyah zeytin , salatalık , çay
ara : 1 yeşil elma , 1 çay bardağı türk kahvesi

öğle yemeğinde yediğim azıcık haşlanmış erişte ve yanında güzel bir salata ara öğün olarakta elma yemeyi düşünüyorum :)

bu arada gece hiç uyuyamadım rahatsızlığımdan dolayı o yüzden sabah geç uyandım yemeğim geçe kalmıştı şimdi yazayım
sabah : 1 kk peynir , 1 dilim buğday ekmeği , 2 dilim salam , 3 siyah zeytin , salatalık , çay
ara : 1 yeşil elma , 1 çay bardağı türk kahvesi

neyin var geçmiş olsun,
yediklerinde güzel bu arada, ben çay yerine kola falan içersin diye bekliyordum :KK53:

Back
X