İnş canım kendime güveniyorum diyeti mi bozmamalnının akıyla çıkarsın inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım kendime güveniyorum diyeti mi bozmamalnının akıyla çıkarsın inşallah![]()
hamilelikten öncede 5 -6 kilo vermek lazım ve süreçte dikkat etmek lazım zaten yapım kilo almaya müsait anlaşılan çatlamayada müsaitYa canım sen sen ol hamilelikte çok kilo almamaya çalış ALlahtan eşim dert etmiyor (zaten moralim bozuluyor görünce bide o deseydi şöyle böyle diye psikolojim bozulurdu) sen zayıfla yeter diyor
canım ben bi kere gittim 2 hafta önce randevu alıp gittim beni 1 ay sonraya attı öyle önemli bişeyde değildi 2 sene felan oluyor ondan beri gitmedim değiştimi düzeni bilmiyorumCanım İskenderun ağız diş sağlığı nasıl çalışıyor biliyor musun öldüm bugün diş ağrısından buralar hep dolu.orada ayın 17-18 boş bana 21de lazım bir iki gün sonra acarlar mı 21 iroxen2303
Hımm tamam canım ara ara girer bakarım 21i açılmazsa artık en yakın tarihi alırım .canım ben bi kere gittim 2 hafta önce randevu alıp gittim beni 1 ay sonraya attı öyle önemli bişeyde değildi 2 sene felan oluyor ondan beri gitmedim değiştimi düzeni bilmiyorum
iyi gecelerHımm tamam canım ara ara girer bakarım 21i açılmazsa artık en yakın tarihi alırım .
İyi geceler artıkın yarınlarınız bol diyeti sporlu olsun
evet hareketlere devam etmk gerekli ama tatlıyı bırakamıyrum tarcın tansiyonumu düşürüyohımmm anladım tatlıya hayır demek zordur ama kilo vermek için tatlıyı kesmek şart. Canan karatay ggibi şeker zehirdir diyim bende :)))
seninki bölgeselse eger egzersiz yeterli olur diye düşünüyorum.
Valla ya bugunden itibaren tatlı yok :) şuan kahvaltımı yaptım zeytin peynirli domates salatalık filan :)zeyzey sen ne yapmışsın yabize kötü örnek olma
neyse bugunluk duymadık
![]()
Diyet de yapıyorum spor da. Dün başladım yeniden. 1,5 ay kadar kilom sabitlenmişti, moralim bozulup diyeti ve sporu bırakmıştım.Diyet yapıyormusun :))
cuma günleri kilo ve beden ölçülerini bildiriyoruz günlük yediklerimizi ve sporu yazıyoruz:)Olur :)
Günlük tuttum bi tane, nasıl zor verdiğimi unutmayayım ki geri almayayım diye. Ama buraya da yazarım :)
Boyum 160
Kilom 60
Hedef 52
Diyet de yapıyorum spor da. Dün başladım yeniden. 1,5 ay kadar kilom sabitlenmişti, moralim bozulup diyeti ve sporu bırakmıştım.