• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

Ya canım sen sen ol hamilelikte çok kilo almamaya çalış ALlahtan eşim dert etmiyor (zaten moralim bozuluyor görünce bide o deseydi şöyle böyle diye psikolojim bozulurdu) sen zayıfla yeter diyor
hamilelikten öncede 5 -6 kilo vermek lazım ve süreçte dikkat etmek lazım zaten yapım kilo almaya müsait anlaşılan çatlamayada müsait:KK43:

Canım İskenderun ağız diş sağlığı nasıl çalışıyor biliyor musun öldüm bugün diş ağrısından buralar hep dolu.orada ayın 17-18 boş bana 21de lazım bir iki gün sonra acarlar mı 21 i roxen2303 roxen2303

Canım İskenderun ağız diş sağlığı nasıl çalışıyor biliyor musun öldüm bugün diş ağrısından buralar hep dolu.orada ayın 17-18 boş bana 21de lazım bir iki gün sonra acarlar mı 21 i roxen2303 roxen2303
canım ben bi kere gittim 2 hafta önce randevu alıp gittim beni 1 ay sonraya attı öyle önemli bişeyde değildi 2 sene felan oluyor ondan beri gitmedim değiştimi düzeni bilmiyorum

canım ben bi kere gittim 2 hafta önce randevu alıp gittim beni 1 ay sonraya attı öyle önemli bişeyde değildi 2 sene felan oluyor ondan beri gitmedim değiştimi düzeni bilmiyorum
Hımm tamam canım ara ara girer bakarım 21i açılmazsa artık en yakın tarihi alırım .
İyi geceler artıkın yarınlarınız bol diyeti sporlu olsun

hımmm anladım tatlıya hayır demek zordur ama kilo vermek için tatlıyı kesmek şart. Canan karatay ggibi şeker zehirdir diyim bende :)))

seninki bölgeselse eger egzersiz yeterli olur diye düşünüyorum.
evet hareketlere devam etmk gerekli ama tatlıyı bırakamıyrum tarcın tansiyonumu düşürüyo

Olur :)
Günlük tuttum bi tane, nasıl zor verdiğimi unutmayayım ki geri almayayım diye. Ama buraya da yazarım :)

Boyum 160
Kilom 60
Hedef 52

Mrb kızlar güne 70.8 ile basladim:KK76:.kendime yeni hedef koydum.bayrama 70 di hedefim çok şükür 1hafta önce ulaştım.
Yeni hedefim 30ekime kadar 66 olmak.ilk kızimda 30 kiloalıp 1 senede 33 verdim. 2.de 25 aldım 30 ekimde tam bi sene olacak tüm dogum kilosunu vermiş olacam

Merhabaaaa

Dün akşam yemeğim:
bir tabak bulgur pilavı, üç ymk kaşığı et sote, bir kase cacık

bu sabah: peynir biber zeytin bir dilim ekmek
öğlen: lokmalık 7-8 adet tavuk şiş, üç kşk. pilav, 6-7 ymk kş. tarhana çorba.

Back
X